Ταξιδέψτε για δουλειά.
Ταξιδέψτε εύκολα.

Στην KAYAK, θέλαμε να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο για να σχεδιάζουμε και να διαχειριζόμαστε τα δικά μας επαγγελματικά ταξίδια. Οι πλατφόρμες που βρήκαμε, όμως, είχαν περιορισμένες επιλογές, ξεπερασμένα περιβάλλοντα χρήστη, κρυφά κόστη και παράλογες προμήθειες. Θέλαμε ένα εργαλείο εύχρηστο και δωρεάν, όπως είναι η ΚΑΥΑΚ. Και το φτιάξαμε.

Η αρχή είναι εύκολη.

Γλιτώστε χρόνο

Ψάχνουμε σε περισσότερους από 2.500 ταξιδιωτικούς παρόχους για εσάς. Βρείτε πτήσεις και ξενοδοχεία από όλο το διαδίκτυο για να σχεδιάσετε το ταξίδι που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Εξοικονομήστε χρήματα

Απολαύστε εταιρικές τιμές στις καλύτερες πτήσεις και ξενοδοχεία, χωρίς συνδρομή ή πρόσθετες χρεώσεις. (Ναι, καλά καταλάβατε, είναι δωρεάν.)

Γλιτώστε κόπο

Όλες οι κρατήσεις σας είναι σε ένα μέρος, για να υποβάλετε εύκολα αποδείξεις, να παρακολουθείτε τα έξοδα των ταξιδιών και να βλέπετε πότε και πού ταξιδεύει η ομάδα σας.

Τι μπορείτε να κάνετε με την KAYAK για Επαγγελματίες;

Οργάνωση

Ανακαλύψτε το καλύτερο ταξίδι, εντός προϋπολογισμού
Ψάξτε σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για να βρείτε εκπληκτικές προσφορές και να σχεδιάσετε τα ταξίδια σας, όπως εσείς θέλετε. Η πολιτική ταξιδιών (εάν έχετε), συμπεριλαμβάνεται στην αναζήτηση και έτσι μπορείτε να την τηρείτε εύκολα. Εάν χρειάζεται, θα λάβετε έγκριση με ένα μόνο κλικ.

Διαχείριση

Όλες οι κρατήσεις σας σε ένα μέρος
Δημιουργήστε αυτόματα τα ταξιδιωτικά σας σχέδια με τις πτήσεις, τις κάρτες επιβίβασης και τις κρατήσεις σας για ξενοδοχεία και εστιατόρια. Η εφαρμογή της KAYAK αποθηκεύει τα πάντα για εσάς και σας ενημερώνει ώστε να μπορείτε να αφοσιωθείτε στη δουλειά, χωρίς να σας αποσπούν τα διαδικαστικά του ταξιδιού.

Αναφορά

Παρακολουθήστε τα έξοδα
Μπορείτε να οργανώσετε και να υποβάλετε εύκολα αποδείξεις, να παρακολουθείτε τα έξοδα των ταξιδιών και να βλέπετε πού ταξιδεύει η ομάδα σας. Και αν χρησιμοποιείτε το Expensify, η KAYAK για Επαγγελματίες θα προσθέτει αυτόματα τις αποδείξεις και θα δημιουργεί τις αναφορές δαπανών για τα ταξίδια σας.

Αποθήκευση

Αποκτήστε πρόσβαση σε εταιρικές τιμές και εκπτώσεις της KAYAK
Επωφεληθείτε από όλες τις εκπτώσεις της KAYAK, της κορυφαίας μηχανής αναζήτησης ταξιδιών στον κόσμο, και από την πρόσβαση σε πρόσθετες εταιρικές τιμές πτήσεων και ξενοδοχείων. Όλα δωρεάν.

Προνόμια για όλους

Ταξιδιώτες για επαγγελματικούς σκοπούς

Περισσότερες επιλογές

Επιλέξτε τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία σας από χιλιάδες παρόχους στην KAYAK.

Εύκολη οργάνωση

Δημιουργήστε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια στη στιγμή και αποθηκεύστε ό,τι χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Βραβευμένη εφαρμογή

Μείνετε ενήμεροι χάρη στις ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο. Όλες οι κρατήσεις είναι στο χέρι σας.

Υπεύθυνοι ταξιδιών

Συμμόρφωση

Τηρήστε τον προϋπολογισμό των ταξιδιών με εύχρηστες πολιτικές σε ένα εργαλείο που θα αρέσει στην ομάδα σας.

Συγκρότηση

Απλοποιήστε τη διαδικασία έγκρισης και παρακολουθήστε τα ταξίδια της ομάδας σας.

Έλεγχος

Μειώστε το κόστος των ταξιδιών, προσθέτοντας τις πολιτικές σας για τα ταξίδια στην αναζήτηση της KAYAK.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την KAYAK για Επαγγελματίες;

Σχεδιασμένη από ταξιδιώτες για επαγγελματικούς σκοπούς.

Ψάξαμε πολύ, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να σχεδιάζουμε και να διαχειριζόμαστε τα επαγγελματικά ταξίδια μας στην KAYAK.

Οι επιλογές και η απλότητα έλειπαν από άλλες πλατφόρμες οι οποίες ήταν μάλιστα γεμάτες χρεώσεις.

Σκεφτήκαμε μια καλύτερη επιλογή που είναι εύχρηστη και δωρεάν, όπως η KAYAK, και σας προσφέρει ένα μέρος για να σχεδιάζετε, να διαχειρίζεστε και να αναφέρετε τα επαγγελματικά ταξίδια σας (ενώ εξακολουθείτε να βρίσκετε τις καλύτερες προσφορές).

Η πλατφόρμα μας επαναπροσδιορίζει τα επαγγελματικά ταξίδια. Καλώς ήρθατε στην KAYAK για Επαγγελματίες.

Η αρχή είναι εύκολη.

Και δωρεάν. Θα τη λατρέψετε!

Συχνές ερωτήσεις

Η KAYAK για Επαγγελματίες είναι ένα σύνολο λειτουργιών που εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα της KAYAK που ήδη υπάρχει. Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό, θα μπορείτε να:
  • Βλέπετε ποια αποτελέσματα της αναζήτησής σας εμπίπτουν στους όρους της πολιτικής
  • Στείλετε τα αποτελέσματα που δεν πληρούν τους όρους της πολιτικής στον/ην προϊστάμενο/η σας για έγκριση
  • Εγκρίνετε ταξίδια στην KAYAK.com, μέσω email ή Slack, αν έχετε άδεια έγκρισης
  • Επωφεληθείτε από εταιρικές τιμές στο μέλλον
Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες για επαγγελματικά ταξίδια, η KAYAK για Επαγγελματίες δεν πουλά ούτε επεξεργάζεται τα εισιτήρια και τις κρατήσεις σας. Αντιθέτως, ψάχνουμε σε πολλές αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά πρακτορεία και ιστοσελίδες ξενοδοχείων, για να βρούμε τις καλύτερες τιμές και διαθεσιμότητα, προσφέροντάς σας την ευελιξία να κάνετε κράτηση στον ιστότοπο που επιθυμείτε. Σας εξασφαλίζουμε τις επιλογές που χρειάζεστε για το επαγγελματικό ταξίδι σας.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με την επαγγελματική διεύθυνση email σας. Η KAYAK για Επαγγελματίες δεν λειτουργεί με την προσωπική διεύθυνση email σας που λήγει σε @gmail.com ή @hotmail.com. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πρόσβαση, επικοινωνήστε μαζί μας από την ενότητα "Βοήθεια" στη σελίδα kayak.com.
Εάν κάνατε κράτηση στην ιστοσελίδα της KAYAK με έναν από τους παρόχους που συνεργαζόμαστε, μπορείτε να μεταβείτε στις Κρατήσεις και να βρείτε πληροφορίες για 24ωρη υποστήριξη. Εάν κάνατε κράτηση εκτός της KAYAK ή ανακατευθυνθήκατε από την ιστοσελίδα μας στον ιστότοπο ενός παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πάροχο. Δεν θυμάστε ποιος ήταν ο πάροχος; Μπορείτε να ελέγξετε την κίνηση της πιστωτικής σας κάρτας για να δείτε ποιος χρέωσε την κάρτα σας.
Επειδή ψάχνουμε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες άλλες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, μερικές φορές υπάρχουν ανακρίβειες στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από αυτές τις ιστοσελίδες. Η ιστοσελίδα ενδέχεται να μη μας έστειλε τον ενημερωμένο κατάλογό της, να μας έδωσε λανθασμένη διαδρομή ή κάποιος άλλος ταξιδιώτης να έκλεισε την τελευταία διαθέσιμη θέση.
H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης, και όχι πωλητής, και γι' αυτό δεν έχουμε πολιτική επιστροφής χρημάτων. Αποκλειστικά υπεύθυνος για αιτήματα επιστροφής χρημάτων είναι ο πάροχος με τον οποίο κάνατε την κράτηση. Δεν ξέρετε σε ποια εταιρεία να απευθυνθείτε; Ελέγξτε την κίνηση της πιστωτικής σας κάρτας ή μεταβείτε στις Κρατήσεις για να βρείτε τα στοιχεία του παρόχου.

Κορυφαία Δρομολόγια Διεθνών Πτήσεων.

Φθηνές πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και ταξιδιωτικές προσφορές:

Η KAYAK ψάχνει ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για να σας βρει τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις, ξενοδοχεία, πακέτα διακοπών και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Δεν βρίσκετε αυτό που θέλετε; Βρείτε χιλιάδες άλλα ξενοδοχεία, πτήσεις και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην KAYAK.