Βρείτε πτήσεις
Κορυφαίοι προορισμοί
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Αεροπορικές εταιρείες
Προσφορές

Βρείτε προσφορές για πτήσεις από Σαντορίνη από 35€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Σαντορίνη to Παγκοσμίως με αναχώρηση στις 15-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Thu 23.5
Thu 30.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για φθηνές διεθνείς πτήσεις από Σαντορίνη

Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.632.927 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Σαντορίνη - Πού μπορώ να πετάξω;

Τιμές από JTR, αναχώρηση Thu 5/23 και επιστροφή Thu 5/30

Πτήσεις από Σαντορίνη - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Σαντορίνη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για πτήσεις από Σαντορίνη;

Οι εγχώριοι προορισμοί που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK κατά την αναζήτησή τους για πτήσεις από Σαντορίνη.
Σύμφωνα με τις αναζητήσεις πτήσεων στην KAYAK, ο δημοφιλέστερος προορισμός που μπορείτε να επισκεφτείτε από την πόλη Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης είναι: Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος (67% των συνολικών αναζητήσεων).Οι αμέσως επόμενοι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι οι εξής: Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου (14%) και Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης (6%).

Σαντορίνη: Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες πτήσεις εξωτερικού;

Οι διεθνέις προορισμοί που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK κατά την αναζήτησή τους για πτήσεις από Σαντορίνη.
Υπάρχουν πολλοί διεθνείς προορισμοί στους οποίους μπορείτε να πετάξετε από Σαντορίνη. Οι δημοφιλέστεροι διεθνείς προορισμοί ανάμεσα στους χρήστες και τις χρήστριες τις KAYAK είναι οι προορισμοί Ντίσελντορφ, Βενετία και Ρώμη.

Σε ποιες πόλεις μπορώ να πετάξω με απευθείας πτήση από Σαντορίνη;

Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε με απευθείας πτήσεις από Σαντορίνη. Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για απευθείας πτήσεις ανάμεσα στους χρήστες/τις χρήστριες της KAYAK είναι τα αεροδρόμια Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά μέσο όρο, ο φθηνότερος προορισμός στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήση με επιστροφή ήταν το αεροδρόμιο Αθήνα με τιμή 61€ και ο ακριβότερος ήταν το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη με κόστος 95€.

Ποια απευθείας πτήση από Σαντορίνη έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια;

Η πτήση με τη μεγαλύτερη διάρκεια από Σαντορίνη είναι προς Ντουμπάι, με διάρκεια 4ώ 40λ. Η πτήση με την αμέσως μεγαλύτερη διάρκεια είναι για τον προορισμό Εδιμβούργο με διάρκεια 4ώ 35λ και η αμέσως επόμενη είναι προς Δουβλίνο με διάρκεια 4ώ 35λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

35€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 2% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 49% στις τιμές.
Πτήση από Σαντορίνη προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για πτήσεις εξωτερικού από: Σαντορίνη

 • Πώς αλλιώς είναι γνωστό το Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης;

  Ο κωδικός αεροδρομίου της πόλης Αεροδρόμιο Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης είναι JTR. Το αεροδρόμιο είναι γνωστό και ως Fira, Santorini, Thera, Thira.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Σαντορίνη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Σαντορίνη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Σαντορίνη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση από Σαντορίνη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις από Σαντορίνη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε στον προορισμό σας με μια αεροπορική και πίσω προς Σαντορίνη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Σαντορίνη ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων από Σαντορίνη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

 • Ποιες είναι οι φθηνότερες πτήσεις εξωτερικού από την πόλη Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης;

  Η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης από την πόλη Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν προς την πόλη Μιλάνο Malpensa (36€). Η φθηνότερη πτήση με επιστροφή από την πόλη Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν προς την πόλη Μιλάνο Malpensa (87€). Άλλες φθηνές πτήσεις από την πόλη Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες αφορούν πτήσεις προς τους εξής προορισμούς: Ρώμης-Φιουμιτσίνο (102€ με επιστροφή), Παρίσι Orly (136€ με επιστροφή) και Λονδίνο Gatwick (172€ με επιστροφή).

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Σαντορίνη

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε εισιτήρια από Σαντορίνη στους παρακάτω προορισμούς στις εξής τιμές ή και φθηνότερα: Αθήνα 63€ απλή μετάβαση - 161€ με επιστροφή
 • Η πρωινή αναχώρηση είναι περίπου 2% ακριβότερη κατά μέσο όρο* από τις βραδινές πτήσεις.
*Μέση χαμηλότερη τιμή που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της KAYAK για αναχωρήσεις τις επόμενες 30 ημέρες

Οι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Σαντορίνη to Παγκοσμίως

 
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Σαντορίνη to Παγκοσμίως; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,1
Olympic AirΣυνολική βαθμολογία από 225 κριτικές
7,7boarding
7,5food
7,1entertainment
8,6crew
8,2comfort
Κριτικές αεροπορικής

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

8,0 ΕξαιρετικόΜαρία, Νοε 2023JNX - ATH
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Olympic Air

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Μειονεκτήματα: "Καθυστερημένη άφιξη,60 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα..Κακή ενημέρωση όσον αφορά την καθυστέρηση."

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Άριστη! Όσο υπάρχουν τετοιες εταιρείες με τέτοιες τιμές, άλλο τόσο τα ταξίδια μας θα συνεχίζονται...

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Ευτυχώς υπάρχει και η Ryanair και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να αγκαλιάζουμε συγγενικά μας πρόσωπα στο εξωτερικό , συχνότερα λόγο των τιμών των εισιτηρίων της . Ευχαριστούμε Ryanair!!!

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Παγίδα θέσης στο check in μου ζήτησαν νά πληρώσω θέση , πλήρωσα σύν 26€ και τελικά από ένα συμβάν, ταξιδέψαμε σε διαφορετικές θέσεις από αυτές πού πλήρωσα έξτρα

Χρεωθηκαμε 55 ευρώ το άτομο για καθυστέρηση 15 λεπτών για το check in, κ ενώ προσπαθουσαμε να κάνουμε 7 ώρες πριν, από την εφαρμογή της Ryanair που είχε κολλήσει. Το ίδιο σκηνικό κ στην μετάβαση κ στην επιστροφή. Το προσωπικό στο check in απαράδεκτο κ στην εξυπηρέτηση κ στην συμπεριφορά, υποτίθεται ότι είναι εκεί για να κάνουν βοηθούν τους επιβάτες σε οποιοδήποτε πρόβλημα κ όχι να ειρωνεύονται κ να αποποιούνται κάθε ευθύνη.

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις εσωτερικού από Σαντορίνη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

23-5Thu
απευθείαςRyanair
0ώ 50λJTR-ATH
30-5Thu
απευθείαςRyanair
0ώ 50λATH-JTR
38€
19-6Wed
απευθείαςVolotea
0ώ 55λJTR-ATH
23-6Sun
απευθείαςVolotea
0ώ 50λATH-JTR
39€
17-5Fri
απευθείαςRyanair
0ώ 50λJTR-ATH
20-5Mon
απευθείαςRyanair
0ώ 50λATH-JTR
41€
31-5Fri
απευθείαςVolotea
0ώ 55λJTR-ATH
1-6Sat
απευθείαςVolotea
0ώ 50λATH-JTR
47€
29-6Sat
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λJTR-ATH
30-6Sun
απευθείαςOlympic Air
0ώ 45λATH-JTR
90€
3-5Fri
απευθείαςOlympic Air
0ώ 45λJTR-ATH
7-5Tue
απευθείαςOlympic Air
0ώ 45λATH-JTR
91€
8-6Sat
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λJTR-ATH
10-6Mon
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 45λATH-JTR
99€
8-6Sat
απευθείαςSky Express
0ώ 55λJTR-ATH
10-6Mon
απευθείαςSky Express
0ώ 45λATH-JTR
116€
8-6Sat
απευθείαςSky Express
0ώ 55λJTR-ATH
10-6Mon
απευθείαςSky Express
0ώ 45λATH-JTR
125€
8-6Sat
1 στάσηAegean Airlines
4ώ 34λJTR-ATH
10-6Mon
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 45λATH-JTR
148€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

15-5Wed
απευθείαςRyanair
0ώ 50λJTR-ATH
23€
3-6Mon
απευθείαςVolotea
0ώ 55λJTR-ATH
23€
31-5Fri
απευθείαςVolotea
0ώ 55λJTR-ATH
24€
4-5Sat
απευθείαςRyanair
0ώ 50λJTR-ATH
25€
6-9Fri
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λJTR-ATH
35€
2-5Thu
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 45λJTR-ATH
42€
10-5Fri
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λJTR-ATH
64€
23-5Thu
απευθείαςOlympic Air
1ώ 30λJTR-SKG
97€
25-8Sun
1 στάσηSky Express
10ώ 00λJTR-MJT
100€
18-5Sat
1 στάσηSky Express
3ώ 20λJTR-SKG
111€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Σαντορίνη to Παγκοσμίως

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

28-4Sun
απευθείαςVolotea
0ώ 55λJTR-ATH
5-5Sun
απευθείαςVolotea
1ώ 00λATH-JTR
80€
27-4Sat
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λJTR-ATH
28-4Sun
απευθείαςOlympic Air
0ώ 45λATH-JTR
81€
25-4Thu
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 45λJTR-ATH
25-4Thu
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 45λATH-JTR
90€
24-4Wed
απευθείας
0ώ 50λJTR-ATH
28-4Sun
απευθείας
1ώ 00λATH-JTR
96€
24-4Wed
απευθείας
0ώ 55λJTR-ATH
25-4Thu
απευθείας
0ώ 45λATH-JTR
100€
24-4Wed
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λJTR-ATH
25-4Thu
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 45λATH-JTR
112€
24-4Wed
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λJTR-ATH
24-4Wed
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 45λATH-JTR
120€
26-4Fri
απευθείαςVolotea
1ώ 10λJTR-SKG
13-5Mon
απευθείαςVolotea
1ώ 10λSKG-JTR
121€
24-4Wed
απευθείαςRyanair
0ώ 50λJTR-ATH
24-4Wed
απευθείαςRyanair
0ώ 50λATH-JTR
133€
24-4Wed
απευθείαςSky Express
0ώ 45λJTR-ATH
24-4Wed
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-JTR
145€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις εξωτερικού από Σαντορίνη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

15-5Wed
πολλές στάσειςSWISS
6ώ 35λJTR-VIE
15-5Wed
πολλές στάσειςSWISS
45ώ 05λVIE-JTR
322€
10-10Thu
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 55λJTR-VIE
13-10Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 00λVIE-JTR
327€
10-10Thu
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 10λJTR-VIE
13-10Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
13ώ 40λVIE-JTR
360€
6-5Mon
πολλές στάσεις
7ώ 25λJTR-VIE
10-5Fri
πολλές στάσεις
16ώ 35λVIE-JTR
398€
6-5Mon
πολλές στάσεις
20ώ 00λJTR-VIE
10-5Fri
πολλές στάσεις
6ώ 50λVIE-JTR
415€
6-5Mon
πολλές στάσεις
8ώ 05λJTR-VIE
10-5Fri
πολλές στάσεις
46ώ 45λVIE-JTR
841€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

3-6Mon
απευθείαςRyanair
2ώ 30λJTR-VIE
36€
13-6Thu
απευθείαςRyanair
2ώ 30λJTR-VIE
38€
3-6Mon
πολλές στάσεις
45ώ 00λJTR-VIE
83€
3-6Mon
πολλές στάσεις
9ώ 26λJTR-VIE
84€
10-6Mon
πολλές στάσειςVolotea
11ώ 40λJTR-VIE
114€
20-9Fri
πολλές στάσειςAegean Airlines
4ώ 35λJTR-VIE
127€
11-8Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
12ώ 30λJTR-VIE
131€
18-6Tue
απευθείαςAustrian Airlines
2ώ 25λJTR-VIE
147€
14-8Wed
πολλές στάσειςVolotea
13ώ 05λJTR-VIE
157€
11-8Sun
απευθείαςAustrian Airlines
2ώ 30λJTR-VIE
191€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις Σαντορίνη-Παγκοσμίως

Αναχώρηση:

Σαντορίνη (JTR)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Παγκοσμίως - Σαντορίνη

Κατηγορίες θέσης:

38€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: