Καλώς ήρθες ξενοδόχε.

Ας ξεκινήσουμε.
Θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με την παγκοσμίως κορυφαία μηχανή αναζήτησης ταξιδιών;
Διαχειρίζεστε ένα ξενοδοχείο, ένα ενοικιαζόμενο κατάλυμα ή κάποιον άλλον ενοικιαζόμενο χώρο; Η KAYAK μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας. Απευθυνθείτε σε έναν από τους συνεργάτες μηχανής κρατήσεων για να εμφανίζονται οι τιμές και η διαθεσιμότητα.
Πώς να ξεκινήσετε
Δημιουργία καταχώρησης για εμφάνιση στα αποτελέσματά μας
Συνδεθείτε με την KAYAK μέσω μιας μηχανής κρατήσεων, ώστε να μπορέσουμε να εμφανίσουμε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα.
Αλλαγή της καταχώρησης ή προβολή των καταλυμάτων
Μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία επικοινωνίας και τις παροχές, να ενημερώσετε τις φωτογραφίες ή να διαγράψετε την καταχώρηση του καταλύματός σας.
Ανάλυση των αποτελεσμάτων σας
Δείτε τις επιδόσεις των καταλυμάτων σας. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την KAYAK.
Καταλύματα
Για να μπορούν να προβληθούν τα στοιχεία και οι τιμές του καταλύματός σας στην KAYAK, οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται μέσω ενός online ταξιδιωτικού πρακτορείου (όπως η Travelocity, η Booking.com) ή μέσω μιας μηχανής κρατήσεων (όπως η WIHP ή η Travelclick). Όταν οι κρατήσεις του καταλύματός σας γίνονται μέσω ενός παρόχου που συνεργάζεται με την KAYAK, τότε μπορούμε να προβάλουμε τις τιμές του.
Εμφάνιση του ξενοδοχείου σας με τιμές και διαθεσιμότητα
Αν θέλετε να εμφανίζετε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο και να επιτρέπετε στους χρήστες να κάνουν online κρατήσεις, το ξενοδοχείο σας θα πρέπει να συνδεθεί με την KAYAK μέσω εξωτερικού περιβάλλοντος χρήστη. Αυτές οι "μηχανές κρατήσεων" είναι ορισμένοι από τους παρόχους που θα συγχρονίσουν τα δεδομένα σας με την KAYAK.
Τώρα, ας γεμίσουμε τα κρεβάτια σας
Αν το ξενοδοχείο σας έχει ήδη καταχωρηθεί σε άλλον πράκτορα OTA, με τον οποίο συνεργαζόμαστε, τα καταλύματά σας θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα της KAYAK.
Αν θέλετε να διαγράψετε φωτογραφίες που παρέχονται από τους συνεργάτες μας ή αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα ή προτάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.