Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

FCO - JTR

39€ Βρείτε φθηνές πτήσεις Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη με αναχώρηση στις 31-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τετ 14.8
Τετ 21.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Σαντορίνη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ρώμη Σαντορίνη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ρώμη Σαντορίνη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 48.656.472 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη (FCO-JTR)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Ρώμης-Φιουμιτσίνο με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
12:20 - 15:35FCO-JTR
2ώ 15λαπευθείας
09:30 - 10:50JTR-FCO
2ώ 20λαπευθείας
Τρι, 3 Σεπ - Πεμ, 5 Σεπ
08:55 - 20:50FCO-JTR
10ώ 55λ1 στάση
21:40 - 08:10JTR-FCO
11ώ 30λ1 στάση
111€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 30 Ιουλ - Σαβ, 3 Αυγ
08:05 - 19:30FCO-JTR
10ώ 25λ1 στάση
18:55 - 10:00JTR-FCO
16ώ 05λ1 στάση
Τρι, 30 Ιουλ - Σαβ, 3 Αυγ
12:20 - 15:35FCO-JTR
2ώ 15λαπευθείας
09:30 - 10:50JTR-FCO
2ώ 20λαπευθείας
Τρι, 3 Σεπ - Πεμ, 5 Σεπ
06:05 - 09:10FCO-JTR
2ώ 05λαπευθείας
23:00 - 00:20JTR-FCO
2ώ 20λαπευθείας
116€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 29 Αυγ - Τρι, 3 Σεπ
06:50 - 09:55FCO-JTR
2ώ 05λαπευθείας
23:00 - 00:20JTR-FCO
2ώ 20λαπευθείας
121€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Παρ, 23 Αυγ - Τρι, 3 Σεπ
06:05 - 09:10FCO-JTR
2ώ 05λαπευθείας
23:00 - 00:20JTR-FCO
2ώ 20λαπευθείας
126€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 29 Αυγ - Τρι, 3 Σεπ
20:15 - 18:30FCO-JTR
21ώ 15λ1 στάση
20:50 - 08:50JTR-FCO
13ώ 00λ1 στάση
Πεμ, 29 Αυγ - Δευ, 2 Σεπ
06:15 - 09:55FCO-JTR
26ώ 40λ1 στάση
21:00 - 14:15JTR-FCO
18ώ 15λ1 στάση
Τρι, 6 Αυγ - Κυρ, 11 Αυγ
10:50 - 18:05FCO-JTR
6ώ 15λ1 στάση
18:55 - 10:00JTR-FCO
16ώ 05λ1 στάση
Σαβ, 27 Ιουλ - Σαβ, 10 Αυγ

Πτήσεις από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη είναι ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 156€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Απρίλιος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 311€ και 255€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 48 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η Wizz Air Malta πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 39€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη στην Austrian Airlines από 111€ και στην Lufthansa από 113€.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πιο συχνά την πτήση Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη;

Οι τοποθεσίες Ρώμης-Φιουμιτσίνο και Σαντορίνη συνδέονται με διαφορετικές αεροπορικές. Οι αεροπορικές που πραγματοποιούν πιο συχνά αυτή τη διαδρομή είναι η Wizz Air Malta (6 πτήσεις την εβδομάδα, η Vueling (4 πτήσεις την εβδομάδα) και η Ryanair (3 πτήσεις την εβδομάδα).

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 3 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο με προσγείωση στη Σαντορίνη και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 08λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 13 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τρίτη, που αναχωρεί το 23% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τετάρτη.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη;

Μια απευθείας πτήση για τον προορισμό Σαντορίνη θα διαρκέσει περίπου 2ώ 05λ για να διανύσει την απόσταση των 2.070 χλμ. από την περιοχή Ρώμης-Φιουμιτσίνο.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Ρώμης-Φιουμιτσίνο για την πόλη Σαντορίνη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο στις 05:45 με ώρα προσγείωσης στη Σαντορίνη στις 08:55.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Ρώμης-Φιουμιτσίνο για την πόλη Σαντορίνη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο είναι στις 19:15 με ώρα προσγείωσης 22:25.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

39€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 23% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 8% στις τιμές.
Πτήση από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Ρώμης-Φιουμιτσίνο με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη;

  Η oneworld είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Σαντορίνη με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Ρώμης-Φιουμιτσίνο με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ρώμης-Φιουμιτσίνο-Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Αερολιμένας Σαντορίνης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ρώμης-Φιουμιτσίνο to Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης

Δευτέρα

Iberia,Vueling,Wizz Air Malta

Iberia,Vueling, +1 ακόμη

Τρίτη

Iberia,Ryanair,Vueling, +1 ακόμη

Iberia,Ryanair, +2 ακόμη

Τετάρτη

Iberia,Vueling

Iberia,Vueling

Πέμπτη

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

Παρασκευή

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Σάββατο

Iberia,Ryanair,Vueling, +1 ακόμη

Iberia,Ryanair, +2 ακόμη

Κυριακή

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης to Ρώμης-Φιουμιτσίνο

Δευτέρα

Iberia,Vueling,Wizz Air Malta

Iberia,Vueling, +1 ακόμη

Τρίτη

Iberia,Ryanair,Vueling, +1 ακόμη

Iberia,Ryanair, +2 ακόμη

Τετάρτη

Iberia,Vueling

Iberia,Vueling

Πέμπτη

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

Παρασκευή

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Σάββατο

Iberia,Ryanair,Vueling, +1 ακόμη

Iberia,Ryanair, +2 ακόμη

Κυριακή

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ρώμη προς Σαντορίνη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ρώμη προς Ρώμη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
31-8Σαβ
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JTR
39€
8-9Κυρ
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JTR
39€
22-8Πεμ
απευθείαςRyanair
2ώ 10λFCO-JTR
45€
12-9Πεμ
απευθείαςRyanair
2ώ 10λFCO-JTR
49€
4-9Τετ
απευθείαςVueling
2ώ 15λFCO-JTR
50€
18-9Τετ
1 στάση
10ώ 45λFCO-JTR
50€
25-9Τετ
1 στάση
14ώ 00λFCO-JTR
53€
17-8Σαβ
1 στάσηWizz Air
22ώ 55λFCO-JTR
97€
27-7Σαβ
1 στάσηWizz Air
22ώ 55λFCO-JTR
127€
31-7Τετ
απευθείαςVueling
2ώ 15λFCO-JTR
149€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Ρώμης-Φιουμιτσίνο προς Σαντορίνη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ρώμη προς Σαντορίνη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
20-7Σαβ
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JTR
23-7Τρι
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 20λJTR-FCO
129€
16-7Τρι
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JTR
23-7Τρι
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 20λJTR-FCO
130€
16-7Τρι
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 10λFCO-JTR
23-7Τρι
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 20λJTR-FCO
140€
20-7Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
9ώ 00λFCO-JTR
28-7Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
14ώ 15λJTR-FCO
146€
16-7Τρι
απευθείας
2ώ 10λFCO-JTR
24-7Τετ
πολλές στάσεις
8ώ 20λJTR-FCO
155€
16-7Τρι
απευθείας
2ώ 10λFCO-JTR
24-7Τετ
πολλές στάσεις
20ώ 55λJTR-FCO
170€
18-7Πεμ
πολλές στάσειςLufthansa
8ώ 50λFCO-JTR
19-7Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
15ώ 45λJTR-FCO
179€
18-7Πεμ
πολλές στάσειςAir France
9ώ 35λFCO-JTR
22-7Δευ
πολλές στάσειςAir France
13ώ 55λJTR-FCO
242€
16-7Τρι
πολλές στάσειςAir France
7ώ 15λFCO-JTR
23-7Τρι
πολλές στάσειςAir France
14ώ 40λJTR-FCO
264€
20-7Σαβ
πολλές στάσειςSWISS
28ώ 05λFCO-JTR
22-7Δευ
πολλές στάσειςSWISS
23ώ 35λJTR-FCO
326€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Ρώμης-Φιουμιτσίνο - Σαντορίνη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Ρώμης-Φιουμιτσίνο (FCO)Ιταλία

Προορισμός:

Σαντορίνη (JTR)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Σαντορίνη - Ρώμης-Φιουμιτσίνο

Κατηγορίες θέσης: