Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

CHQ - ATH

27€ Βρείτε φθηνές πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Χανιά προς Αθήνα με αναχώρηση στις 25-10. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τετ 21.8
Τετ 28.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Χανιά Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Χανιά Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 49.460.160 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα (CHQ-ATH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Χανιά προς Χανιά με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
05:55 - 06:50CHQ-ATH
0ώ 55λαπευθείας
16:10 - 17:05ATH-CHQ
0ώ 55λαπευθείας
Παρ, 13 Σεπ - Κυρ, 15 Σεπ
08:45 - 09:40CHQ-ATH
0ώ 55λαπευθείας
07:15 - 08:10ATH-CHQ
0ώ 55λαπευθείας
Πεμ, 28 Νοε - Κυρ, 1 Δεκ
05:55 - 06:50CHQ-ATH
0ώ 55λαπευθείας
16:10 - 17:05ATH-CHQ
0ώ 55λαπευθείας
Παρ, 16 Αυγ - Κυρ, 25 Αυγ
08:45 - 09:40CHQ-ATH
0ώ 55λαπευθείας
07:15 - 08:10ATH-CHQ
0ώ 55λαπευθείας
Παρ, 15 Νοε - Δευ, 25 Νοε
23:59 - 00:50CHQ-ATH
0ώ 51λαπευθείας
04:35 - 05:25ATH-CHQ
0ώ 50λαπευθείας
Παρ, 13 Σεπ - Κυρ, 15 Σεπ
23:59 - 00:50CHQ-ATH
0ώ 51λαπευθείας
04:35 - 05:25ATH-CHQ
0ώ 50λαπευθείας
Παρ, 13 Σεπ - Κυρ, 15 Σεπ
15:10 - 16:00CHQ-ATH
0ώ 50λαπευθείας
13:10 - 14:00ATH-CHQ
0ώ 50λαπευθείας
114€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 6 Ιαν - Πεμ, 9 Ιαν
23:59 - 00:50CHQ-ATH
0ώ 51λαπευθείας
04:35 - 05:25ATH-CHQ
0ώ 50λαπευθείας
140€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 30 Αυγ - Δευ, 2 Σεπ
04:00 - 21:20CHQ-ATH
17ώ 20λ3 στάσεις
11:45 - 21:25ATH-CHQ
33ώ 40λ3 στάσεις
Παρ, 16 Αυγ - Κυρ, 25 Αυγ
14:45 - 21:50CHQ-ATH
31ώ 05λ2 στάσεις
11:45 - 21:25ATH-CHQ
33ώ 40λ3 στάσεις
Παρ, 16 Αυγ - Κυρ, 25 Αυγ

Πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Χανιά-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Για την πτήση Χανιά-Αθήνα, είναι καλύτερα να φύγετε Πέμπτη και όχι Σάββατο, για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Για να επιστρέψετε στον προορισμό Χανιά, οι καλύτερες τιμές είναι κάθε Τετάρτη και οι πιο ακριβές κάθε Δευτέρα.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Χανιά προς Χανιά, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 101€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 163€ και 160€ αντίστοιχα.

Μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα αν πετάξω από Χανιά προς Αθήνα με ενδιάμεση στάση;

Η μέση τιμή όλων των απευθείας πτήσεων, των πτήσεων με μία στάση και των πτήσεων με δύο στάσεις για το δρομολόγιο που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Όχι, με μέση τιμή 138€ για το δρομολόγιο, οι τιμές των απευθείας πτήσεων είναι γενικά φθηνότερες.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Χανιά προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Χανιά προς Χανιά, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Χανιά προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 148 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Χανιά-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η Ryanair πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 27€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Χανιά-Αθήνα στην Ryanair από 51€ και στην Sky Express από 90€.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πιο συχνά την πτήση Χανιά-Αθήνα;

Οι τοποθεσίες Χανιά και Αθήνα συνδέονται με διαφορετικές αεροπορικές. Οι αεροπορικές που πραγματοποιούν πιο συχνά αυτή τη διαδρομή είναι η Aegean Airlines (39 πτήσεις την εβδομάδα, η Sky Express (27 πτήσεις την εβδομάδα) και η Ryanair (3 πτήσεις την εβδομάδα).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Χανιά-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα.
Υπάρχουν 3 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα. Είναι οι: Aegean Airlines, Ryanair και Sky Express. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Ryanair προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 24€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η Ryanair προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Χανιά-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 9 έως 10 απευθείας πτήσεις από Χανιά με προσγείωση στην Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 0ώ 53λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 14:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 69 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Δευτέρα, που αναχωρεί το 14% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Πέμπτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Χανιά-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχουν 3 επιλογές κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο. Είναι οι κατηγορίες "Business, Οικονομική" και "Prem Economy". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Χανιά-Αθήνα;

Οι απευθείας πτήσεις από την περιοχή Χανιά συνήθως φτάνουν στον προορισμό Αθήνα σε 0ώ 50λ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι 431 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Χανιά προς Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Χανιά στις 05:55 με ώρα προσγείωσης στην Αθήνα στις 06:50.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Χανιά προς Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Χανιά προς Χανιά είναι στις 23:59 με ώρα προσγείωσης 00:50.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Αύγουστος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Φθηνότερη πτήση

27€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 25% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 4% στις τιμές.
Πτήση από Χανιά προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Χανιά προς Χανιά με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα

 • Πώς πηγαίνω από το κέντρο στο Αεροδρόμιο των Χανίων;

  Το ΚΤΕΛ Χανίων έχει τη λεωφορειακή γραμμή 78 που σου πηγαίνει από το κέντρο στο αεροδρόμιο με καθημερινά δρομολόγια. Το πρώτο δρομολόγιο είναι περίπου στις 6:45, όμως πάντα να ελέγχεις τις ώρες πριν ταξιδεύεις και να ξεκινάς νωρίτερα, αφού πάντα ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές και καθυστερήσεις. Μπορείς να πάρεις ταξί από το κέντρο που κοστίζει γύρω στα 30€. Καλύτερα να το προκρατήσεις για να ξέρεις από πριν πόσα θα πληρώσεις και να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή.

 • Που μπορώ να μείνω κοντά στο Αεροδρόμιο των Χανίων;

  Το να μείνεις κοντά στο Αεροδρόμιο μια μέρα πριν την πτήση σου είναι μια καλή ιδέα. Μπορείς να μείνεις στο Ακρωτήρι και να απολαύσεις τις πανέμορφες παραλίες που βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο. Θα βρεις αρκετά καταλύματα από 50-80€ το βράδυ περίπου, ανάλογα πάντα και με την περίοδο κατά την οποία ταξιδεύεις και πόσο νωρίς κάνεις κράτηση.

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Χανιά-Αθήνα;

  Όταν πετάτε από τον προορισμό Χανιά, θα χρησιμοποιείτε το Χανιά Αερολιμένας Χανίων. Θα προσγειωθείτε στο Αθήνα που είναι γνωστό και ως Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Χανιά προς Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Χανιά προς Αθήνα είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Χανιά-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Χανιά προς Αθήνα;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα σε καθημερινή βάση.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα, η Sky Express ή η Aegean Airlines;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα είναι η Sky Express και η Aegean Airlines. Με μέση τιμή τα 122€ και γενική βαθμολογία 7,4, η Sky Express είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η Aegean Airlines είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 141€ και γενική βαθμολογία 8,1.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Χανιά προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Χανιά θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Χανιά με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Χανιά προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Χανιά έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Χανιά προς Αθήνα

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 56€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 167€ ή λιγότερα με επιστροφή.
 • Το Αεροδρόμιο Χανίων απέχει περίπου 20 λεπτά από την χώρα. Θα πρέπει όμως να λάβεις υπόψιν την κίνηση που επικρατεί στην Κρήτη, ειδικά το καλοκαίρι, και να ξεκινήσεις νωρίτερα για το αεροδρόμιο, ειδικά αν σκοπεύεις να πάρεις τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας.
 • Το Αεροδρόμιο Αθηνών είναι το κεντρικό αεροδρόμιο (hub) των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών της Aegean και της Sky Express, άρα έχει και πιο συχνά δρομολόγια από τα Χανιά προς την Αθήνα. Είναι ένα ξεχωριστό αεροδρόμιο με πολιτιστική αξία και θα έχεις την ευκαιρία στον Κεντρικό Τερματικό (Επίπεδο Αναχωρήσεων στην Είσοδο 3) να δεις μια αρχαιολογική έκθεση με 172 εκθέματα της Νεολιθικής, Πρώιμης Ελλαδικής και Μεταβυζαντινής περιόδου. Οι ώρες λειτουργίας του μουσείου είναι Δευτέρα με Παρασκευή 06:00 - 23:00.
 • Αν θέλεις να γλιτώσεις χρόνο από τον έλεγχο και να φτάσεις νωρίτερα στην πύλη σου, οι κύριες εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες γρήγορου ελέγχου. Η Sky Express με την υπηρεσία Fast Lane που κοστίζει γύρω στα 4,5€ και η Aegean με την υπηρεσία Security Fast Track που κοστίζει περίπου 8€. Μπορείς να προσθέσεις την συγκεκριμένη υπηρεσία έως και 2 ώρες πριν την αναχώρησή σου.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Χανιά Αερολιμένας Χανίων-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Χανιά Αερολιμένας Χανίων προς Αεροδρόμιο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Χανιά Αερολιμένας Χανίων to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +3 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +5 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +3 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +4 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +4 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +4 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +4 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Χανιά Αερολιμένας Χανίων

Δευτέρα

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +3 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +5 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +3 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +4 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +4 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +4 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Air Canada,Emirates, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +4 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Χανιά προς Αθήνα; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,1
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 820 κριτικές
7,5Φαγητό
8,6Πλήρωμα
7,9Άνεση
7,1Διασκέδαση
7,9Επιβίβαση
Κριτικές αεροπορικής

Καθόλου ανακοινώσεις, καθυστέρηση πτήσης χωρίς ενημέρωση κόσμου. Αδιάφορο πλήρωμα. Δεν έδιναν ούτε νερό, έπρεπε να ζητήσουμε, παρόλο που κερνούσαν καφέ ή χυμό έκαναν οικονομία στο νερό.

4,0 ΟκΣάββας, Ιουλ 2024ATH - CHQ
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Aegean Airlines

Καθόλου ανακοινώσεις, καθυστέρηση πτήσης χωρίς ενημέρωση κόσμου. Αδιάφορο πλήρωμα. Δεν έδιναν ούτε νερό, έπρεπε να ζητήσουμε, παρόλο που κερνούσαν καφέ ή χυμό έκαναν οικονομία στο νερό.

Μεγάλη καθυστέρηση και κακή διαχείριση/ενημέρωση του κόσμου. 45 λεπτά καθυστέρηση στην απογείωση, ενώ ανακοινώθηκε καθυστέρηση μόνο 20 λεπτά. Μετά την επιβίβαση ανακοινώθηκε ότι θα περιμένουμε 45-55 λεπτά. Τσάμπα αναστάτωση του κόσμου γιατί τελικά σε 15-20 λεπτά απογειώθηκε το αεροπλάνο. Μετά απο την αρκετή καθυστέρηση, θα ήταν καλό αν η επιβίβαση γινόταν με φυσούνα.

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πάνω από 45 λεπτά. Σε συνδυασμό με την βραδυνή ώρα προκάλεσε αρκετή γκρίνια. Το πλήρωμα αδιάφορο για την δυσφορία των επιβαινόντων, ενδεικτικά σε γενική ενημέρωση από το πλήρωμα καμπίνας ήταν εύκολος αντιληπτό ότι η κυρία που έκανε την ανακοίνωση, για κάποιο λόγο γελούσε. Η δικαιολογία του πιλότου αναφορικά με την καθυστέρηση από 2330 σε 0015 ότι οφείλεται σε καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης, είναι τουλάχιστον άστοχη και αδιάφοροι για τους επιβάτες.

Ειχαμε καθυστερηση. Την πιο πολυ ομως στην παραλαβη αποσκευης. Ακριβως μιση βρα μετα απο την προσγειωση

Καθυστερηση. Και το χειροτερο οτι αργησαν υπερβολικα οι βαλιτσες. Μιση ωρα ακριβως απο την αποβιβαση των επιβατων

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Υπηρχε μεγαλη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο. Το προσωπικο αγχωθηκε και δεν μπορουσε να σκαναρει με ευκολία τα εισητηρια. Μέσα στο λεωφορείο που οδηγεί στο αεροπλανο ειχε ζεστη. Επισης στο αεροπλανο ειχε ζέστη μεχρι να ανοίξουν οι μηχανές και ο πιλοτος εκανε τη διαδρομή με πολυ αργή ταχύτητα, ενω φυγαμε απο Ηρακλειο 50 λεπτα αργότερα!

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Να μην έχει καθυστέρηση και να μην ενημερώνουν τελευταία στιγμή. Τυχαίο που η συνολική καθυστέρηση ήταν 2 ώρες και 45 λεπτά;; Ανήθικο..

Άριστη! Όσο υπάρχουν τετοιες εταιρείες με τέτοιες τιμές, άλλο τόσο τα ταξίδια μας θα συνεχίζονται...

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Ευτυχώς υπάρχει και η Ryanair και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να αγκαλιάζουμε συγγενικά μας πρόσωπα στο εξωτερικό , συχνότερα λόγο των τιμών των εισιτηρίων της . Ευχαριστούμε Ryanair!!!

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Χανιά προς Χανιά που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
25-10Παρ
απευθείαςRyanair
0ώ 55λCHQ-ATH
27€
29-9Κυρ
απευθείαςRyanair
0ώ 55λCHQ-ATH
31€
30-7Τρι
απευθείαςSky Express
0ώ 55λCHQ-ATH
45€
2-10Τετ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λCHQ-ATH
46€
28-9Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 51λCHQ-ATH
52€
21-9Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 51λCHQ-ATH
56€
21-9Σαβ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 51λCHQ-ATH
59€
14-9Σαβ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 51λCHQ-ATH
66€
17-10Πεμ
1 στάση
7ώ 35λCHQ-ATH
78€
20-9Παρ
1 στάση
16ώ 49λCHQ-ATH
93€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Χανιά προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-7Τρι
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 51λCHQ-ATH
25-7Πεμ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-CHQ
98€
23-7Τρι
απευθείας
0ώ 51λCHQ-ATH
29-8Πεμ
απευθείας
0ώ 50λATH-CHQ
103€
23-7Τρι
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 51λCHQ-ATH
28-7Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-CHQ
107€
23-7Τρι
απευθείαςOlympic Air
0ώ 51λCHQ-ATH
24-7Τετ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λATH-CHQ
107€
23-7Τρι
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 51λCHQ-ATH
26-7Παρ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-CHQ
112€
23-7Τρι
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 51λCHQ-ATH
29-7Δευ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-CHQ
114€
24-7Τετ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 51λCHQ-ATH
25-7Πεμ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-CHQ
115€
27-7Σαβ
απευθείαςSky Express
1ώ 00λCHQ-ATH
30-7Τρι
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-CHQ
118€
24-7Τετ
απευθείαςSky Express
0ώ 55λCHQ-ATH
24-7Τετ
απευθείαςSky Express
1ώ 00λATH-CHQ
163€
27-7Σαβ
πολλές στάσειςOlympic Air
16ώ 20λCHQ-ATH
30-7Τρι
πολλές στάσειςOlympic Air
13ώ 20λATH-CHQ
370€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Χανιά - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Χανιά (CHQ)Ελλάδα

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Χανιά

Κατηγορίες θέσης:

689€
1.112€
95€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: