Στοιχεία Συνεργάτη

Διαδικασία Στοιχείων Συνεργάτη της KAYAK

Στην ΚΑΥΑΚ, η προστασία των συνεργατών μας είναι σημαντική. Για αυτό, τηρούμε όλες τις σχετικές νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις.

Ζητάμε από όλους τους νέους και υπάρχοντες συνεργάτες μας να μας παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τους ίδιους και τον οργανισμό τους. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε το ερωτηματολόγιο Στοιχείων Συνεργάτη. Θα θέλαμε να συμπληρώσετε το συντομότερο δυνατό τις απαιτούμενες πληροφορίες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης και πληρωμής. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις μας.

Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του λογαριασμού ή τον εκπρόσωπο της KAYAK για βοήθεια.

Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω επεξηγούνται οι όροι που χρησιμοποιούνται στο ερωτηματολόγιο. Ενδέχεται να μην ερωτηθείτε για ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες, ανάλογα με τη γεωγραφική θέση της επιχείρησής σας. Εάν έχετε απορίες ή προβληματισμούς, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας.

Διαφορετική επωνυμία

Ορισμένες εταιρείες χρησιμοποιούν επωνυμία διαφορετική από την επίσημη, νόμιμη εταιρική επωνυμία. Μπορεί να είναι ένα εμπορικό ή εταιρικό όνομα, γνωστό και ως DBA (Doing Business As), ή διακριτικός τίτλος.

Επιχειρηματική οντότητα

Μια οντότητα που συστάθηκε και διοικείται σύμφωνα με το εταιρικό δίκαιο, συμμετέχει σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, φιλανθρωπικό έργο ή άλλες αδειοδοτημένες δραστηριότητες. Οι επιχειρηματικές οντότητες συστήνονται συνήθως με σκοπό την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών και είναι π.χ. επιχειρήσεις, κοινοπραξίες, φιλανθρωπικά ιδρύματα και ΜΚΟ.

Κρατικοί αξιωματούχοι/Κρατικοί φορείς

Άτομα όπως αρχηγοί κρατών, εκλεγμένα μέλη της κυβέρνησης ή ανώτερα στελέχη κρατικού ή νομοθετικού φορέα, καθώς και τμήματα, υπηρεσίες ή νομοθετικοί φορείς που έχουν συσταθεί από την κυβέρνηση. Επιπλέον, αξιωματούχοι, εργαζόμενοι και κάθε άλλο άτομο που ενεργεί με επίσημη ιδιότητα για κρατική οντότητα ή φορέα, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων που ανήκουν ή ελέγχονται από το κράτος.

Ανήκει στο κράτος

Όταν μια οντότητα ανήκει ή ελέγχεται στο σύνολό της (δηλ. ιδιοκτησία άνω του 50%) από κρατικό φορέα ή κρατικό αξιωματούχο.

Άτομο

Φυσικό πρόσωπο (δηλ. άτομο με δική του νόμιμη ταυτότητα) που αποτελεί μεμονωμένο άνθρωπο που δεν έχει συσταθεί ούτε διέπεται από το εταιρικό δίκαιο.

Επίσημη εταιρική επωνυμία/διεύθυνση

Η επίσημη ονομασία/διεύθυνση της ιδιοκτησίας, όπως αναγράφεται σε έγγραφα που αφορούν την επίσημη δήλωσή της.

Μέτοχος

Εάν μια επιχείρηση ανήκει ή διοικείται από πολλά άτομα ή εταιρείες, ζητούμε τη νόμιμη επωνυμία ή ονοματεπώνυμο της εταιρείας ή του ατόμου που έχει ποσοστό ιδιοκτησίας πάνω από 20%.

Τελικός/ή νόμιμος/η ιδιοκτήτης/ρια της επιχείρησης

Ο τελικός νόμιμος ιδιοκτήτης είναι το άτομο που έχει την τελική ιδιοκτησία της επιχειρηματικής οντότητας. Εάν ένα άτομο έχει τη νόμιμη ιδιοκτησία της επιχειρηματικής οντότητας, τότε είναι και ο τελικός νόμιμος ιδιοκτήτης της. Εάν η επιχείρηση ανήκει σε εταιρεία, τότε αυτή η εταιρεία είναι και ο τελικός ιδιοκτήτης.

Κορυφαία Δρομολόγια Διεθνών Πτήσεων.

Φθηνές πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και ταξιδιωτικές προσφορές:

Η KAYAK ψάχνει ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για να σας βρει τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις, ξενοδοχεία, πακέτα διακοπών και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Δεν βρίσκετε αυτό που θέλετε; Βρείτε χιλιάδες άλλα ξενοδοχεία, πτήσεις και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην KAYAK.