Εμπιστευθείτε την KAYAK σε κάθε ταξίδι σας.

Από το 2004, η KAYAK φέρνει την επανάσταση στον ταξιδιωτικό τομέα. Είμαστε η πρώτη μηχανή μετα-αναζήτησης ταξιδιών.

Σήμερα, λαμβάνουμε δισεκατομμύρια ταξιδιωτικές αναζητήσεις τον χρόνο και βοηθάμε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο να ταξιδεύουν με σιγουριά. Σε κάθε αναζήτηση, η KAYAK ψάχνει σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για να βρει πληροφορίες σχετικά με τις σωστές πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και πακέτα διακοπών.

Μέσα σε μια δεκαετία, το μικρό γραφείο μας με τους 14 εργαζομένους μεγάλωσε και πλέον αποτελείται από μια ομάδα με περισσότερους από 1.000 αφοσιωμένους συνεργάτες που εργάζονται σε 7 διεθνείς εταιρείες: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi και HotelsCombined. Μαζί, βοηθάμε τους χρήστες μας να γνωρίσουν τον κόσμο πιο εύκολα.

Το 2013 γίναμε μέρος της Booking Holdings, παγκόσμιου ηγέτη στην ηλεκτρονική κράτηση ταξιδιών.

Η KAYAK σε αριθμούς.

Το πάθος μας για τα δεδομένα και τους αριθμούς μάς εμπνέει σε ό,τι κάνουμε. Κάθε εργαζόμενος στην KAYAK γνωρίζει την κουλτούρα μας, όπως την παλάμη του χεριού του.

16
Χρόνια εμπειρίας
7
Εταιρείες υπό την αιγίδα της KAYAK
60+
Διεθνείς ιστοσελίδες
Θα τις βρείτε εδώ
1.000+
Εργαζόμενοι
(μαζί με τους τετράποδους φίλους μας)
26
Παραρτήματα παγκοσμίως
20+
Γλώσσες
Θα θέλατε
να δουλέψετε στην KAYAK;
Ανοιχτές θέσεις

Γεια σας.

Η KAYAK ως μηχανή αναζήτησης ταξιδιών δεν πουλά ούτε επεξεργάζεται τα εισιτήρια και τις κρατήσεις. Εμείς απλώς εξασφαλίζουμε ότι θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ανακαλύψετε τον κόσμο.