Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

EMA - CFU

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα από 68€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Nottingham προς Κέρκυρα με αναχώρηση στις 29-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 15.6
Σαβ 22.6

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Κέρκυρα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Nottingham Κέρκυρα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Nottingham Κέρκυρα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 42.211.976 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα (EMA-CFU)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Nottingham προς Nottingham με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
18:05 - 23:20EMA-CFU
3ώ 15λαπευθείας
14:25 - 15:55CFU-EMA
3ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 30 Ιουν - Πεμ, 18 Ιουλ
18:05 - 23:20EMA-CFU
3ώ 15λαπευθείας
23:45 - 01:15CFU-EMA
3ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 30 Ιουν - Κυρ, 14 Ιουλ
18:05 - 23:20EMA-CFU
3ώ 15λαπευθείας
14:25 - 15:55CFU-EMA
3ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 25 Αυγ - Πεμ, 12 Σεπ
08:45 - 14:00EMA-CFU
3ώ 15λαπευθείας
14:25 - 15:55CFU-EMA
3ώ 30λαπευθείας
Πεμ, 18 Ιουλ - Πεμ, 25 Ιουλ
16:45 - 22:05EMA-CFU
3ώ 20λαπευθείας
22:50 - 00:20CFU-EMA
3ώ 30λαπευθείας
Τετ, 3 Ιουλ - Τετ, 17 Ιουλ
15:30 - 20:50EMA-CFU
3ώ 20λαπευθείας
22:50 - 00:20CFU-EMA
3ώ 30λαπευθείας
Πεμ, 4 Ιουλ - Τετ, 17 Ιουλ
07:35 - 12:40EMA-CFU
3ώ 05λαπευθείας
22:50 - 00:20CFU-EMA
3ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 30 Ιουν - Τετ, 17 Ιουλ
07:40 - 12:50EMA-CFU
3ώ 10λαπευθείας
22:50 - 00:20CFU-EMA
3ώ 30λαπευθείας
Δευ, 1 Ιουλ - Τετ, 17 Ιουλ
07:40 - 12:50EMA-CFU
3ώ 10λαπευθείας
13:15 - 14:35CFU-EMA
3ώ 20λαπευθείας
Δευ, 1 Ιουλ - Πεμ, 18 Ιουλ
07:40 - 12:50EMA-CFU
3ώ 10λαπευθείας
13:40 - 15:05CFU-EMA
3ώ 25λαπευθείας
Δευ, 1 Ιουλ - Κυρ, 14 Ιουλ

Πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Nottingham προς Κέρκυρα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Nottingham προς Nottingham, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Nottingham προς Κέρκυρα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 6 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Nottingham-Κέρκυρα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Nottingham-Κέρκυρα στην KAYAK ήταν με την Jet2 με 68€. Η Ryanair προτείνει πτήση με επιστροφή από 108€ και η Jet2 από 144€.

Πόσες πτήσεις Nottingham-Κέρκυρα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Nottingham με προσγείωση σε Κέρκυρα και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 18λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 16:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 5 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Πέμπτη, που αναχωρεί το 40% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Nottingham-Κέρκυρα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Nottingham-Κέρκυρα;

Οι απευθείας πτήσεις από την περιοχή Nottingham συνήθως φτάνουν στον προορισμό Κέρκυρα σε 3ώ 05λ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι 3.512 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Nottingham προς Κέρκυρα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Nottingham στις 07:55 με ώρα προσγείωσης σε Κέρκυρα στις 13:15.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Nottingham προς Κέρκυρα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Nottingham προς Nottingham είναι στις 18:05 με ώρα προσγείωσης 23:20.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

68€
Πτήση από Nottingham προς Κέρκυρα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Nottingham προς Nottingham με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Nottingham-Κέρκυρα;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Κέρκυρα, θα πετάξετε από το Nottingham East Midlands και θα προσγειωθείτε στο Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Nottingham προς Κέρκυρα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Nottingham προς Κέρκυρα είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Nottingham προς Κέρκυρα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα κάθε στην Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Nottingham προς Κέρκυρα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Κέρκυρα από Nottingham θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Κέρκυρα με μια αεροπορική και πίσω προς Nottingham με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Nottingham προς Κέρκυρα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Κέρκυρα από Nottingham έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Nottingham East Midlands-Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από East Midlands προς Αερολιμένας Κερκύρας, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Nottingham East Midlands to Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας

Δευτέρα

Jet2

Jet2

Τετάρτη

Jet2

Jet2

Πέμπτη

Jet2,Ryanair

Jet2,Ryanair

Κυριακή

Ryanair

Ryanair

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας to Nottingham East Midlands

Δευτέρα

Jet2

Jet2

Τετάρτη

Jet2

Jet2

Πέμπτη

Jet2,Ryanair

Jet2,Ryanair

Κυριακή

Ryanair

Ryanair

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Nottingham προς Nottingham που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
29-5Τετ
απευθείαςJet2
3ώ 20λEMA-CFU
68€
3-7Τετ
απευθείαςJet2
3ώ 20λEMA-CFU
73€
25-7Πεμ
απευθείαςRyanair
3ώ 15λEMA-CFU
156€
5-7Παρ
1 στάση
22ώ 00λEMA-CFU
176€
5-7Παρ
2 στάσεις
22ώ 55λEMA-CFU
195€
25-7Πεμ
1 στάση
22ώ 00λEMA-CFU
204€
22-7Δευ
απευθείαςTUI Airways
3ώ 10λEMA-CFU
220€
24-7Τετ
απευθείαςJet2
3ώ 20λEMA-CFU
227€
31-5Παρ
2 στάσεις
25ώ 10λEMA-CFU
240€
5-7Παρ
απευθείαςTUI Airways
3ώ 10λEMA-CFU
255€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Nottingham προς Κέρκυρα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Nottingham προς Κέρκυρα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
19-5Κυρ
πολλές στάσειςBritish Airways
25ώ 25λEMA-CFU
23-5Πεμ
πολλές στάσειςBritish Airways
23ώ 30λCFU-EMA
1.295€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Nottingham - Κέρκυρα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Nottingham (undefined)Ηνωμένο Βασίλειο

Προορισμός:

Κέρκυρα (CFU)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Κέρκυρα - Nottingham

Κατηγορίες θέσης: