Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

YYZ - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα από 283€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Pearson Intl προς Αθήνα με αναχώρηση στις 12-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Κυρ 31.3
Κυρ 7.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Τορόντο Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Τορόντο Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.369.401 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Pearson Intl προς Αθήνα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Pearson Intl προς Pearson Intl με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
17:00 - 13:05YYZ-ATH
13ώ 05λ1 στάση
21:05 - 15:30ATH-YYZ
25ώ 25λ1 στάση
419€Scandinavian Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 29 Απρ - Κυρ, 12 Μαϊ
19:45 - 12:20YYZ-ATH
9ώ 35λαπευθείας
14:20 - 18:10ATH-YYZ
10ώ 50λαπευθείας
Τετ, 8 Μαϊ - Πεμ, 6 Ιουν
21:50 - 12:30YYZ-ATH
31ώ 40λ2 στάσεις
12:30 - 14:24ATH-YYZ
32ώ 54λ2 στάσεις
Πεμ, 11 Απρ - Δευ, 29 Απρ
21:50 - 21:10YYZ-ATH
16ώ 20λ1 στάση
16:40 - 14:24ATH-YYZ
28ώ 44λ2 στάσεις
Παρ, 12 Απρ - Δευ, 29 Απρ
18:15 - 23:15YYZ-ATH
22ώ 00λ1 στάση
13:35 - 13:20ATH-YYZ
30ώ 45λ1 στάση
Κυρ, 7 Απρ - Πεμ, 11 Απρ
19:55 - 13:45YYZ-ATH
11ώ 50λ1 στάση
13:35 - 13:20ATH-YYZ
30ώ 45λ1 στάση
Δευ, 18 Μαρ - Τρι, 16 Απρ
16:45 - 16:35YYZ-ATH
16ώ 50λ1 στάση
11:35 - 22:55ATH-YYZ
18ώ 20λ1 στάση
Παρ, 12 Απρ - Τετ, 8 Μαϊ
10:05 - 08:05YYZ-ATH
15ώ 00λ1 στάση
13:35 - 22:55ATH-YYZ
16ώ 20λ2 στάσεις
Δευ, 1 Απρ - Τρι, 16 Απρ
00:30 - 10:00YYZ-ATH
26ώ 30λ1 στάση
09:00 - 12:50ATH-YYZ
10ώ 50λαπευθείας
Δευ, 20 Μαϊ - Πεμ, 30 Μαϊ
12:45 - 08:10YYZ-ATH
12ώ 25λ1 στάση
13:10 - 16:55ATH-YYZ
10ώ 45λαπευθείας
Τετ, 24 Απρ - Κυρ, 5 Μαϊ

Πτήσεις από Pearson Intl προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Pearson Intl προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Η φθηνότερη ημέρα κατά μέσο όρο για την πτήση Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα είναι Τρίτη και η ακριβότερη Τετάρτη. Για πτήσεις επιστροφής Αθήνα-Τορόντο Pearson Intl, οι καλύτερες προσφορές γενικά είναι κάθε Σάββατο, ενώ η ακριβότερη ημέρα είναι Κυριακή.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl προς Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl προς Αθήνα είναι ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 723€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 995€ και 965€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl προς Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 24 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η TAP AIR PORTUGAL πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 416€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα στην Scandinavian Airlines από 419€ και στην Air Transat από 565€.

Πόσο διαρκεί η πτήση Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

Η διάρκεια μιας απευθείας πτήσης Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα είναι συνήθως 9ώ 35λ. Η απόσταση είναι 13.071 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Τορόντο Pearson Intl για την πόλη Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl στις 18:30 με ώρα προσγείωσης σε Αθήνα στις 11:10.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Τορόντο Pearson Intl για την πόλη Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl προς Αεροδρόμιο Τορόντο Pearson Intl είναι στις 18:30 με ώρα προσγείωσης 11:10.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Νοέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

283€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 8% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 15% στις τιμές.
Πτήση από Τορόντο Pearson Intl προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Pearson Intl προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Pearson Intl προς Pearson Intl με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Τορόντο Pearson Intl προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

  Οι προορισμοί Τορόντο Pearson Intl και Αθήνα εξυπηρετούνται από 1 βασικό αεροδρόμιο. Τορόντο Pearson Intl: Θα φύγετε από το Τορόντο Pearson Intl και θα προσγειωθείτε στο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποιες αεροπορικές παρέχουν WiFi στα αεροπλάνα τους κατά την πτήση Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

  Οι Air Canada, Lufthansa, και Delta παρέχουν WiFi στην πτήση από την πόλη Τορόντο Pearson Intl προς Αθήνα.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Τορόντο Pearson Intl προς Αθήνα είναι το Airbus A330-200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα κάθε στην Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Τορόντο Pearson Intl με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Τορόντο Pearson Intl-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Pearson Intl προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Τορόντο Pearson Intl to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Air Canada,Lufthansa, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Air Canada,Lufthansa, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Air Canada,Lufthansa, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Air Canada,Lufthansa, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Τορόντο Pearson Intl

Δευτέρα

Aegean Airlines,Air Canada,Lufthansa, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Air Canada,Lufthansa, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Air Canada,Lufthansa, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Air Canada,Lufthansa, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Τορόντο προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Τορόντο προς Τορόντο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
12-5Κυρ
2 στάσεις
36ώ 25λYYZ-ATH
283€
12-5Κυρ
2 στάσεις
36ώ 25λYYZ-ATH
287€
11-5Σαβ
1 στάση
31ώ 30λYYZ-ATH
301€
16-5Πεμ
2 στάσεις
52ώ 00λYYZ-ATH
304€
22-7Δευ
1 στάσηTAP AIR PORTUGAL
34ώ 15λYYZ-ATH
416€
22-7Δευ
1 στάσηTAP AIR PORTUGAL
34ώ 15λYYZ-ATH
417€
15-3Παρ
1 στάσηEgypt Air
17ώ 35λYYZ-ATH
486€
29-3Παρ
1 στάσηEgypt Air
17ώ 30λYYZ-ATH
492€
3-5Παρ
1 στάσηAir Transat
33ώ 45λYYZ-ATH
498€
24-5Παρ
1 στάσηAir Transat
33ώ 45λYYZ-ATH
516€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Pearson Intl προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Τορόντο προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
5-3Τρι
πολλές στάσεις
39ώ 30λYYZ-ATH
10-4Τετ
πολλές στάσεις
23ώ 15λATH-YYZ
598€
4-3Δευ
πολλές στάσεις
36ώ 10λYYZ-ATH
10-4Τετ
πολλές στάσεις
23ώ 15λATH-YYZ
603€
5-3Τρι
πολλές στάσειςDelta
24ώ 45λYYZ-ATH
19-3Τρι
πολλές στάσειςDelta
26ώ 55λATH-YYZ
643€
5-3Τρι
πολλές στάσειςDelta
18ώ 30λYYZ-ATH
19-3Τρι
πολλές στάσειςDelta
30ώ 55λATH-YYZ
661€
5-3Τρι
πολλές στάσειςKLM
16ώ 29λYYZ-ATH
21-3Πεμ
πολλές στάσειςKLM
18ώ 21λATH-YYZ
678€
5-3Τρι
πολλές στάσειςBritish Airways
20ώ 12λYYZ-ATH
23-3Σαβ
πολλές στάσειςBritish Airways
25ώ 41λATH-YYZ
880€
5-3Τρι
πολλές στάσειςKLM
24ώ 05λYYZ-ATH
21-3Πεμ
πολλές στάσειςKLM
18ώ 21λATH-YYZ
911€
5-3Τρι
πολλές στάσειςBritish Airways
20ώ 12λYYZ-ATH
22-3Παρ
πολλές στάσειςBritish Airways
17ώ 47λATH-YYZ
987€
5-3Τρι
πολλές στάσειςAir Canada
12ώ 45λYYZ-ATH
10-4Τετ
απευθείαςAir Canada
10ώ 45λATH-YYZ
1.341€
5-3Τρι
πολλές στάσειςAir Canada
12ώ 45λYYZ-ATH
7-4Κυρ
απευθείαςAir Canada
10ώ 45λATH-YYZ
1.378€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Τορόντο Pearson Intl - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Τορόντο Pearson Intl (YYZ)Καναδάς

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Τορόντο Pearson Intl

Κατηγορίες θέσης:

482€