Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά από 63€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση με επιστροφή που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Φρανκφούρτη προς Χανιά με αναχώρηση στις 5-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 15.6
Σαβ 22.6

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Χανιά

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Φρανκφούρτη Χανιά.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Φρανκφούρτη Χανιά.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 42.211.976 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Φρανκφούρτη προς Φρανκφούρτη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
05:45 - 09:50HHN-CHQ
3ώ 05λαπευθείας
10:15 - 12:35CHQ-HHN
3ώ 20λαπευθείας
Τετ, 5 Ιουν - Τετ, 12 Ιουν
05:45 - 09:50HHN-CHQ
3ώ 05λαπευθείας
10:15 - 12:35CHQ-HHN
3ώ 20λαπευθείας
Τετ, 26 Ιουν - Τετ, 3 Ιουλ
05:00 - 08:55FRA-CHQ
2ώ 55λαπευθείας
08:40 - 11:05CHQ-FRA
27ώ 25λ2 στάσεις
Πεμ, 6 Ιουν - Πεμ, 20 Ιουν
19:15 - 09:55FRA-CHQ
13ώ 40λ1 στάση
11:15 - 20:10CHQ-FRA
9ώ 55λ1 στάση
Τετ, 26 Ιουν - Τρι, 2 Ιουλ
05:00 - 08:55FRA-CHQ
2ώ 55λαπευθείας
09:40 - 12:00CHQ-FRA
3ώ 20λαπευθείας
218€Discover Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 23 Ιουν - Πεμ, 4 Ιουλ
18:35 - 09:50FRA-CHQ
14ώ 15λ1 στάση
19:15 - 10:25CHQ-FRA
16ώ 10λ1 στάση
223€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 12 Νοε - Τρι, 26 Νοε
05:00 - 08:55FRA-CHQ
2ώ 55λαπευθείας
09:40 - 12:00CHQ-FRA
3ώ 20λαπευθείας
Δευ, 24 Ιουν - Πεμ, 4 Ιουλ
05:00 - 08:55FRA-CHQ
2ώ 55λαπευθείας
09:40 - 12:00CHQ-FRA
3ώ 20λαπευθείας
243€Discover Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 23 Ιουν - Δευ, 1 Ιουλ
18:35 - 09:50FRA-CHQ
14ώ 15λ1 στάση
19:15 - 09:40CHQ-FRA
15ώ 25λ2 στάσεις
257€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 12 Νοε - Τρι, 26 Νοε
05:00 - 08:55FRA-CHQ
2ώ 55λαπευθείας
09:40 - 12:00CHQ-FRA
3ώ 20λαπευθείας
Δευ, 3 Ιουν - Δευ, 17 Ιουν

Πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Φρανκφούρτη προς Χανιά;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Φρανκφούρτη προς Χανιά
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Φρανκφούρτη προς Χανιά είχε κόστος 178€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt προς το αεροδρόμιο Χανιά. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 222€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Φρανκφούρτη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 202€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Οκτώβριος και ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 395€ και 362€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Φρανκφούρτη προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Φρανκφούρτη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Φρανκφούρτη προς Χανιά, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Φρανκφούρτη-Χανιά;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η Condor πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 108€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Φρανκφούρτη-Χανιά στην Ryanair από 63€ και στην Discover Airlines από 218€.

Πόσες πτήσεις Φρανκφούρτη-Χανιά πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Φρανκφούρτη με προσγείωση σε Χανιά και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 00λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 8 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τετάρτη, που αναχωρεί το 25% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Σάββατο.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Φρανκφούρτη-Χανιά;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Φρανκφούρτη-Χανιά;

Αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνει τουλάχιστον μία στάση και διαρκεί τουλάχιστον 2ώ 40λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

63€
Πτήση από Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn προς Χανιά

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Φρανκφούρτη προς Φρανκφούρτη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Φρανκφούρτη-Χανιά;

  Ο προορισμός Φρανκφούρτη έχει 2 μεγάλα αεροδρόμια: Φρανκφούρτη Frankfurt και Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn. Το Χανιά Αερολιμένας Χανίων είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στον προορισμό Χανιά. Θα βρείτε τις φθηνότερες προσφορές αν πετάξετε από το Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Φρανκφούρτη προς Χανιά;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Φρανκφούρτη-Χανιά.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Φρανκφούρτη προς Χανιά;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Χανιά από Φρανκφούρτη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Χανιά με μια αεροπορική και πίσω προς Φρανκφούρτη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Φρανκφούρτη προς Χανιά;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Χανιά από Φρανκφούρτη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Φρανκφούρτη-Χανιά Αερολιμένας Χανίων;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Αερολιμένας Χανίων, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Φρανκφούρτη to Χανιά Αερολιμένας Χανίων

Δευτέρα

Condor,Discover Airlines,Lufthansa

Condor,Discover Airlines, +1 ακόμη

Τετάρτη

Condor,Ryanair

Condor,Ryanair

Πέμπτη

Discover Airlines,Lufthansa

Discover Airlines,Lufthansa

Παρασκευή

Alaska Airlines,Condor

Alaska Airlines,Condor

Σάββατο

Alaska Airlines,Condor

Alaska Airlines,Condor

Κυριακή

Discover Airlines,Lufthansa

Discover Airlines,Lufthansa

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Χανιά Αερολιμένας Χανίων to Φρανκφούρτη

Δευτέρα

Condor,Discover Airlines,Lufthansa

Condor,Discover Airlines, +1 ακόμη

Τετάρτη

Condor,Ryanair

Condor,Ryanair

Πέμπτη

Discover Airlines,Lufthansa

Discover Airlines,Lufthansa

Παρασκευή

Alaska Airlines,Condor

Alaska Airlines,Condor

Σάββατο

Alaska Airlines,Condor

Alaska Airlines,Condor

Κυριακή

Discover Airlines,Lufthansa

Discover Airlines,Lufthansa

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Φρανκφούρτη προς Φρανκφούρτη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
14-6Παρ
απευθείαςCondor
3ώ 00λFRA-CHQ
108€
9-10Τετ
1 στάσηLufthansa
11ώ 40λFRA-CHQ
114€
22-9Κυρ
1 στάσηAir Serbia
12ώ 05λFRA-CHQ
125€
24-9Τρι
1 στάση
11ώ 40λFRA-CHQ
134€
21-9Σαβ
1 στάση
17ώ 00λFRA-CHQ
142€
8-10Τρι
1 στάσηSky Express
16ώ 15λFRA-CHQ
147€
2-9Δευ
1 στάσηSWISS
12ώ 35λFRA-CHQ
150€
23-9Δευ
1 στάσηAegean Airlines
9ώ 30λFRA-CHQ
151€
29-5Τετ
1 στάσηSWISS
23ώ 45λFRA-CHQ
155€
26-9Πεμ
1 στάσηSky Express
6ώ 40λFRA-CHQ
156€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Φρανκφούρτη προς Χανιά

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Χανιά με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
21-5Τρι
πολλές στάσεις
5ώ 15λFRA-CHQ
4-6Τρι
πολλές στάσεις
21ώ 50λCHQ-FRA
387€
21-5Τρι
πολλές στάσεις
5ώ 15λFRA-CHQ
4-6Τρι
πολλές στάσεις
9ώ 45λCHQ-FRA
421€
17-5Παρ
πολλές στάσεις
10ώ 40λFRA-CHQ
20-5Δευ
απευθείας
3ώ 20λCHQ-FRA
422€
20-5Δευ
πολλές στάσεις
11ώ 45λFRA-CHQ
3-6Δευ
πολλές στάσεις
20ώ 46λCHQ-FRA
425€
20-5Δευ
πολλές στάσειςSky Express
16ώ 15λFRA-CHQ
3-6Δευ
πολλές στάσειςSky Express
19ώ 55λCHQ-FRA
426€
17-5Παρ
πολλές στάσεις
9ώ 30λFRA-CHQ
22-5Τετ
πολλές στάσεις
6ώ 10λCHQ-FRA
452€
18-5Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
16ώ 20λFRA-CHQ
22-5Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 25λCHQ-FRA
489€
17-5Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
17ώ 15λFRA-CHQ
20-5Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
5ώ 00λCHQ-FRA
497€
21-5Τρι
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
12ώ 15λFRA-CHQ
4-6Τρι
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
22ώ 30λCHQ-FRA
1.614€
18-5Σαβ
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
11ώ 00λFRA-CHQ
1-6Σαβ
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
21ώ 55λCHQ-FRA
2.036€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Χανιά

Προορισμός:

Χανιά (CHQ)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Χανιά - Φρανκφούρτη

Κατηγορίες θέσης: