Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

ROM - JMK

40€ Βρείτε φθηνές πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Ρώμη προς Μύκονο με αναχώρηση στις 1-9. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 17.8
Sat 24.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Μύκονο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ρώμη Μύκονο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ρώμη Μύκονο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 48.802.366 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο (ROM-JMK)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Ρώμη προς Ρώμη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
00:30 - 03:40FCO-JMK
2ώ 10λαπευθείας
09:50 - 11:10JMK-FCO
2ώ 20λαπευθείας
Sun, 25 Aug - Wed, 4 Sep
19:50 - 23:00FCO-JMK
2ώ 10λαπευθείας
09:50 - 11:10JMK-FCO
2ώ 20λαπευθείας
104€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Sat, 24 Aug - Wed, 4 Sep
15:50 - 22:05FCO-JMK
5ώ 15λ1 στάση
09:50 - 11:10JMK-FCO
2ώ 20λαπευθείας
Tue, 27 Aug - Wed, 4 Sep
00:30 - 03:40FCO-JMK
2ώ 10λαπευθείας
10:05 - 11:25JMK-FCO
2ώ 20λαπευθείας
Sun, 25 Aug - Tue, 3 Sep
09:40 - 18:50FCO-JMK
8ώ 10λ1 στάση
20:50 - 08:50JMK-FCO
13ώ 00λ1 στάση
Mon, 19 Aug - Sat, 24 Aug
06:15 - 20:05FCO-JMK
12ώ 50λ1 στάση
19:35 - 08:50JMK-FCO
14ώ 15λ1 στάση
Sat, 24 Aug - Mon, 2 Sep
21:30 - 20:40FCO-JMK
22ώ 10λ1 στάση
21:25 - 20:40JMK-FCO
24ώ 15λ1 στάση
215€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 27 Aug - Mon, 2 Sep
18:25 - 00:35FCO-JMK
5ώ 10λ1 στάση
20:45 - 08:35JMK-FCO
12ώ 50λ1 στάση
231€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Sun, 6 Oct - Sat, 12 Oct
09:30 - 14:25FCO-JMK
3ώ 55λ1 στάση
17:45 - 21:20JMK-FCO
4ώ 35λ1 στάση
254€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Mon, 7 Oct - Thu, 10 Oct
08:55 - 20:40FCO-JMK
10ώ 45λ1 στάση
13:45 - 08:10JMK-FCO
19ώ 25λ1 στάση
279€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Mon, 26 Aug - Fri, 30 Aug

Πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Ρώμη προς Μύκονο;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Ρώμη προς Μύκονο
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Ρώμη προς Μύκονο κοστίζει 161€ ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς το αεροδρόμιο Μύκονος. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Ρώμη προς Μύκονο;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Ρώμη προς Ρώμη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Ρώμη προς Μύκονο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 2 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 162 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ρώμη-Μύκονος;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Ρώμη-Μύκονος που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 104€ στην Wizz Air Malta, και το δεύτερο φθηνότερο με την Vueling (131€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 40€ στην Wizz Air Malta και από 84€ στην easyJet.

Πόσες πτήσεις Ρώμη-Μύκονος πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Ρώμη με προσγείωση στη Μύκονο και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 08λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 00:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 10 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τρίτη, που αναχωρεί το 20% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Ρώμη-Μύκονος;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ρώμη-Μύκονος;

Μια απευθείας πτήση για τον προορισμό Μύκονος θα διαρκέσει περίπου 2ώ 05λ για να διανύσει την απόσταση των 1.939 χλμ. από την περιοχή Ρώμη.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Ρώμη προς Μύκονο;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Ρώμη στις 00:30 με ώρα προσγείωσης στη Μύκονο στις 03:40.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Ρώμη προς Μύκονο;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Ρώμη προς Ρώμη είναι στις 20:05 με ώρα προσγείωσης 23:15.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

40€
Πτήση από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Μύκονος

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Ρώμη προς Ρώμη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Ρώμη-Μύκονος;

  Υπάρχουν 2 αεροδρόμια στον προορισμό Ρώμη (Ρώμη Ciampino και Ρώμης-Φιουμιτσίνο.) Στον προορισμό Μύκονος υπάρχει μόνο 1 αεροδρόμιο (Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου). Οι πτήσεις Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου είναι συνήθως οι φθηνότερες.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Ρώμη προς Μύκονο;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Ρώμη προς Μύκονο είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο;

  Η oneworld είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Ρώμη-Μύκονος.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Ρώμη προς Μύκονο;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Ρώμη προς Μύκονο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Μύκονο από Ρώμη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Μύκονο με μια αεροπορική και πίσω προς Ρώμη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Ρώμη προς Μύκονο;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Μύκονο από Ρώμη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ρώμη-Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ρώμη προς Αεροδρόμιο Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ρώμη to Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου

Δευτέρα

Iberia,Vueling

Iberia,Vueling

Τρίτη

Iberia,Vueling,Wizz Air Malta

Iberia,Vueling, +1 ακόμη

Τετάρτη

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Πέμπτη

Iberia,Vueling,Wizz Air Malta

Iberia,Vueling, +1 ακόμη

Παρασκευή

Neos Air

Neos Air

Σάββατο

Iberia,Vueling,Wizz Air Malta

Iberia,Vueling, +1 ακόμη

Κυριακή

Iberia,Vueling,Wizz Air Malta

Iberia,Vueling, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου to Ρώμη

Δευτέρα

Iberia,Vueling

Iberia,Vueling

Τρίτη

Iberia,Vueling,Wizz Air Malta

Iberia,Vueling, +1 ακόμη

Τετάρτη

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Πέμπτη

Iberia,Vueling,Wizz Air Malta

Iberia,Vueling, +1 ακόμη

Σάββατο

Iberia,Vueling,Wizz Air Malta

Iberia,Vueling, +1 ακόμη

Κυριακή

Iberia,Vueling,Wizz Air Malta

Iberia,Vueling, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ρώμη προς Ρώμη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
1-9Sun
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JMK
40€
17-8Sat
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JMK
42€
22-8Thu
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JMK
43€
22-8Thu
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JMK
44€
28-8Wed
1 στάση
9ώ 55λFCO-JMK
49€
2-9Mon
1 στάση
11ώ 25λFCO-JMK
71€
21-8Wed
1 στάσηeasyJet
13ώ 00λFCO-JMK
84€
11-8Sun
απευθείαςVueling
2ώ 10λFCO-JMK
100€
26-7Fri
1 στάσηEurowings
11ώ 05λFCO-JMK
144€
26-7Fri
1 στάσηEurowings
11ώ 05λFCO-JMK
146€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Ρώμη προς Μύκονο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ρώμη προς Μύκονο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-7Tue
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JMK
25-7Thu
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 20λJMK-FCO
118€
23-7Tue
απευθείας
2ώ 10λFCO-JMK
25-7Thu
πολλές στάσεις
17ώ 25λJMK-FCO
125€
21-7Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
22ώ 55λFCO-JMK
22-7Mon
πολλές στάσειςAegean Airlines
21ώ 15λJMK-FCO
141€
23-7Tue
πολλές στάσεις
11ώ 35λFCO-JMK
25-7Thu
πολλές στάσεις
5ώ 45λJMK-FCO
155€
23-7Tue
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JMK
28-7Sun
πολλές στάσειςWizz Air Malta
12ώ 15λJMK-FCO
162€
19-7Fri
πολλές στάσειςLufthansa
19ώ 25λFCO-JMK
23-7Tue
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 35λJMK-FCO
200€
21-7Sun
απευθείαςVueling
2ώ 10λFCO-JMK
23-7Tue
απευθείαςVueling
2ώ 20λJMK-FCO
481€
19-7Fri
πολλές στάσειςAegean Airlines
13ώ 05λFCO-JMK
25-7Thu
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 20λJMK-FCO
486€
21-7Sun
πολλές στάσειςSky Express
18ώ 40λFCO-JMK
23-7Tue
πολλές στάσειςSky Express
3ώ 50λJMK-FCO
497€
19-7Fri
πολλές στάσειςLufthansa
25ώ 10λFCO-JMK
23-7Tue
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 35λJMK-FCO
512€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Μύκονο

Προορισμός:

Μύκονος (JMK)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Μύκονος - Ρώμη

Κατηγορίες θέσης: