Βρείτε πτήσεις
Κορυφαίοι προορισμοί
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Αεροπορικές εταιρείες
Προσφορές

Βρείτε προσφορές για πτήσεις από Χανιά από 33€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Χανιά to Παγκοσμίως με αναχώρηση στις 5-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 30.3
Σαβ 6.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για φθηνές διεθνείς πτήσεις από Χανιά

Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.972.716 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Χανιά - Πού μπορώ να πετάξω;

Τιμές από CHQ, αναχώρηση Σαβ 3/30 και επιστροφή Σαβ 4/6

Πτήσεις από Χανιά - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Χανιά που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για πτήσεις από Χανιά;

Οι εγχώριοι προορισμοί που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK κατά την αναζήτησή τους για πτήσεις από Χανιά.
Σύμφωνα με τις αναζητήσεις πτήσεων στην KAYAK, ο δημοφιλέστερος προορισμός που μπορείτε να επισκεφτείτε από την πόλη Χανιά Αερολιμένας Χανίων είναι: Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος (63% των συνολικών αναζητήσεων).Οι αμέσως επόμενοι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι οι εξής: Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης (15%) και Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης (15%).

Χανιά: Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες πτήσεις εξωτερικού;

Οι διεθνέις προορισμοί που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK κατά την αναζήτησή τους για πτήσεις από Χανιά.
Υπάρχουν πολλοί διεθνείς προορισμοί στους οποίους μπορείτε να πετάξετε από Χανιά. Οι δημοφιλέστεροι διεθνείς προορισμοί ανάμεσα στους χρήστες και τις χρήστριες τις KAYAK είναι οι προορισμοί Ουάσιγκτον, Ρώμη και Ντίσελντορφ.

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες χώρες για πτήσεις από Χανιά;

Οι δημοφιλέστερες χώρες που έκαναν αναζήτηση οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK από Χανιά μαζί με τη μέση τιμή για το δρομολόγιο που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Σύμφωνα με αναζητήσεις πτήσεων στην KAYAK, η δημοφιλέστερη χώρα-προορισμός από Χανιά είναι η χώρα Ελλάδα (95% των συνολικών αναζητήσεων). Οι αμέσως επόμενοι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι οι χώρες Ηνωμένο Βασίλειο (2%) και Βουλγαρία (1%).

Σε ποιες πόλεις μπορώ να πετάξω με απευθείας πτήση από Χανιά;

Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε με απευθείας πτήσεις από Χανιά. Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για απευθείας πτήσεις ανάμεσα στους χρήστες/τις χρήστριες της KAYAK είναι τα αεροδρόμια Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά μέσο όρο, ο φθηνότερος προορισμός στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήση με επιστροφή ήταν το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη με τιμή 64€ και ο ακριβότερος ήταν το αεροδρόμιο Αθήνα με κόστος 68€.

Ποια απευθείας πτήση από Χανιά έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια;

Η πτήση με τη μεγαλύτερη διάρκεια από Χανιά είναι προς Αεροδρόμιο Γλασκώβη Glasgow Intl, με διάρκεια 4ώ 45λ. Η πτήση με την αμέσως μεγαλύτερη διάρκεια είναι για τον προορισμό Δουβλίνο με διάρκεια 4ώ 40λ και η αμέσως επόμενη είναι προς Newcastle upon Tyne με διάρκεια 4ώ 30λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Αύγουστος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Φθηνότερη πτήση

33€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 29% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 25% στις τιμές.
Πτήση από Χανιά προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για πτήσεις εξωτερικού από: Χανιά

 • Πώς αλλιώς είναι γνωστό το Χανιά Αερολιμένας Χανίων;

  Ο κωδικός αεροδρομίου της πόλης Αεροδρόμιο Χανιά Αερολιμένας Χανίων είναι CHQ. Το αεροδρόμιο είναι γνωστό και ως Chania Intl, Souda.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Χανιά;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Χανιά.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Χανιά;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση από Χανιά θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις από Χανιά;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε στον προορισμό σας με μια αεροπορική και πίσω προς Χανιά με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Χανιά ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων από Χανιά έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

 • Ποιες είναι οι φθηνότερες πτήσεις εξωτερικού από την πόλη Χανιά Αερολιμένας Χανίων;

  Η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης από την πόλη Χανιά Αερολιμένας Χανίων που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν προς την πόλη Λονδίνο Luton (49€). Η φθηνότερη πτήση με επιστροφή από την πόλη Χανιά Αερολιμένας Χανίων που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν προς την πόλη Λονδίνο Luton (116€). Άλλες φθηνές πτήσεις από την πόλη Χανιά Αερολιμένας Χανίων που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες αφορούν πτήσεις προς τους εξής προορισμούς: Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl (119€ με επιστροφή), Λονδίνο Gatwick (125€ με επιστροφή) και Ρώμης-Φιουμιτσίνο (207€ με επιστροφή).

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Χανιά

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε εισιτήρια από Χανιά στους παρακάτω προορισμούς στις εξής τιμές ή και φθηνότερα: Αθήνα 56€ απλή μετάβαση - 107€ με επιστροφή; Θεσσαλονίκη 51€ απλή μετάβαση - 134€ με επιστροφή
 • Η πρωινή αναχώρηση είναι περίπου 144% ακριβότερη κατά μέσο όρο* από τις βραδινές πτήσεις.
*Μέση χαμηλότερη τιμή που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της KAYAK για αναχωρήσεις τις επόμενες 30 ημέρες

Οι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Χανιά to Παγκοσμίως

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε από Χανιά προς Χανιά; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,1
Olympic AirΣυνολική βαθμολογία από 242 κριτικές
86crew
77boarding
72entertainment
82overall
76food
83comfort
Κριτικές αεροπορικής

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Διαβάστε περισσότερα για την Olympic Air

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Μειονεκτήματα: "Καθυστερημένη άφιξη,60 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα..Κακή ενημέρωση όσον αφορά την καθυστέρηση."

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Να έβαζε η εταιρεία πτήση την επόμενη μέρα από την ακύρωση της πτήσης

Χρεωθηκαμε 55 ευρώ το άτομο για καθυστέρηση 15 λεπτών για το check in, κ ενώ προσπαθουσαμε να κάνουμε 7 ώρες πριν, από την εφαρμογή της Ryanair που είχε κολλήσει. Το ίδιο σκηνικό κ στην μετάβαση κ στην επιστροφή. Το προσωπικό στο check in απαράδεκτο κ στην εξυπηρέτηση κ στην συμπεριφορά, υποτίθεται ότι είναι εκεί για να κάνουν βοηθούν τους επιβάτες σε οποιοδήποτε πρόβλημα κ όχι να ειρωνεύονται κ να αποποιούνται κάθε ευθύνη.

Απλά απαράδεκτη η τακτική της εταιρείας κ το ηλεκτρονικό σύστημα σχετικά με τις επιβιβασεις κ τα check in. Η εφαρμογή για τα check in κολλάει συνεχώς κ για πολλές ώρες κ δεν σε αφήνει να τα πραγματοποιήσεις στην ώρα τους ώστε να σε χρεώσουν κάρτες επιβίβασης, ούτε 10 ούτε 20 άλλα 55 ευρώ το άτομο παρακαλώ!!!

Είχαμε αρκετή ώρα αναμονής στη φυσούνα , πριν από την είσοδο στο σκάφος , αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με καλύτερη συνεννόηση από τους υπαλλήλους διότι μέσα στους επιβάτες υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά ...

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις εσωτερικού από Χανιά

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

5-4Παρ
απευθείαςSky Express
1ώ 00λCHQ-ATH
7-4Κυρ
απευθείαςSky Express
1ώ 00λATH-CHQ
84€
11-4Πεμ
απευθείαςSky Express
1ώ 00λCHQ-ATH
22-4Δευ
απευθείαςSky Express
1ώ 00λATH-CHQ
85€
28-3Πεμ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λCHQ-ATH
1-4Δευ
απευθείαςSky Express
1ώ 00λATH-CHQ
86€
6-4Σαβ
απευθείαςSky Express
1ώ 00λCHQ-ATH
8-4Δευ
απευθείαςSky Express
1ώ 00λATH-CHQ
87€
4-6Τρι
απευθείας
1ώ 00λCHQ-ATH
9-6Κυρ
απευθείας
0ώ 50λATH-CHQ
109€
9-3Σαβ
απευθείας
0ώ 50λCHQ-ATH
13-3Τετ
απευθείας
0ώ 55λATH-CHQ
111€
3-4Τετ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λCHQ-ATH
10-4Τετ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-CHQ
123€
5-4Παρ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λCHQ-ATH
10-4Τετ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-CHQ
134€
20-5Δευ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λCHQ-ATH
22-5Τετ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λATH-CHQ
140€
5-4Παρ
1 στάσηOlympic Air
2ώ 55λCHQ-SKG
7-4Κυρ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 10λSKG-CHQ
154€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

5-4Παρ
απευθείαςRyanair
1ώ 10λCHQ-SKG
30€
4-6Τρι
απευθείαςRyanair
0ώ 55λCHQ-ATH
30€
2-4Τρι
απευθείαςSky Express
1ώ 00λCHQ-ATH
44€
1-4Δευ
απευθείαςSky Express
1ώ 00λCHQ-ATH
45€
9-3Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λCHQ-ATH
58€
5-4Παρ
1 στάσηAegean Airlines
2ώ 50λCHQ-SKG
59€
10-5Παρ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 51λCHQ-ATH
78€
18-3Δευ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λCHQ-ATH
88€
4-6Τρι
1 στάσηTransavia France
11ώ 20λCHQ-ATH
122€
7-6Παρ
1 στάσηTransavia France
15ώ 45λCHQ-ATH
221€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Χανιά to Παγκοσμίως

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

4-3Δευ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λCHQ-ATH
5-3Τρι
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-CHQ
97€
4-3Δευ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λCHQ-ATH
10-3Κυρ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-CHQ
98€
4-3Δευ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λCHQ-ATH
8-3Παρ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-CHQ
99€
29-2Πεμ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λCHQ-ATH
3-3Κυρ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-CHQ
105€
29-2Πεμ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λCHQ-ATH
1-3Παρ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-CHQ
114€
2-3Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
3ώ 10λCHQ-SKG
7-3Πεμ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 10λSKG-CHQ
141€
4-3Δευ
πολλές στάσεις
2ώ 55λCHQ-ATH
5-3Τρι
απευθείας
0ώ 55λATH-CHQ
157€
2-3Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
3ώ 10λCHQ-SKG
6-3Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
9ώ 05λSKG-CHQ
170€
2-3Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 15λCHQ-SKG
7-3Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
3ώ 45λSKG-CHQ
173€
1-3Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
12ώ 45λCHQ-SKG
3-3Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
24ώ 40λSKG-CHQ
206€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις εξωτερικού από Χανιά

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

11-6Τρι
πολλές στάσειςeasyJet
6ώ 25λCHQ-AMS
17-6Δευ
πολλές στάσειςeasyJet
12ώ 40λAMS-CHQ
197€
2-4Τρι
πολλές στάσεις
16ώ 35λCHQ-BUD
9-4Τρι
πολλές στάσεις
7ώ 15λBUD-CHQ
207€
5-4Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
3ώ 50λCHQ-BUD
11-4Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
6ώ 10λBUD-CHQ
219€
25-3Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
4ώ 20λCHQ-VIE
31-3Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 30λVIE-CHQ
221€
24-3Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
11ώ 55λCHQ-VIE
31-3Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 30λVIE-CHQ
226€
2-4Τρι
πολλές στάσεις
14ώ 10λCHQ-BUD
9-4Τρι
πολλές στάσεις
8ώ 30λBUD-CHQ
227€
29-3Παρ
πολλές στάσεις
17ώ 30λCHQ-BUD
3-4Τετ
πολλές στάσεις
34ώ 55λBUD-CHQ
229€
4-5Σαβ
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
25ώ 35λCHQ-AMS
7-5Τρι
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
12ώ 00λAMS-CHQ
361€
1-5Τετ
πολλές στάσειςNorwegian
22ώ 55λCHQ-AMS
4-5Σαβ
πολλές στάσειςNorwegian
19ώ 10λAMS-CHQ
383€
28-4Κυρ
πολλές στάσειςNorwegian
7ώ 35λCHQ-AMS
1-5Τετ
πολλές στάσειςNorwegian
14ώ 30λAMS-CHQ
442€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

31-3Κυρ
απευθείαςRyanair
2ώ 35λCHQ-VIE
29€
31-3Κυρ
απευθείαςRyanair
2ώ 35λCHQ-VIE
36€
22-4Δευ
πολλές στάσεις
22ώ 50λCHQ-BUD
57€
22-4Δευ
πολλές στάσειςeasyJet
12ώ 05λCHQ-AMS
60€
23-4Τρι
απευθείαςTransavia
3ώ 50λCHQ-AMS
76€
24-4Τετ
πολλές στάσεις
11ώ 30λCHQ-BUD
83€
24-4Τετ
πολλές στάσειςeasyJet
10ώ 30λCHQ-AMS
86€
18-4Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 15λCHQ-BUD
87€
27-3Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 45λCHQ-VIE
97€
26-4Παρ
απευθείαςTransavia
3ώ 50λCHQ-AMS
123€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις Χανιά-Παγκοσμίως

Αναχώρηση:

Χανιά (CHQ)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Παγκοσμίως - Χανιά

Κατηγορίες θέσης:

691€
1.362€
50€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: