Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

JTR - LON

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο από 49€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Σαντορίνη προς Λονδίνο με αναχώρηση στις 7-7. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Δευ 24.6
Δευ 1.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Λονδίνο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Σαντορίνη Λονδίνο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Σαντορίνη Λονδίνο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 43.278.837 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο (JTR-LON)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Σαντορίνη προς Σαντορίνη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
07:30 - 15:30JTR-LHR
10ώ 00λ1 στάση
21:35 - 13:00LHR-JTR
13ώ 25λ1 στάση
Τετ, 5 Ιουν - Τετ, 5 Ιουν
21:00 - 21:45JTR-LHR
26ώ 45λ1 στάση
06:00 - 20:10LHR-JTR
12ώ 10λ1 στάση
Κυρ, 7 Ιουλ - Κυρ, 14 Ιουλ
07:30 - 15:30JTR-LHR
10ώ 00λ1 στάση
20:30 - 21:25LHR-JTR
22ώ 55λ2 στάσεις
Τετ, 5 Ιουν - Τετ, 5 Ιουν
17:30 - 19:35JTR-LHR
4ώ 05λαπευθείας
10:15 - 16:15LHR-JTR
4ώ 00λαπευθείας
399€British Airways
Βρείτε προσφορά
Δευ, 10 Ιουν - Κυρ, 16 Ιουν
22:05 - 17:55JTR-LHR
21ώ 50λ1 στάση
22:15 - 06:35LHR-JTR
6ώ 20λ1 στάση
432€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 10 Ιουν - Κυρ, 16 Ιουν
11:45 - 15:30JTR-LHR
29ώ 45λ2 στάσεις
22:15 - 00:15LHR-JTR
24ώ 00λ1 στάση
466€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 10 Ιουν - Κυρ, 16 Ιουν
11:45 - 11:15JTR-LHR
25ώ 30λ2 στάσεις
22:15 - 18:55LHR-JTR
42ώ 40λ2 στάσεις
501€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 10 Ιουν - Κυρ, 16 Ιουν
21:00 - 21:30JTR-LHR
26ώ 30λ2 στάσεις
19:15 - 20:05LHR-JTR
22ώ 50λ2 στάσεις
Κυρ, 7 Ιουλ - Κυρ, 14 Ιουλ
17:15 - 19:20JTR-LHR
4ώ 05λαπευθείας
22:15 - 06:35LHR-JTR
6ώ 20λ1 στάση
Τετ, 5 Ιουν - Τετ, 5 Ιουν
17:15 - 19:20JTR-LHR
4ώ 05λαπευθείας
10:15 - 16:15LHR-JTR
4ώ 00λαπευθείας
563€British Airways
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 7 Ιουλ - Κυρ, 14 Ιουλ

Πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Σαντορίνη προς Λονδίνο;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Σαντορίνη προς Λονδίνο
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Σαντορίνη προς Λονδίνο είχε κόστος 101€ και ήταν από το αεροδρόμιο Σαντορίνη προς το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 39€.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Σαντορίνη-Λονδίνο;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την Ryanair (49€) και την easyJet (56€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην SWISS (348€) και την British Airways (399€).

Πόσες πτήσεις Σαντορίνη-Λονδίνο πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 4 έως 6 απευθείας πτήσεις από Σαντορίνη με προσγείωση στο Λονδίνο και μέση διάρκεια πτήσης 4ώ 06λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 14:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το μεσημέρι, με τις περισσότερες πτήσεις να προσγειώνονται σε Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 33 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Κυριακή, που αναχωρεί το 18% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Παρασκευή.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Σαντορίνη-Λονδίνο;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Σαντορίνη-Λονδίνο;

Οι απευθείας πτήσεις από την περιοχή Σαντορίνη συνήθως φτάνουν στον προορισμό Λονδίνο σε 4ώ 05λ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι 4.223 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Σαντορίνη προς Λονδίνο;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Σαντορίνη στις 00:05 με ώρα προσγείωσης στο Λονδίνο στις 02:10.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Σαντορίνη προς Λονδίνο;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Σαντορίνη προς Σαντορίνη είναι στις 23:00 με ώρα προσγείωσης 01:05.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

49€
Πτήση από Σαντορίνη προς Λονδίνο Stansted

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Σαντορίνη προς Σαντορίνη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Σαντορίνη-Λονδίνο;

  Όταν πετάτε από τον προορισμό Σαντορίνη, θα χρησιμοποιήσετε το Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης. Θα προσγειωθείτε σε ένα από τα εξής αεροδρόμια: Λονδίνο London City, Λονδίνο Gatwick, Λονδίνο Χίθροου, Λονδίνο Luton ή Λονδίνο Stansted.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Σαντορίνη προς Λονδίνο;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Σαντορίνη προς Λονδίνο είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο;

  Η oneworld είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Σαντορίνη-Λονδίνο.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Σαντορίνη προς Λονδίνο;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Σαντορίνη προς Λονδίνο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Λονδίνο από Σαντορίνη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Λονδίνο με μια αεροπορική και πίσω προς Σαντορίνη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Σαντορίνη προς Λονδίνο;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Λονδίνο από Σαντορίνη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Σαντορίνη

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με επιστροφή με 39€ ή λιγότερα.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης-Λονδίνο;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αερολιμένας Σαντορίνης προς Λονδίνο, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης to Λονδίνο

Δευτέρα

American Airlines,British Airways,easyJet

American Airlines,British Airways, +1 ακόμη

Τρίτη

American Airlines,British Airways,easyJet

American Airlines,British Airways, +1 ακόμη

Τετάρτη

American Airlines,British Airways,Jet2, +1 ακόμη

American Airlines,British Airways, +2 ακόμη

Πέμπτη

American Airlines,British Airways,easyJet

American Airlines,British Airways, +1 ακόμη

Παρασκευή

American Airlines,British Airways,Ryanair, +1 ακόμη

American Airlines,British Airways, +2 ακόμη

Σάββατο

American Airlines,British Airways,easyJet

American Airlines,British Airways, +1 ακόμη

Κυριακή

American Airlines,British Airways,Jet2, +2 ακόμη

American Airlines,British Airways, +3 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Λονδίνο to Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης

Δευτέρα

American Airlines,British Airways,easyJet

American Airlines,British Airways, +1 ακόμη

Τρίτη

American Airlines,British Airways,easyJet

American Airlines,British Airways, +1 ακόμη

Τετάρτη

American Airlines,British Airways,Jet2, +1 ακόμη

American Airlines,British Airways, +2 ακόμη

Πέμπτη

American Airlines,British Airways,easyJet

American Airlines,British Airways, +1 ακόμη

Παρασκευή

American Airlines,British Airways,Ryanair, +1 ακόμη

American Airlines,British Airways, +2 ακόμη

Σάββατο

American Airlines,British Airways,easyJet

American Airlines,British Airways, +1 ακόμη

Κυριακή

American Airlines,British Airways,Jet2, +2 ακόμη

American Airlines,British Airways, +3 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Σαντορίνη προς Λονδίνο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Σαντορίνη προς Σαντορίνη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
7-7Κυρ
απευθείαςRyanair
4ώ 00λJTR-STN
49€
28-7Κυρ
απευθείαςRyanair
4ώ 00λJTR-STN
54€
23-7Τρι
απευθείαςeasyJet
4ώ 10λJTR-LTN
56€
20-7Σαβ
1 στάση
9ώ 15λJTR-LGW
63€
23-7Τρι
απευθείαςeasyJet
4ώ 10λJTR-LGW
65€
11-7Πεμ
1 στάση
22ώ 21λJTR-LGW
66€
17-6Δευ
1 στάσηWizz Air Malta
25ώ 20λJTR-LTN
83€
17-6Δευ
1 στάσηWizz Air Malta
25ώ 20λJTR-LTN
89€
10-6Δευ
2 στάσειςNorwegian
31ώ 55λJTR-LGW
101€
10-6Δευ
1 στάσηNorwegian
11ώ 10λJTR-LGW
153€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Σαντορίνη - Λονδίνο Πτήσεις

Αναχώρηση:

Σαντορίνη (JTR)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Λονδίνο - Σαντορίνη

Κατηγορίες θέσης:

39€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: