Τάσεις Τιμών & Συμβουλές

Τάσεις Τιμών & Συμβουλές

Όταν θέλετε να αποφασίσετε αν θα αγοράσετε ένα εισιτήριο ή αν θα περιμένετε σε περίπτωση που μειωθεί η τιμή του, σάς συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση όταν δείτε μια καλή τιμή για ένα δρομολόγιο. Οι προβλέψεις μας για τις τάσεις των τιμών παρέχουν επιπλέον πληροφορίες, και σάς προτείνουμε επίσης να χρησιμοποιείτε τις γενικές οδηγίες μας για το πότε να κάνετε κράτηση.

Πώς δημιουργούμε προβλέψεις τιμών;

Κάθε χρόνο, ταξιδιώτες πραγματοποιούν πάνω από ένα δισεκατομμύρια αιτήματα για ταξιδιωτικές πληροφορίες στις ιστοσελίδες της KAYAK και στις εφαρμογές για κινητές συσκευές. Εμείς, αναλύουμε αυτά τα αιτήματα για να προβλέψουμε αν μια τιμή για ένα συγκεκριμένο προορισμό και ημερομηνίες, ενδέχεται να αυξηθεί ή να μειωθεί τις επόμενες επτά ημέρες.

Οι τεχνικοί μας αναπτύσσουν αυτές τις προβλέψεις για την τάση τιμών των πτήσεων, χρησιμοποιώντας αλγόριθμους και μαθηματικά μοντέλα. Οι προβλέψεις που βασίζονται στο ιστορικό των τιμών δεν μπορούν να είναι ποτέ τέλειες, κι εμείς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είναι σωστές. Για τον λόγο αυτό, μοιραζόμαστε μαζί σας τη στατιστική ανάλυση.

Παρακολουθούμε και υπολογίζουμε καθημερινά την ακρίβεια των προβλέψεών μας, παρακολουθώντας ένα συγκεκριμένο αριθμό πτήσεων για επτά ημέρες (ή μεταξύ της ημερομηνίας αναζήτησης και της ημερομηνίας αποχώρησής σας, όποια είναι πιο σύντομα) τις προβλέψεις που εκδώσαμε αρχικά, και στη συνέχεια, εξακριβώνουμε ποιες είναι σωστές και ποιες λάθος.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Εισάγετε παρακάτω τη διεύθυνση email για τον λογαριασμό σας και θα σας στείλουμε ένα σύνδεσμο για να επαναφέρετε τον κωδικό σας.

Ακύρωση