Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

STR - HER

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο από 117€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 16-7. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sun 24.3
Sun 31.3

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ηράκλειο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Στουτγκάρδη Ηράκλειο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Στουτγκάρδη Ηράκλειο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.407.861 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
19:30 - 09:40STR-HER
13ώ 10λ1 στάση
20:45 - 10:20HER-STR
14ώ 35λ1 στάση
Tue, 9 Apr - Tue, 16 Apr
19:30 - 10:15STR-HER
13ώ 45λ1 στάση
05:00 - 10:20HER-STR
6ώ 20λ1 στάση
Mon, 1 Jul - Sat, 13 Jul
19:30 - 02:25STR-HER
5ώ 55λ1 στάση
10:25 - 18:40HER-STR
9ώ 15λ1 στάση
Sat, 13 Apr - Wed, 24 Apr
07:00 - 13:00STR-HER
5ώ 00λ1 στάση
11:45 - 13:55HER-STR
3ώ 10λαπευθείας
Sun, 17 Mar - Sat, 23 Mar
12:05 - 17:30STR-HER
4ώ 25λ1 στάση
11:45 - 13:55HER-STR
3ώ 10λαπευθείας
Sat, 16 Mar - Sat, 23 Mar
21:15 - 07:35STR-HER
9ώ 20λ1 στάση
23:20 - 20:25HER-STR
22ώ 05λ1 στάση
208€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Sun, 2 Jun - Tue, 11 Jun
05:50 - 09:45STR-HER
2ώ 55λαπευθείας
10:40 - 12:45HER-STR
3ώ 05λαπευθείας
Sat, 13 Apr - Sat, 20 Apr
21:15 - 07:35STR-HER
9ώ 20λ1 στάση
08:15 - 20:25HER-STR
13ώ 10λ1 στάση
228€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Mon, 15 Jul - Sun, 21 Jul
16:45 - 20:40STR-HER
2ώ 55λαπευθείας
10:55 - 16:40HER-STR
6ώ 45λ1 στάση
Wed, 15 May - Wed, 22 May
16:45 - 20:40STR-HER
2ώ 55λαπευθείας
11:25 - 13:30HER-STR
3ώ 05λαπευθείας
Wed, 3 Jul - Mon, 8 Jul

Πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Στουτγκάρδη-Ηράκλειο;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Για την πτήση Στουτγκάρδη-Ηράκλειο, είναι καλύτερα να φύγετε Τρίτη και όχι Δευτέρα, για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Για να επιστρέψετε στον προορισμό Στουτγκάρδη, οι καλύτερες τιμές είναι κάθε Δευτέρα και οι πιο ακριβές κάθε Κυριακή.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο είναι ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 227€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 411€ και 383€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 0 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 0 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Στουτγκάρδη-Ηράκλειο;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, οι καλύτερες προσφορές για την πτήση Στουτγκάρδη-Ηράκλειο βρέθηκαν στην SWISS (176€) και στην Aegean Airlines (208€). Η Corendon Airlines Europe προσφέρει τη φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης με 117€.

Πόσες πτήσεις Στουτγκάρδη-Ηράκλειο πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται 3 απευθείας πτήσεις από Στουτγκάρδη με προσγείωσησε Ηράκλειο και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 56λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 3 πτήσεις και καθημερινά πραγματοποιείται ο ίδιος αριθμός πτήσεων: 3.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Στουτγκάρδη-Ηράκλειο;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Στουτγκάρδη-Ηράκλειο;

Οι απευθείας πτήσεις από την περιοχή Στουτγκάρδη συνήθως φτάνουν στον προορισμό Ηράκλειο σε 2ώ 45λ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι 3.181 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Στουτγκάρδη στις 05:50 με ώρα προσγείωσης σε Ηράκλειο στις 09:45.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη είναι στις 16:35 με ώρα προσγείωσης 20:35.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

117€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 17% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 22% στις τιμές.
Πτήση από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Στουτγκάρδη-Ηράκλειο;

  Όταν πετάτε από τον προορισμό Στουτγκάρδη, θα χρησιμοποιείτε το Στουτγκάρδη Echterdingen. Θα προσγειωθείτε στο Ηράκλειο που είναι γνωστό και ως Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο κάθε στην Τετάρτη, και Σάββατο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Ηράκλειο από Στουτγκάρδη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Ηράκλειο με μια αεροπορική και πίσω προς Στουτγκάρδη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Ηράκλειο από Στουτγκάρδη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Στουτγκάρδη Echterdingen-Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Echterdingen προς Αερολιμένας Ηρακλείου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Στουτγκάρδη Echterdingen to Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου

Δευτέρα

TUI fly

TUI fly

Τρίτη

TUI fly

TUI fly

Τετάρτη

Eurowings

Eurowings

Παρασκευή

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Σάββατο

Eurowings,Marabu,TUI fly

Eurowings,Marabu, +1 ακόμη

Κυριακή

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου to Στουτγκάρδη Echterdingen

Δευτέρα

TUI fly

TUI fly

Τρίτη

TUI fly

TUI fly

Τετάρτη

Eurowings

Eurowings

Παρασκευή

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Σάββατο

Eurowings,Marabu,TUI fly

Eurowings,Marabu, +1 ακόμη

Κυριακή

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
16-7Tue
απευθείαςCorendon Airlines Europe
3ώ 00λSTR-HER
117€
13-5Mon
2 στάσεις
10ώ 00λSTR-HER
127€
6-4Sat
1 στάση
14ώ 05λSTR-HER
128€
13-5Mon
1 στάσηAegean Airlines
12ώ 40λSTR-HER
134€
30-3Sat
απευθείαςMarabu
2ώ 55λSTR-HER
151€
30-3Sat
1 στάσηAegean Airlines
4ώ 25λSTR-HER
155€
30-3Sat
απευθείαςEurowings
3ώ 00λSTR-HER
157€
12-5Sun
απευθείαςEurowings
2ώ 55λSTR-HER
178€
16-5Thu
απευθείαςTUI fly
2ώ 55λSTR-HER
211€
1-8Thu
απευθείαςTUI fly
2ώ 55λSTR-HER
416€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Ηράκλειο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
27-2Tue
πολλές στάσειςAegean Airlines
16ώ 05λSTR-HER
5-3Tue
πολλές στάσειςAegean Airlines
22ώ 35λHER-STR
284€
27-2Tue
πολλές στάσειςAegean Airlines
13ώ 55λSTR-HER
5-3Tue
πολλές στάσειςAegean Airlines
22ώ 35λHER-STR
303€
25-2Sun
πολλές στάσεις
5ώ 00λSTR-HER
2-3Sat
πολλές στάσεις
16ώ 45λHER-STR
312€
25-2Sun
πολλές στάσεις
5ώ 00λSTR-HER
26-2Mon
πολλές στάσεις
14ώ 30λHER-STR
315€
25-2Sun
πολλές στάσεις
5ώ 00λSTR-HER
3-3Sun
πολλές στάσεις
22ώ 40λHER-STR
320€
24-2Sat
πολλές στάσεις
14ώ 25λSTR-HER
2-3Sat
πολλές στάσεις
16ώ 45λHER-STR
324€
27-2Tue
πολλές στάσειςAegean Airlines
13ώ 55λSTR-HER
3-3Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 50λHER-STR
326€
27-2Tue
πολλές στάσειςAegean Airlines
16ώ 05λSTR-HER
5-3Tue
πολλές στάσειςAegean Airlines
22ώ 55λHER-STR
329€
27-2Tue
πολλές στάσειςAegean Airlines
16ώ 05λSTR-HER
3-3Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 50λHER-STR
330€
24-2Sat
πολλές στάσεις
14ώ 25λSTR-HER
28-2Wed
πολλές στάσεις
16ώ 45λHER-STR
334€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Στουτγκάρδη - Ηράκλειο Πτήσεις

Αναχώρηση:

Στουτγκάρδη (STR)Γερμανία

Προορισμός:

Ηράκλειο (HER)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ηράκλειο - Στουτγκάρδη

Κατηγορίες θέσης: