Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

STR - KVA

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα από 102€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 11-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 23.3
Σαβ 30.3

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Καβάλα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Στουτγκάρδη Καβάλα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Στουτγκάρδη Καβάλα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.407.861 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Στουτγκάρδη προς Καβάλα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
12:55 - 16:15STR-KVA
2ώ 20λαπευθείας
22:00 - 23:30KVA-STR
2ώ 30λαπευθείας
Σαβ, 23 Μαρ - Σαβ, 20 Απρ
18:00 - 21:20STR-KVA
2ώ 20λαπευθείας
22:00 - 23:30KVA-STR
2ώ 30λαπευθείας
Σαβ, 13 Απρ - Σαβ, 27 Απρ
15:00 - 18:20STR-KVA
2ώ 20λαπευθείας
22:00 - 23:30KVA-STR
2ώ 30λαπευθείας
Πεμ, 28 Μαρ - Σαβ, 20 Απρ
19:40 - 19:15STR-KVA
22ώ 35λ1 στάση
20:05 - 08:10KVA-STR
13ώ 05λ1 στάση
224€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 12 Αυγ - Τρι, 3 Σεπ
21:15 - 17:55STR-KVA
19ώ 40λ1 στάση
11:50 - 13:20KVA-STR
2ώ 30λαπευθείας
Δευ, 10 Ιουν - Τρι, 2 Ιουλ
19:40 - 19:15STR-KVA
22ώ 35λ1 στάση
20:05 - 08:10KVA-STR
13ώ 05λ1 στάση
245€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 12 Αυγ - Τρι, 20 Αυγ
19:50 - 19:40STR-KVA
22ώ 50λ2 στάσεις
19:05 - 20:40KVA-STR
2ώ 35λαπευθείας
Πεμ, 21 Μαρ - Πεμ, 28 Μαρ
07:45 - 11:05STR-KVA
2ώ 20λαπευθείας
11:50 - 13:20KVA-STR
2ώ 30λαπευθείας
Τρι, 7 Μαϊ - Τρι, 14 Μαϊ
21:15 - 17:55STR-KVA
19ώ 40λ1 στάση
18:25 - 18:35KVA-STR
25ώ 10λ2 στάσεις
311€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 10 Ιουν - Τρι, 2 Ιουλ
19:25 - 08:45STR-KVA
36ώ 20λ2 στάσεις
22:15 - 18:35KVA-STR
21ώ 20λ2 στάσεις
333€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 9 Μαϊ - Πεμ, 16 Μαϊ

Πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Στουτγκάρδη προς Καβάλα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Στουτγκάρδη προς Καβάλα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 0 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 32 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Στουτγκάρδη-Καβάλα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, τα φθηνότερα εισιτήρια απλής μετάβασης για την πτήση Στουτγκάρδη-Καβάλα βρέθηκαν στην Eurowings (102€) και την Aegean Airlines (140€), ενώ τα φθηνότερα εισιτήρια με επιστροφή βρέθηκαν στην Eurowings (183€) και την Austrian Airlines (224€).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Στουτγκάρδη-Καβάλα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα.
Υπάρχει μόνο μία αεροπορική με απευθείας πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα και αυτή είναι η Eurowings. Η καλύτερη προσφορά που βρήκαμε για πτήση απλής μετάβασης της Eurowings είναι 232€.

Πόσες πτήσεις Στουτγκάρδη-Καβάλα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Στουτγκάρδη με προσγείωσησε Καβάλα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 20λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 12:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 1 πτήσεις.

Πόσο διαρκεί η πτήση Στουτγκάρδη-Καβάλα;

Οι απευθείας πτήσεις διαρκούν κατά μέσο όρο 2ώ 20λ για να διανύσουν τα 2.392 χλμ. της πτήσης Στουτγκάρδη-Καβάλα.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Στουτγκάρδη προς Καβάλα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Στουτγκάρδη στις 06:30 με ώρα προσγείωσης σε Καβάλα στις 09:50.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Στουτγκάρδη προς Καβάλα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη είναι στις 15:00 με ώρα προσγείωσης 18:20.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Οκτώβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

102€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 37% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 49% στις τιμές.
Πτήση από Στουτγκάρδη προς Καβάλα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Στουτγκάρδη-Καβάλα;

  Οι προορισμοί Στουτγκάρδη και Καβάλα εξυπηρετούνται από 1 βασικό αεροδρόμιο. Στουτγκάρδη: Θα φύγετε από το Στουτγκάρδη Echterdingen και θα προσγειωθείτε στο Καβάλα Αερολιμένας Καβάλας.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Στουτγκάρδη προς Καβάλα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Στουτγκάρδη προς Καβάλα είναι το Airbus A320 (sharklets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Στουτγκάρδη προς Καβάλα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα κάθε στην Πέμπτη, και Σάββατο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Στουτγκάρδη προς Καβάλα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Καβάλα από Στουτγκάρδη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Καβάλα με μια αεροπορική και πίσω προς Στουτγκάρδη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Στουτγκάρδη προς Καβάλα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Καβάλα από Στουτγκάρδη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Στουτγκάρδη Echterdingen-Καβάλα Αερολιμένας Καβάλας;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Echterdingen προς Αερολιμένας Καβάλας, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Στουτγκάρδη Echterdingen to Καβάλα Αερολιμένας Καβάλας

Πέμπτη

Eurowings

Eurowings

Σάββατο

Eurowings

Eurowings

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Καβάλα Αερολιμένας Καβάλας to Στουτγκάρδη Echterdingen

Πέμπτη

Eurowings

Eurowings

Σάββατο

Eurowings

Eurowings

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαία αεροπορική για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
6,8
EurowingsΣυνολική βαθμολογία από 496 κριτικές
70overall
57entertainment
76crew
59food
67comfort
71boarding
Κριτικές αεροπορικής

Ich finde alles gut nur muss man früh im Flughafen gehen da etwas dauert.

Διαβάστε περισσότερα για την Eurowings

Ich finde alles gut nur muss man früh im Flughafen gehen da etwas dauert.

Pollykozimia.. Kai to aerodromio tou Düsseldorf den exei arketo prosopiko gia eksiperitisiei.

In Flughafen Düsseldorf muss man mindestens drei Stunden früher da sein...

Fliegen von Tirana nach Düsseldorf ist so einfach, nur ein bisschen Geduld im Bundes Polizei pas zu kontrollieren. Ungefähr 4 min in Tirana und 6 bis 7 Minuten in Düsseldorf.

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Καβάλα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
11-4Πεμ
απευθείαςEurowings
2ώ 20λSTR-KVA
102€
18-4Πεμ
απευθείαςEurowings
2ώ 20λSTR-KVA
122€
22-4Δευ
1 στάσηAegean Airlines
23ώ 30λSTR-KVA
140€
25-4Πεμ
απευθείαςEurowings
2ώ 20λSTR-KVA
141€
21-4Κυρ
2 στάσεις
22ώ 15λSTR-KVA
148€
28-5Τρι
1 στάση
11ώ 20λSTR-KVA
154€
4-6Τρι
1 στάση
15ώ 30λSTR-KVA
158€
28-3Πεμ
απευθείαςEurowings
2ώ 20λSTR-KVA
159€
16-8Παρ
1 στάσηAegean Airlines
19ώ 40λSTR-KVA
169€
29-5Τετ
1 στάσηAegean Airlines
23ώ 30λSTR-KVA
171€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Στουτγκάρδη - Καβάλα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Στουτγκάρδη (STR)Γερμανία

Προορισμός:

Καβάλα (KVA)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Καβάλα - Στουτγκάρδη

Κατηγορίες θέσης:

346€