Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

STR - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα από 57€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Στουτγκάρδη προς Αθήνα με αναχώρηση στις 28-9. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Πεμ 18.7
Πεμ 25.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Στουτγκάρδη Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Στουτγκάρδη Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.229.043 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα (STR-ATH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
18:25 - 02:45STR-ATH
7ώ 20λ1 στάση
10:30 - 15:45ATH-STR
6ώ 15λ1 στάση
Σαβ, 28 Σεπ - Τρι, 15 Οκτ
09:20 - 03:15STR-ATH
16ώ 55λ1 στάση
15:45 - 19:55ATH-STR
5ώ 10λ1 στάση
Κυρ, 15 Δεκ - Τετ, 8 Ιαν
09:20 - 14:55STR-ATH
4ώ 35λ1 στάση
11:55 - 19:55ATH-STR
9ώ 00λ1 στάση
Κυρ, 15 Δεκ - Παρ, 10 Ιαν
06:35 - 10:10STR-ATH
2ώ 35λαπευθείας
10:50 - 12:45ATH-STR
2ώ 55λαπευθείας
Τρι, 2 Ιουλ - Τρι, 16 Ιουλ
19:30 - 00:40STR-ATH
4ώ 10λ1 στάση
17:40 - 09:40ATH-STR
17ώ 00λ1 στάση
Σαβ, 14 Δεκ - Παρ, 10 Ιαν
18:40 - 22:15STR-ATH
2ώ 35λαπευθείας
16:00 - 17:50ATH-STR
2ώ 50λαπευθείας
180€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 1 Νοε - Παρ, 8 Νοε
19:30 - 00:55STR-ATH
4ώ 25λ1 στάση
14:20 - 18:40ATH-STR
5ώ 20λ1 στάση
Παρ, 28 Ιουν - Τετ, 3 Ιουλ
06:35 - 10:10STR-ATH
2ώ 35λαπευθείας
10:50 - 12:45ATH-STR
2ώ 55λαπευθείας
Τρι, 9 Ιουλ - Τρι, 23 Ιουλ
21:15 - 00:50STR-ATH
2ώ 35λαπευθείας
18:35 - 20:25ATH-STR
2ώ 50λαπευθείας
202€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 18 Οκτ - Τετ, 23 Οκτ
16:35 - 22:45STR-ATH
5ώ 10λ1 στάση
18:25 - 22:50ATH-STR
5ώ 25λ1 στάση
Πεμ, 11 Ιουλ - Δευ, 15 Ιουλ

Πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Στουτγκάρδη-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Η φθηνότερη ημέρα κατά μέσο όρο για την πτήση Στουτγκάρδη-Αθήνα είναι Τρίτη και η ακριβότερη Σάββατο. Για πτήσεις επιστροφής Αθήνα-Στουτγκάρδη, οι καλύτερες προσφορές γενικά είναι κάθε Πέμπτη, ενώ η ακριβότερη ημέρα είναι Σάββατο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 179€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 327€ και 319€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Στουτγκάρδη προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 2 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 56 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Στουτγκάρδη-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Στουτγκάρδη-Αθήνα που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 152€ στην Air Serbia, και το δεύτερο φθηνότερο με την Eurowings (172€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 57€ στην Volotea και από 59€ στην Wizz Air.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Στουτγκάρδη-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα. Είναι η Aegean Airlines και η Eurowings. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Eurowings, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 115€. Κατά μέσο όρο, η Eurowings προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Στουτγκάρδη-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Στουτγκάρδη με προσγείωσηστην Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 35λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 21:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το απόγευμα. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 6 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Στουτγκάρδη-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Στουτγκάρδη-Αθήνα;

Οι απευθείας πτήσεις καλύπτουν τα 2.706 χλμ. της πτήσης Στουτγκάρδη-Αθήνα σε περίπου 2ώ 35λ.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Στουτγκάρδη στις 06:35 με ώρα προσγείωσης στην Αθήνα στις 10:10.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη είναι στις 21:15 με ώρα προσγείωσης 00:50.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

57€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 31% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 27% στις τιμές.
Πτήση από Στουτγκάρδη προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Στουτγκάρδη-Αθήνα;

  Όταν πετάτε από τον προορισμό Στουτγκάρδη, θα χρησιμοποιείτε το Στουτγκάρδη Echterdingen. Θα προσγειωθείτε στο Αθήνα που είναι γνωστό και ως Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποιες αεροπορικές παρέχουν WiFi στα αεροπλάνα τους από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

  Οι SWISS, και Scoot παρέχουν WiFi στην πτήση από την πόλη Στουτγκάρδη προς Αθήνα.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Στουτγκάρδη προς Αθήνα είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Στουτγκάρδη-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα σε καθημερινή βάση.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα, η Aegean Airlines ή η Eurowings;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα είναι η Aegean Airlines και η Eurowings. Με μέση τιμή τα 272€ και γενική βαθμολογία 8,0, η Aegean Airlines είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η Eurowings είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 261€ και γενική βαθμολογία 6,9.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Στουτγκάρδη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Στουτγκάρδη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Στουτγκάρδη προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Στουτγκάρδη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Στουτγκάρδη προς Αθήνα

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 98€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 181€ ή λιγότερα με επιστροφή.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Στουτγκάρδη Echterdingen-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Echterdingen προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Στουτγκάρδη Echterdingen to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Τρίτη

Eurowings

Eurowings

Τετάρτη

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Πέμπτη

Eurowings

Eurowings

Παρασκευή

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Σάββατο

Eurowings

Eurowings

Κυριακή

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Στουτγκάρδη Echterdingen

Δευτέρα

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Τρίτη

Eurowings

Eurowings

Τετάρτη

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Πέμπτη

Eurowings

Eurowings

Παρασκευή

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Σάββατο

Eurowings

Eurowings

Κυριακή

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαίες αεροπορικές για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Στουτγκάρδη προς Αθήνα; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 849 κριτικές
7,9Άνεση
7,8Επιβίβαση
7,5Φαγητό
7,1Διασκέδαση
8,5Πλήρωμα
Κριτικές αεροπορικής

Μεγάλη καθυστέρηση και κακή διαχείριση/ενημέρωση του κόσμου. 45 λεπτά καθυστέρηση στην απογείωση, ενώ ανακοινώθηκε καθυστέρηση μόνο 20 λεπτά. Μετά την επιβίβαση ανακοινώθηκε ότι θα περιμένουμε 45-55 λεπτά. Τσάμπα αναστάτωση του κόσμου γιατί τελικά σε 15-20 λεπτά απογειώθηκε το αεροπλάνο. Μετά απο την αρκετή καθυστέρηση, θα ήταν καλό αν η επιβίβαση γινόταν με φυσούνα.

2,0 ΜέτριοΣάββας, Ιουν 2024SKG - ATH
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Aegean Airlines

Μεγάλη καθυστέρηση και κακή διαχείριση/ενημέρωση του κόσμου. 45 λεπτά καθυστέρηση στην απογείωση, ενώ ανακοινώθηκε καθυστέρηση μόνο 20 λεπτά. Μετά την επιβίβαση ανακοινώθηκε ότι θα περιμένουμε 45-55 λεπτά. Τσάμπα αναστάτωση του κόσμου γιατί τελικά σε 15-20 λεπτά απογειώθηκε το αεροπλάνο. Μετά απο την αρκετή καθυστέρηση, θα ήταν καλό αν η επιβίβαση γινόταν με φυσούνα.

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πάνω από 45 λεπτά. Σε συνδυασμό με την βραδυνή ώρα προκάλεσε αρκετή γκρίνια. Το πλήρωμα αδιάφορο για την δυσφορία των επιβαινόντων, ενδεικτικά σε γενική ενημέρωση από το πλήρωμα καμπίνας ήταν εύκολος αντιληπτό ότι η κυρία που έκανε την ανακοίνωση, για κάποιο λόγο γελούσε. Η δικαιολογία του πιλότου αναφορικά με την καθυστέρηση από 2330 σε 0015 ότι οφείλεται σε καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης, είναι τουλάχιστον άστοχη και αδιάφοροι για τους επιβάτες.

Ειχαμε καθυστερηση. Την πιο πολυ ομως στην παραλαβη αποσκευης. Ακριβως μιση βρα μετα απο την προσγειωση

Καθυστερηση. Και το χειροτερο οτι αργησαν υπερβολικα οι βαλιτσες. Μιση ωρα ακριβως απο την αποβιβαση των επιβατων

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Ich finde alles gut nur muss man früh im Flughafen gehen da etwas dauert.

Pollykozimia.. Kai to aerodromio tou Düsseldorf den exei arketo prosopiko gia eksiperitisiei.

In Flughafen Düsseldorf muss man mindestens drei Stunden früher da sein...

Fliegen von Tirana nach Düsseldorf ist so einfach, nur ein bisschen Geduld im Bundes Polizei pas zu kontrollieren. Ungefähr 4 min in Tirana und 6 bis 7 Minuten in Düsseldorf.

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Στουτγκάρδη προς Στουτγκάρδη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
28-9Σαβ
1 στάσηVolotea
7ώ 20λSTR-ATH
57€
27-8Τρι
1 στάσηWizz Air
23ώ 40λSTR-ATH
59€
25-6Τρι
απευθείαςEurowings
2ώ 35λSTR-ATH
77€
7-9Σαβ
απευθείαςEurowings
2ώ 35λSTR-ATH
79€
1-7Δευ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 35λSTR-ATH
83€
7-10Δευ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 35λSTR-ATH
84€
19-8Δευ
2 στάσειςSWISS
8ώ 45λSTR-ATH
232€
31-8Σαβ
2 στάσειςSWISS
24ώ 20λSTR-ATH
253€
3-7Τετ
2 στάσειςLufthansa
6ώ 55λSTR-ATH
261€
15-8Πεμ
2 στάσειςLufthansa
6ώ 55λSTR-ATH
302€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Στουτγκάρδη προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Στουτγκάρδη προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-6Κυρ
πολλές στάσειςPegasus Airlines
14ώ 25λSTR-ATH
28-6Παρ
πολλές στάσειςPegasus Airlines
7ώ 30λATH-STR
190€
20-6Πεμ
πολλές στάσεις
14ώ 50λSTR-ATH
3-7Τετ
πολλές στάσεις
5ώ 15λATH-STR
200€
20-6Πεμ
πολλές στάσεις
14ώ 25λSTR-ATH
23-6Κυρ
πολλές στάσεις
15ώ 00λATH-STR
209€
19-6Τετ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 35λSTR-ATH
21-6Παρ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 50λATH-STR
276€
19-6Τετ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 35λSTR-ATH
21-6Παρ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 50λATH-STR
303€
20-6Πεμ
πολλές στάσειςLufthansa
8ώ 05λSTR-ATH
24-6Δευ
πολλές στάσειςLufthansa
11ώ 10λATH-STR
315€
22-6Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
5ώ 00λSTR-ATH
24-6Δευ
πολλές στάσειςLufthansa
9ώ 10λATH-STR
319€
19-6Τετ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
4ώ 20λSTR-ATH
21-6Παρ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
6ώ 20λATH-STR
338€
20-6Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
24ώ 20λSTR-ATH
3-7Τετ
πολλές στάσειςSWISS
37ώ 35λATH-STR
371€
20-6Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
32ώ 45λSTR-ATH
30-6Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
13ώ 40λATH-STR
421€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Στουτγκάρδη - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Στουτγκάρδη (STR)Γερμανία

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Στουτγκάρδη

Κατηγορίες θέσης:

167€