Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

ARN - CHQ

33€ Βρείτε φθηνές πτήσεις Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Αρλάντα προς Χανιά με αναχώρηση στις 17-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τετ 14.8
Τετ 21.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Χανιά

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Στοκχόλμη Χανιά.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Στοκχόλμη Χανιά.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 48.656.472 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Αρλάντα προς Χανιά (ARN-CHQ)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αρλάντα προς Αρλάντα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
05:45 - 10:45ARN-CHQ
4ώ 00λαπευθείας
11:10 - 14:15CHQ-ARN
4ώ 05λαπευθείας
Τετ, 21 Αυγ - Τετ, 4 Σεπ
17:35 - 22:30ARN-CHQ
3ώ 55λαπευθείας
23:30 - 02:30CHQ-ARN
4ώ 00λαπευθείας
87€Scandinavian Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 16 Αυγ - Παρ, 23 Αυγ
05:45 - 10:45ARN-CHQ
4ώ 00λαπευθείας
11:10 - 14:15CHQ-ARN
4ώ 05λαπευθείας
Τετ, 4 Σεπ - Τετ, 11 Σεπ
05:45 - 10:45ARN-CHQ
4ώ 00λαπευθείας
11:10 - 14:15CHQ-ARN
4ώ 05λαπευθείας
Τετ, 4 Σεπ - Τετ, 11 Σεπ
19:55 - 00:45ARN-CHQ
3ώ 50λαπευθείας
02:55 - 05:50CHQ-ARN
3ώ 55λαπευθείας
Δευ, 5 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
21:20 - 02:10ARN-CHQ
3ώ 50λαπευθείας
02:55 - 05:50CHQ-ARN
3ώ 55λαπευθείας
Τετ, 7 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
16:35 - 21:30ARN-CHQ
3ώ 55λαπευθείας
02:55 - 05:50CHQ-ARN
3ώ 55λαπευθείας
Πεμ, 8 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
07:35 - 17:25ARN-CHQ
8ώ 50λ1 στάση
02:55 - 05:50CHQ-ARN
3ώ 55λαπευθείας
Πεμ, 8 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
06:10 - 10:25ARN-CHQ
27ώ 15λ1 στάση
20:50 - 15:00CHQ-ARN
19ώ 10λ1 στάση
Δευ, 16 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
11:30 - 16:30ARN-CHQ
4ώ 00λαπευθείας
17:30 - 20:25CHQ-ARN
3ώ 55λαπευθείας
174€Braathens Regional Aviation
Βρείτε προσφορά
Τρι, 13 Αυγ - Τρι, 20 Αυγ

Πτήσεις από Αρλάντα προς Χανιά - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αρλάντα προς Χανιά που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα προς Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα προς Χανιά είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 166€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιανουάριος και ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 390€ και 315€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα προς Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα προς Χανιά, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 2 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 25 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά στην KAYAK ήταν με την Norwegian με 33€. Η Ryanair προτείνει πτήση με επιστροφή από 78€ και η Scandinavian Airlines από 87€.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πιο συχνά την πτήση Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

Οι τοποθεσίες Στοκχόλμη Αρλάντα και Χανιά συνδέονται με διαφορετικές αεροπορικές. Οι αεροπορικές που πραγματοποιούν πιο συχνά αυτή τη διαδρομή είναι η Scandinavian Airlines (5 πτήσεις την εβδομάδα, η Norwegian Air International (3 πτήσεις την εβδομάδα) και η Ryanair (μία πτήση την εβδομάδα).

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα με προσγείωση στα Χανιά και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 54λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 15:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 9 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τρίτη, που αναχωρεί το 22% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

Η μέση απευθείας πτήση διαρκεί 3ώ 50λ για μια απόσταση 4.374 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Στοκχόλμη Αρλάντα για την πόλη Χανιά;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα στις 05:45 με ώρα προσγείωσης στα Χανιά στις 10:45.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Στοκχόλμη Αρλάντα για την πόλη Χανιά;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα προς Αεροδρόμιο Στοκχόλμη Αρλάντα είναι στις 21:20 με ώρα προσγείωσης 02:10.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

33€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 5% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 11% στις τιμές.
Πτήση από Στοκχόλμη Αρλάντα προς Χανιά

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αρλάντα προς Χανιά

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αρλάντα προς Αρλάντα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Στοκχόλμη Αρλάντα προς Χανιά

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Χανιά, θα πετάξετε από το Στοκχόλμη Αρλάντα και θα προσγειωθείτε στο Χανιά Αερολιμένας Χανίων.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Στοκχόλμη Αρλάντα προς Χανιά είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά κάθε στην Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, και Σάββατο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Χανιά με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Στοκχόλμη Αρλάντα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Στοκχόλμη Αρλάντα-Χανιά Αερολιμένας Χανίων;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αρλάντα προς Αερολιμένας Χανίων, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Στοκχόλμη Αρλάντα to Χανιά Αερολιμένας Χανίων

Δευτέρα

Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Τρίτη

Scandinavian Airlines

Scandinavian Airlines

Τετάρτη

Norwegian Air International,Ryanair

Norwegian Air International,Ryanair

Πέμπτη

Scandinavian Airlines

Scandinavian Airlines

Παρασκευή

Scandinavian Airlines

Scandinavian Airlines

Σάββατο

Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Χανιά Αερολιμένας Χανίων to Στοκχόλμη Αρλάντα

Δευτέρα

Scandinavian Airlines

Scandinavian Airlines

Τρίτη

Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Παρασκευή

Scandinavian Airlines

Scandinavian Airlines

Σάββατο

Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Norwegian Air International,Scandinavian Airlines

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Στοκχόλμη προς Χανιά

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Στοκχόλμη προς Στοκχόλμη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
17-8Σαβ
απευθείαςNorwegian
3ώ 50λARN-CHQ
33€
5-8Δευ
απευθείαςNorwegian
3ώ 50λARN-CHQ
38€
14-8Τετ
απευθείαςRyanair
4ώ 00λARN-CHQ
39€
14-8Τετ
απευθείαςNorwegian
3ώ 50λARN-CHQ
40€
11-9Τετ
απευθείαςRyanair
4ώ 00λARN-CHQ
51€
29-7Δευ
απευθείαςScandinavian Airlines
3ώ 55λARN-CHQ
61€
29-7Δευ
1 στάση
13ώ 05λARN-CHQ
65€
5-8Δευ
1 στάση
28ώ 10λARN-CHQ
66€
30-7Τρι
1 στάσηScandinavian Airlines
6ώ 10λARN-CHQ
71€
18-8Κυρ
1 στάσηWizz Air
23ώ 20λARN-CHQ
103€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αρλάντα προς Χανιά

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Στοκχόλμη προς Χανιά με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
17-7Τετ
πολλές στάσειςNorwegian
13ώ 25λARN-CHQ
24-7Τετ
πολλές στάσειςNorwegian
23ώ 40λCHQ-ARN
274€
17-7Τετ
πολλές στάσειςNorwegian
13ώ 25λARN-CHQ
24-7Τετ
πολλές στάσειςNorwegian
23ώ 40λCHQ-ARN
277€
19-7Παρ
πολλές στάσεις
8ώ 55λARN-CHQ
24-7Τετ
πολλές στάσεις
10ώ 35λCHQ-ARN
281€
19-7Παρ
απευθείαςScandinavian Airlines
3ώ 55λARN-CHQ
26-7Παρ
απευθείαςScandinavian Airlines
4ώ 00λCHQ-ARN
310€
19-7Παρ
απευθείαςScandinavian Airlines
3ώ 55λARN-CHQ
26-7Παρ
απευθείαςScandinavian Airlines
4ώ 00λCHQ-ARN
312€
19-7Παρ
πολλές στάσεις
9ώ 40λARN-CHQ
27-7Σαβ
πολλές στάσεις
14ώ 05λCHQ-ARN
315€
18-7Πεμ
πολλές στάσειςFinnair
17ώ 50λARN-CHQ
5-8Δευ
πολλές στάσειςFinnair
11ώ 40λCHQ-ARN
379€
16-7Τρι
πολλές στάσειςFinnair
17ώ 50λARN-CHQ
23-7Τρι
πολλές στάσειςFinnair
11ώ 50λCHQ-ARN
382€
16-7Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
9ώ 20λARN-CHQ
21-7Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
17ώ 50λCHQ-ARN
693€
16-7Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
13ώ 20λARN-CHQ
20-7Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
30ώ 45λCHQ-ARN
743€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Στοκχόλμη Αρλάντα - Χανιά Πτήσεις

Αναχώρηση:

Στοκχόλμη Αρλάντα (ARN)Σουηδία

Προορισμός:

Χανιά (CHQ)Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης: