Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

FRA - RHO

Βρείτε φθηνές πτήσεις Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος από 90€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Frankfurt προς Ρόδο με αναχώρηση στις 27-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Thu 23.5
Thu 30.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ρόδο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Φρανκφούρτη Ρόδο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Φρανκφούρτη Ρόδο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.632.927 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Frankfurt προς Ρόδο (FRA-RHO)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Frankfurt προς Frankfurt με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
14:35 - 18:50FRA-RHO
3ώ 15λαπευθείας
10:10 - 12:40RHO-FRA
3ώ 30λαπευθείας
Thu, 13 Jun - Wed, 19 Jun
05:00 - 09:05FRA-RHO
3ώ 05λαπευθείας
09:55 - 12:20RHO-FRA
3ώ 25λαπευθείας
Wed, 19 Jun - Wed, 26 Jun
05:00 - 09:05FRA-RHO
3ώ 05λαπευθείας
09:55 - 12:20RHO-FRA
3ώ 25λαπευθείας
187€Discover Airlines
Βρείτε προσφορά
Fri, 21 Jun - Wed, 3 Jul
05:00 - 09:05FRA-RHO
3ώ 05λαπευθείας
09:50 - 12:15RHO-FRA
3ώ 25λαπευθείας
204€Discover Airlines
Βρείτε προσφορά
Wed, 5 Jun - Sun, 9 Jun
05:00 - 09:05FRA-RHO
3ώ 05λαπευθείας
09:50 - 12:15RHO-FRA
3ώ 25λαπευθείας
Wed, 12 Jun - Sun, 16 Jun
05:30 - 09:35FRA-RHO
3ώ 05λαπευθείας
10:35 - 13:00RHO-FRA
3ώ 25λαπευθείας
Tue, 2 Jul - Tue, 9 Jul
20:50 - 10:45FRA-RHO
12ώ 55λ1 στάση
11:15 - 21:00RHO-FRA
10ώ 45λ1 στάση
Mon, 3 Jun - Wed, 19 Jun
20:50 - 10:45FRA-RHO
12ώ 55λ1 στάση
19:30 - 08:10RHO-FRA
13ώ 40λ1 στάση
Thu, 27 Jun - Thu, 4 Jul
07:15 - 16:40FRA-RHO
8ώ 25λ1 στάση
18:15 - 20:40RHO-FRA
3ώ 25λαπευθείας
Sat, 11 May - Sat, 18 May
05:30 - 09:35FRA-RHO
3ώ 05λαπευθείας
10:35 - 13:00RHO-FRA
3ώ 25λαπευθείας
Tue, 27 Aug - Tue, 10 Sep

Πτήσεις από Frankfurt προς Ρόδο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Frankfurt προς Ρόδο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Ρόδος;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Ρόδος είναι ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 233€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιανουάριος και ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 462€ και 442€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Ρόδος;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Ρόδος, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 41 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η TUI fly πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 90€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος στην TUI fly από 180€ και στην Discover Airlines από 187€.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt με προσγείωση σε Ρόδος και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 09λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 04:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 10 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τετάρτη, που αναχωρεί το 20% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Πέμπτη.

Πόσο διαρκεί η πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος;

Μια απευθείας πτήση για τον προορισμό Ρόδος θα διαρκέσει περίπου 3ώ 05λ για να διανύσει την απόσταση των 3.504 χλμ. από την περιοχή Φρανκφούρτη Frankfurt.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt για την πόλη Ρόδος;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt στις 04:45 με ώρα προσγείωσης σε Ρόδος στις 09:00.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt για την πόλη Ρόδος;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt είναι στις 14:50 με ώρα προσγείωσης 18:55.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Νοέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Σεπτέμβριος

Φθηνότερη πτήση

90€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 13% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 5% στις τιμές.
Πτήση από Φρανκφούρτη Frankfurt προς Ρόδος

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Frankfurt προς Ρόδο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Frankfurt προς Frankfurt με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Φρανκφούρτη Frankfurt προς Ρόδος

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt προς Ρόδο είναι το Airbus A320 (sharklets).

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος;

  Οι Star Alliance, και oneworld είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος κάθε στην Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Ρόδος με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από τον προορισμό Φρανκφούρτη Frankfurt

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με επιστροφή με 336€ ή λιγότερα.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Frankfurt προς Αερολιμένας Ρόδου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Φρανκφούρτη Frankfurt to Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου

Τρίτη

TUI fly,Alaska Airlines,Condor

TUI fly,Alaska Airlines, +1 ακόμη

Τετάρτη

Discover Airlines,Lufthansa,TUI fly

Discover Airlines,Lufthansa, +1 ακόμη

Πέμπτη

TUI fly,Alaska Airlines,Condor

TUI fly,Alaska Airlines, +1 ακόμη

Παρασκευή

Alaska Airlines,Condor,Discover Airlines, +1 ακόμη

Alaska Airlines,Condor, +2 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Lufthansa,TUI fly

Aegean Airlines,Lufthansa, +1 ακόμη

Κυριακή

Alaska Airlines,Condor,Discover Airlines, +1 ακόμη

Alaska Airlines,Condor, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου to Φρανκφούρτη Frankfurt

Τρίτη

TUI fly,Alaska Airlines,Condor

TUI fly,Alaska Airlines, +1 ακόμη

Τετάρτη

Discover Airlines,Lufthansa,TUI fly

Discover Airlines,Lufthansa, +1 ακόμη

Πέμπτη

TUI fly,Alaska Airlines,Condor

TUI fly,Alaska Airlines, +1 ακόμη

Παρασκευή

Alaska Airlines,Condor,Discover Airlines, +1 ακόμη

Alaska Airlines,Condor, +2 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Lufthansa,TUI fly

Aegean Airlines,Lufthansa, +1 ακόμη

Κυριακή

Alaska Airlines,Condor,Discover Airlines, +1 ακόμη

Alaska Airlines,Condor, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Ρόδο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Φρανκφούρτη προς Φρανκφούρτη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
27-6Thu
απευθείαςTUI fly
3ώ 15λFRA-RHO
90€
12-6Wed
απευθείαςTUI fly
3ώ 15λFRA-RHO
105€
14-5Tue
απευθείαςTUI fly
3ώ 15λFRA-RHO
120€
7-6Fri
απευθείαςCondor
3ώ 05λFRA-RHO
123€
22-9Sun
1 στάσηAir Serbia
17ώ 20λFRA-RHO
128€
22-9Sun
απευθείαςLufthansa
3ώ 05λFRA-RHO
136€
22-9Sun
απευθείαςLufthansa
3ώ 05λFRA-RHO
143€
22-9Sun
2 στάσεις
24ώ 25λFRA-RHO
151€
22-9Sun
3 στάσεις
23ώ 00λFRA-RHO
173€
12-5Sun
απευθείαςCondor
3ώ 05λFRA-RHO
188€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Frankfurt προς Ρόδο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Ρόδο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
24-4Wed
πολλές στάσεις
13ώ 05λFRA-RHO
3-5Fri
απευθείας
3ώ 25λRHO-FRA
277€
28-4Sun
πολλές στάσεις
27ώ 15λFRA-RHO
3-5Fri
απευθείας
3ώ 25λRHO-FRA
289€
24-4Wed
πολλές στάσεις
25ώ 20λFRA-RHO
3-5Fri
απευθείας
3ώ 25λRHO-FRA
312€
26-4Fri
πολλές στάσεις
30ώ 35λFRA-RHO
1-5Wed
απευθείας
3ώ 30λRHO-FRA
353€
27-4Sat
πολλές στάσεις
29ώ 10λFRA-RHO
4-5Sat
απευθείας
3ώ 30λRHO-FRA
356€
25-4Thu
πολλές στάσεις
13ώ 05λFRA-RHO
3-5Fri
απευθείας
3ώ 25λRHO-FRA
359€
27-4Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
20ώ 50λFRA-RHO
28-4Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
19ώ 00λRHO-FRA
436€
26-4Fri
πολλές στάσειςAegean Airlines
13ώ 00λFRA-RHO
3-5Fri
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 20λRHO-FRA
447€
27-4Sat
απευθείαςLufthansa
3ώ 10λFRA-RHO
4-5Sat
απευθείαςLufthansa
3ώ 25λRHO-FRA
641€
28-4Sun
πολλές στάσειςSWISS
35ώ 30λFRA-RHO
11-5Sat
πολλές στάσειςSWISS
24ώ 40λRHO-FRA
928€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Φρανκφούρτη Frankfurt - Ρόδος Πτήσεις

Αναχώρηση:

Φρανκφούρτη Frankfurt (FRA)Γερμανία

Προορισμός:

Ρόδος (RHO)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ρόδος - Φρανκφούρτη Frankfurt

Κατηγορίες θέσης:

336€