Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

FRA - CFU

Βρείτε φθηνές πτήσεις Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα από 71€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Frankfurt προς Κέρκυρα με αναχώρηση στις 18-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Παρ 21.6
Παρ 28.6

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Κέρκυρα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Φρανκφούρτη Κέρκυρα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Φρανκφούρτη Κέρκυρα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 43.423.329 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Frankfurt προς Κέρκυρα (FRA-CFU)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Frankfurt προς Frankfurt με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
04:50 - 08:05FRA-CFU
2ώ 15λαπευθείας
09:20 - 10:50CFU-FRA
2ώ 30λαπευθείας
Τρι, 18 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
04:50 - 08:05FRA-CFU
2ώ 15λαπευθείας
09:20 - 10:50CFU-FRA
2ώ 30λαπευθείας
Τρι, 18 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
04:50 - 08:05FRA-CFU
2ώ 15λαπευθείας
09:20 - 10:50CFU-FRA
2ώ 30λαπευθείας
137€Discover Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 18 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
04:50 - 08:05FRA-CFU
2ώ 15λαπευθείας
09:20 - 10:50CFU-FRA
2ώ 30λαπευθείας
Τρι, 18 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
05:00 - 08:20FRA-CFU
2ώ 20λαπευθείας
09:10 - 10:45CFU-FRA
2ώ 35λαπευθείας
Τρι, 4 Ιουν - Τρι, 11 Ιουν
05:00 - 08:20FRA-CFU
2ώ 20λαπευθείας
09:10 - 10:45CFU-FRA
2ώ 35λαπευθείας
Τρι, 18 Ιουν - Τρι, 2 Ιουλ
05:20 - 08:35FRA-CFU
2ώ 15λαπευθείας
09:20 - 10:50CFU-FRA
2ώ 30λαπευθείας
152€Discover Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 20 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
17:55 - 17:15FRA-CFU
22ώ 20λ1 στάση
20:15 - 10:45CFU-FRA
15ώ 30λ1 στάση
Τετ, 10 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
06:40 - 10:15FRA-CFU
26ώ 35λ1 στάση
16:50 - 12:45CFU-FRA
20ώ 55λ1 στάση
213€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 11 Ιουν - Τρι, 18 Ιουν
21:50 - 22:15FRA-CFU
23ώ 25λ1 στάση
23:05 - 07:30CFU-FRA
9ώ 25λ1 στάση
232€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 7 Ιουν - Σαβ, 15 Ιουν

Πτήσεις από Frankfurt προς Κέρκυρα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Frankfurt προς Κέρκυρα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Κέρκυρα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Κέρκυρα είναι ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 192€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Μάρτιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 421€ και 347€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Κέρκυρα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Κέρκυρα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 8 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα στην KAYAK ήταν με την TUI fly με 71€. Η Lufthansa προτείνει πτήση με επιστροφή από 135€ και η Discover Airlines από 137€.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt με προσγείωση σε Κέρκυρα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 20λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 04:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 10 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Παρασκευή, που αναχωρεί το 20% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

Οι απευθείας πτήσεις διαρκούν κατά μέσο όρο 2ώ 15λ για να διανύσουν τα 2.352 χλμ. της πτήσης Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt για την πόλη Κέρκυρα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt στις 04:45 με ώρα προσγείωσης σε Κέρκυρα στις 08:10.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt για την πόλη Κέρκυρα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt είναι στις 17:00 με ώρα προσγείωσης 20:15.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Νοέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

71€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 13% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 19% στις τιμές.
Πτήση από Φρανκφούρτη Frankfurt προς Κέρκυρα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Frankfurt προς Κέρκυρα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Frankfurt προς Frankfurt με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Φρανκφούρτη Frankfurt προς Κέρκυρα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

  Οι προορισμοί Φρανκφούρτη Frankfurt και Κέρκυρα εξυπηρετούνται από 1 βασικό αεροδρόμιο. Φρανκφούρτη Frankfurt: Θα φύγετε από το Φρανκφούρτη Frankfurt και θα προσγειωθείτε στο Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt προς Κέρκυρα είναι το Airbus A320 (sharklets).

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

  Οι oneworld, και Star Alliance είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα, με την oneworld να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Κέρκυρα με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Φρανκφούρτη Frankfurt-Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Frankfurt προς Αερολιμένας Κερκύρας, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Φρανκφούρτη Frankfurt to Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας

Δευτέρα

Alaska Airlines,Condor

Alaska Airlines,Condor

Τρίτη

Discover Airlines,Lufthansa,TUI fly

Discover Airlines,Lufthansa, +1 ακόμη

Τετάρτη

Alaska Airlines,Condor

Alaska Airlines,Condor

Πέμπτη

Discover Airlines,Lufthansa

Discover Airlines,Lufthansa

Παρασκευή

Alaska Airlines,Condor,Discover Airlines, +1 ακόμη

Alaska Airlines,Condor, +2 ακόμη

Σάββατο

Condor,TUI fly,Alaska Airlines

Condor,TUI fly, +1 ακόμη

Κυριακή

Discover Airlines,Lufthansa

Discover Airlines,Lufthansa

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας to Φρανκφούρτη Frankfurt

Δευτέρα

Alaska Airlines,Condor

Alaska Airlines,Condor

Τρίτη

Discover Airlines,Lufthansa,TUI fly

Discover Airlines,Lufthansa, +1 ακόμη

Τετάρτη

Alaska Airlines,Condor

Alaska Airlines,Condor

Πέμπτη

Discover Airlines,Lufthansa

Discover Airlines,Lufthansa

Παρασκευή

Alaska Airlines,Condor,Discover Airlines, +1 ακόμη

Alaska Airlines,Condor, +2 ακόμη

Σάββατο

Condor,TUI fly,Alaska Airlines

Condor,TUI fly, +1 ακόμη

Κυριακή

Discover Airlines,Lufthansa

Discover Airlines,Lufthansa

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Κέρκυρα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Φρανκφούρτη προς Φρανκφούρτη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
18-6Τρι
απευθείαςTUI fly
2ώ 20λFRA-CFU
71€
18-6Τρι
απευθείαςLufthansa
2ώ 15λFRA-CFU
76€
7-6Παρ
απευθείαςDiscover Airlines
2ώ 15λFRA-CFU
93€
12-6Τετ
απευθείαςCondor
2ώ 25λFRA-CFU
109€
31-5Παρ
απευθείαςDiscover Airlines
2ώ 15λFRA-CFU
111€
3-6Δευ
απευθείαςCondor
2ώ 25λFRA-CFU
123€
15-8Πεμ
1 στάση
7ώ 30λFRA-CFU
136€
6-7Σαβ
1 στάση
10ώ 45λFRA-CFU
137€
18-6Τρι
1 στάσηSWISS
8ώ 35λFRA-CFU
139€
18-6Τρι
1 στάσηSWISS
11ώ 40λFRA-CFU
150€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Frankfurt προς Κέρκυρα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Κέρκυρα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
25-5Σαβ
πολλές στάσεις
16ώ 35λFRA-CFU
29-5Τετ
απευθείας
2ώ 30λCFU-FRA
203€
25-5Σαβ
πολλές στάσεις
16ώ 35λFRA-CFU
4-6Τρι
απευθείας
2ώ 35λCFU-FRA
252€
25-5Σαβ
πολλές στάσεις
16ώ 35λFRA-CFU
28-5Τρι
απευθείας
2ώ 35λCFU-FRA
253€
25-5Σαβ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
12ώ 15λFRA-CFU
30-5Πεμ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
22ώ 40λCFU-FRA
317€
27-5Δευ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
23ώ 10λFRA-CFU
29-5Τετ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
22ώ 25λCFU-FRA
328€
24-5Παρ
απευθείαςDiscover Airlines
2ώ 15λFRA-CFU
26-5Κυρ
απευθείαςDiscover Airlines
2ώ 30λCFU-FRA
344€
25-5Σαβ
απευθείαςCondor
2ώ 25λFRA-CFU
29-5Τετ
απευθείαςCondor
2ώ 30λCFU-FRA
376€
23-5Πεμ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
5ώ 05λFRA-CFU
30-5Πεμ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
4ώ 45λCFU-FRA
409€
27-5Δευ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
17ώ 10λFRA-CFU
1-6Σαβ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
9ώ 25λCFU-FRA
454€
25-5Σαβ
απευθείαςCondor
2ώ 25λFRA-CFU
1-6Σαβ
απευθείαςCondor
2ώ 30λCFU-FRA
769€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Φρανκφούρτη Frankfurt - Κέρκυρα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Φρανκφούρτη Frankfurt (undefined)Γερμανία

Προορισμός:

Κέρκυρα (CFU)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Κέρκυρα - Φρανκφούρτη Frankfurt

Κατηγορίες θέσης: