Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

STO - SKG

27€ Βρείτε φθηνές πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση στις 16-10. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 17.8
Σαβ 24.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Στοκχόλμη Θεσσαλονίκη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Στοκχόλμη Θεσσαλονίκη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 48.802.366 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη (STO-SKG)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Στοκχόλμη προς Στοκχόλμη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
20:00 - 20:55ARN-SKG
23ώ 55λ1 στάση
21:05 - 22:35SKG-ARN
26ώ 30λ1 στάση
149€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 30 Αυγ - Παρ, 6 Σεπ
17:25 - 21:40ARN-SKG
3ώ 15λαπευθείας
22:25 - 00:35SKG-ARN
3ώ 10λαπευθείας
Παρ, 30 Αυγ - Παρ, 6 Σεπ
17:25 - 21:40ARN-SKG
3ώ 15λαπευθείας
22:25 - 00:35SKG-ARN
3ώ 10λαπευθείας
Παρ, 30 Αυγ - Παρ, 6 Σεπ
06:05 - 17:50ARN-SKG
10ώ 45λ1 στάση
18:40 - 09:05SKG-ARN
15ώ 25λ1 στάση
Κυρ, 8 Σεπ - Κυρ, 15 Σεπ
20:30 - 03:25ARN-SKG
5ώ 55λ1 στάση
04:50 - 19:45SKG-ARN
15ώ 55λ1 στάση
Παρ, 13 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
05:45 - 10:05ARN-SKG
3ώ 20λαπευθείας
11:10 - 16:05SKG-ARN
5ώ 55λ1 στάση
Τετ, 14 Αυγ - Κυρ, 18 Αυγ
09:10 - 19:45ARN-SKG
9ώ 35λ1 στάση
15:45 - 07:20SKG-ARN
16ώ 35λ2 στάσεις
Τετ, 31 Ιουλ - Τρι, 6 Αυγ
20:30 - 03:25ARN-SKG
5ώ 55λ1 στάση
16:05 - 19:45SKG-ARN
4ώ 40λ1 στάση
Παρ, 30 Αυγ - Παρ, 6 Σεπ
05:45 - 10:05ARN-SKG
3ώ 20λαπευθείας
13:00 - 15:20SKG-ARN
3ώ 20λαπευθείας
Τετ, 14 Αυγ - Κυρ, 18 Αυγ
06:05 - 17:50ARN-SKG
10ώ 45λ1 στάση
18:40 - 08:10SKG-ARN
14ώ 30λ2 στάσεις
Κυρ, 8 Σεπ - Κυρ, 15 Σεπ

Πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη είχε κόστος 48€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 189€.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Εάν έχετε ευελιξία, καλύτερα να πετάξετε Τετάρτη προς τον προορισμό Θεσσαλονίκη, γιατί τότε είναι γενικά οι φθηνότερες τιμές για αυτή την πτήση. Αντιθέτως, η πιο ακριβή ημέρα για την πτήση Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη είναι Τρίτη. Για την πτήση επιστροφής σας, προτείνουμε να πετάξετε Κυριακή και όχι Σάββατο για τις φθηνότερες προσφορές.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Στοκχόλμη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη είναι ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 99€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 355€ και 309€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Στοκχόλμη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 158 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 149€ στην Austrian Airlines, και το δεύτερο φθηνότερο με την Norwegian (152€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 27€ στην Ryanair και από 38€ στην Norwegian.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πιο συχνά την πτήση Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη;

Οι τοποθεσίες Στοκχόλμη και Θεσσαλονίκη συνδέονται με διαφορετικές αεροπορικές. Οι αεροπορικές που πραγματοποιούν πιο συχνά αυτή τη διαδρομή είναι η Scandinavian Airlines (5 πτήσεις την εβδομάδα, η Ryanair (2 πτήσεις την εβδομάδα) και η Norwegian Air International (μία πτήση την εβδομάδα).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη.
Υπάρχουν 3 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη. Είναι οι: Norwegian Air International, Ryanair και Scandinavian Airlines. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Ryanair προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 108€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η Ryanair προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Στοκχόλμη με προσγείωση στη Θεσσαλονίκη και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 15λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 19:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 8 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Σάββατο, που αναχωρεί το 25% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη;

Οι απευθείας πτήσεις από την περιοχή Στοκχόλμη συνήθως φτάνουν στον προορισμό Θεσσαλονίκη σε 3ώ 10λ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι 3.409 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Στοκχόλμη στις 05:45 με ώρα προσγείωσης στη Θεσσαλονίκη στις 10:05.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Στοκχόλμη προς Στοκχόλμη είναι στις 19:15 με ώρα προσγείωσης 23:30.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

27€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 23% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 64% στις τιμές.
Πτήση από Στοκχόλμη Αρλάντα προς Θεσσαλονίκη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Στοκχόλμη προς Στοκχόλμη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη;

  Ο προορισμός Στοκχόλμη εξυπηρετείται από 3 μεγάλα αεροδρόμια, ενώ στον προορισμό Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο 1 βασικό αεροδρόμιο. Στοκχόλμη: Για να φύγετε, θα πετάξετε από ένα από τα εξής αεροδρόμια: Στοκχόλμη Αρλάντα, Στοκχόλμη Bromma ή Στοκχόλμη Skavsta. Θα προσγειωθείτε στο Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη είναι το Airbus A320neo.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Θεσσαλονίκη από Στοκχόλμη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Θεσσαλονίκη με μια αεροπορική και πίσω προς Στοκχόλμη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη από Στοκχόλμη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Στοκχόλμη-Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Στοκχόλμη προς Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Στοκχόλμη to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Δευτέρα

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Τρίτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Παρασκευή

Norwegian Air International

Norwegian Air International

Σάββατο

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Κυριακή

Aegean Airlines,Ryanair,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Ryanair, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Στοκχόλμη

Δευτέρα

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Τρίτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Παρασκευή

Norwegian Air International

Norwegian Air International

Σάββατο

Aegean Airlines,Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Norwegian Air International, +1 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Ryanair,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Ryanair, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαία αεροπορική για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
6,8
RyanairΣυνολική βαθμολογία από 5473 κριτικές
6,5Άνεση
7,5Πλήρωμα
5,7Διασκέδαση
6,7Επιβίβαση
6,0Φαγητό
Κριτικές αεροπορικής

Άριστη! Όσο υπάρχουν τετοιες εταιρείες με τέτοιες τιμές, άλλο τόσο τα ταξίδια μας θα συνεχίζονται...

10,0 ΕξαιρετικόΒασίλειος, Μαρ 2024SKG - BUD
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Ryanair

Άριστη! Όσο υπάρχουν τετοιες εταιρείες με τέτοιες τιμές, άλλο τόσο τα ταξίδια μας θα συνεχίζονται...

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Ευτυχώς υπάρχει και η Ryanair και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να αγκαλιάζουμε συγγενικά μας πρόσωπα στο εξωτερικό , συχνότερα λόγο των τιμών των εισιτηρίων της . Ευχαριστούμε Ryanair!!!

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Να έβαζε η εταιρεία πτήση την επόμενη μέρα από την ακύρωση της πτήσης

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Στοκχόλμη προς Στοκχόλμη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
16-10Τετ
απευθείαςRyanair
3ώ 20λARN-SKG
27€
18-8Κυρ
απευθείαςRyanair
3ώ 20λARN-SKG
33€
16-8Παρ
απευθείαςNorwegian
3ώ 15λARN-SKG
38€
16-8Παρ
απευθείαςNorwegian
3ώ 15λARN-SKG
39€
19-9Πεμ
1 στάση
9ώ 55λARN-SKG
60€
22-10Τρι
1 στάση
16ώ 35λARN-SKG
70€
22-8Πεμ
1 στάσηWizz Air
6ώ 25λARN-SKG
71€
19-8Δευ
απευθείαςScandinavian Airlines
3ώ 10λARN-SKG
73€
15-8Πεμ
απευθείαςScandinavian Airlines
3ώ 10λARN-SKG
74€
15-8Πεμ
1 στάσηWizz Air
6ώ 25λARN-SKG
93€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
22-7Δευ
πολλές στάσεις
5ώ 10λARN-SKG
28-7Κυρ
πολλές στάσεις
12ώ 40λSKG-ARN
332€
22-7Δευ
πολλές στάσεις
5ώ 10λARN-SKG
28-7Κυρ
πολλές στάσεις
12ώ 40λSKG-ARN
339€
23-7Τρι
πολλές στάσεις
8ώ 25λARN-SKG
28-7Κυρ
πολλές στάσεις
12ώ 40λSKG-ARN
340€
23-7Τρι
πολλές στάσεις
18ώ 50λARN-SKG
30-7Τρι
πολλές στάσεις
26ώ 30λSKG-ARN
347€
23-7Τρι
πολλές στάσεις
18ώ 50λARN-SKG
6-8Τρι
πολλές στάσεις
26ώ 30λSKG-ARN
351€
23-7Τρι
πολλές στάσεις
8ώ 00λARN-SKG
6-8Τρι
πολλές στάσεις
20ώ 35λSKG-ARN
355€
20-7Σαβ
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
13ώ 20λARN-SKG
28-7Κυρ
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
12ώ 40λSKG-ARN
362€
23-7Τρι
πολλές στάσεις
10ώ 35λARN-SKG
28-7Κυρ
πολλές στάσεις
12ώ 40λSKG-ARN
369€
23-7Τρι
πολλές στάσεις
8ώ 00λARN-SKG
28-7Κυρ
πολλές στάσεις
23ώ 05λSKG-ARN
372€
20-7Σαβ
απευθείαςScandinavian Airlines
3ώ 10λARN-SKG
28-7Κυρ
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
12ώ 40λSKG-ARN
406€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Θεσσαλονίκη

Προορισμός:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Θεσσαλονίκη - Στοκχόλμη

Κατηγορίες θέσης:

189€