Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

PAR - JMK

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο από 47€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 21-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Fri 22.3
Fri 29.3

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Μύκονο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Μύκονο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Μύκονο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.039.094 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Παρίσι προς Μύκονο

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Παρίσι προς Παρίσι με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
10:40 - 15:00ORY-JMK
3ώ 20λαπευθείας
12:30 - 15:10JMK-ORY
3ώ 40λαπευθείας
102€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Thu, 18 Apr - Tue, 23 Apr
13:00 - 17:20ORY-JMK
3ώ 20λαπευθείας
18:55 - 21:35JMK-ORY
3ώ 40λαπευθείας
105€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Sun, 30 Jun - Sat, 6 Jul
12:05 - 16:25ORY-JMK
3ώ 20λαπευθείας
10:40 - 20:45JMK-ORY
11ώ 05λ1 στάση
Mon, 13 May - Tue, 14 May
11:45 - 16:00CDG-JMK
3ώ 15λαπευθείας
20:35 - 23:10JMK-CDG
3ώ 35λαπευθείας
Sat, 22 Jun - Tue, 25 Jun
13:20 - 22:00CDG-JMK
7ώ 40λ1 στάση
20:05 - 22:50JMK-CDG
3ώ 45λαπευθείας
Mon, 1 Jul - Thu, 4 Jul
07:00 - 22:35CDG-JMK
14ώ 35λ1 στάση
20:05 - 22:50JMK-CDG
3ώ 45λαπευθείας
Wed, 26 Jun - Thu, 4 Jul
07:05 - 20:40CDG-JMK
12ώ 35λ1 στάση
21:25 - 17:00JMK-CDG
20ώ 35λ1 στάση
175€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Wed, 26 Jun - Wed, 3 Jul
17:55 - 20:40CDG-JMK
25ώ 45λ1 στάση
21:25 - 17:00JMK-CDG
20ώ 35λ1 στάση
192€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 25 Jun - Wed, 3 Jul
06:45 - 10:10CDG-JMK
26ώ 25λ1 στάση
20:50 - 22:55JMK-CDG
27ώ 05λ1 στάση
Wed, 3 Jul - Sat, 13 Jul
06:45 - 15:40CDG-JMK
7ώ 55λ1 στάση
19:35 - 19:15JMK-CDG
24ώ 40λ1 στάση
Fri, 10 May - Mon, 13 May

Πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Παρίσι προς Μύκονος;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Παρίσι προς Μύκονος
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Παρίσι προς Μύκονος κοστίζει 54€ ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς το αεροδρόμιο Μύκονος. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονος;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Παρίσι προς Παρίσι, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονος είναι ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 130€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 418€ και 297€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Παρίσι προς Μύκονος;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Παρίσι προς Παρίσι, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Παρίσι προς Μύκονος, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 79 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Παρίσι-Μύκονος;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, τα φθηνότερα εισιτήρια απλής μετάβασης για την πτήση Παρίσι-Μύκονος βρέθηκαν στην Transavia France (47€) και την easyJet (54€), ενώ τα φθηνότερα εισιτήρια με επιστροφή βρέθηκαν στην Transavia France (102€) και την easyJet (132€).

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Παρίσι-Μύκονος;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Παρίσι-Μύκονος;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για το δρομολόγιο Παρίσι-Μύκονος. Το πιο σύντομο δρομολόγιο διαρκεί 3ώ 15λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

47€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 72% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 30% στις τιμές.
Πτήση από Παρίσι Orly προς Μύκονος

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Παρίσι προς Παρίσι με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Παρίσι-Μύκονος;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Μύκονος, θα πετάξετε από ένα από τα εξής αεροδρόμια της περιοχής Παρίσι: Παρίσι Beauvais-Tille, Παρίσι Charles de Gaulle ή Παρίσι Orly. Θα προσγειωθείτε στο Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Παρίσι προς Μύκονο;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Παρίσι προς Μύκονο είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο;

  Οι SkyTeam, oneworld, και Star Alliance είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Παρίσι-Μύκονος, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Παρίσι προς Μύκονο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Μύκονο από Παρίσι θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Μύκονο με μια αεροπορική και πίσω προς Παρίσι με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Παρίσι προς Μύκονο;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Μύκονο από Παρίσι έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Παρίσι-Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Παρίσι προς Αερολιμένας Μυκόνου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Παρίσι to Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου

Δευτέρα

Transavia France

Transavia France

Τρίτη

Transavia France

Transavia France

Τετάρτη

Transavia France

Transavia France

Πέμπτη

Transavia France

Transavia France

Παρασκευή

Transavia France

Transavia France

Σάββατο

Air France,Delta,Transavia France

Air France,Delta, +1 ακόμη

Κυριακή

Transavia France

Transavia France

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου to Παρίσι

Δευτέρα

Transavia France

Transavia France

Τρίτη

Transavia France

Transavia France

Τετάρτη

Transavia France

Transavia France

Πέμπτη

Transavia France

Transavia France

Παρασκευή

Transavia France

Transavia France

Σάββατο

Air France,Delta,Transavia France

Air France,Delta, +1 ακόμη

Κυριακή

Transavia France

Transavia France

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Παρίσι προς Παρίσι που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
21-5Tue
απευθείαςTransavia France
3ώ 20λORY-JMK
47€
15-8Thu
απευθείαςeasyJet
3ώ 20λCDG-JMK
54€
14-8Wed
απευθείαςAir France
3ώ 15λCDG-JMK
75€
16-8Fri
απευθείαςAir France
3ώ 15λCDG-JMK
77€
16-8Fri
1 στάση
13ώ 00λORY-JMK
82€
10-4Wed
2 στάσεις
28ώ 40λBVA-JMK
85€
5-6Wed
2 στάσειςVolotea
13ώ 50λORY-JMK
138€
25-5Sat
1 στάσηIberia
7ώ 00λCDG-JMK
140€
12-6Wed
2 στάσειςVolotea
13ώ 50λORY-JMK
144€
23-5Thu
1 στάσηIberia
28ώ 30λCDG-JMK
148€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Παρίσι προς Μύκονο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
22-2Thu
πολλές στάσειςSky Express
20ώ 10λCDG-JMK
25-2Sun
πολλές στάσειςSky Express
20ώ 10λJMK-CDG
389€
22-2Thu
πολλές στάσεις
20ώ 10λCDG-JMK
26-2Mon
πολλές στάσεις
25ώ 00λJMK-CDG
419€
23-2Fri
πολλές στάσεις
27ώ 05λORY-JMK
26-2Mon
πολλές στάσεις
33ώ 55λJMK-ORY
430€
23-2Fri
πολλές στάσεις
20ώ 10λCDG-JMK
26-2Mon
πολλές στάσεις
9ώ 35λJMK-CDG
439€
22-2Thu
πολλές στάσεις
20ώ 10λCDG-JMK
25-2Sun
πολλές στάσεις
16ώ 15λJMK-CDG
444€
23-2Fri
πολλές στάσεις
6ώ 50λCDG-JMK
27-2Tue
πολλές στάσεις
7ώ 20λJMK-CDG
459€
23-2Fri
πολλές στάσεις
20ώ 10λCDG-JMK
26-2Mon
πολλές στάσεις
33ώ 15λJMK-CDG
462€
23-2Fri
πολλές στάσεις
13ώ 45λCDG-JMK
28-2Wed
πολλές στάσεις
12ώ 55λJMK-CDG
466€
24-2Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
13ώ 05λCDG-JMK
26-2Mon
πολλές στάσειςAegean Airlines
9ώ 35λJMK-CDG
572€
24-2Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
13ώ 05λCDG-JMK
28-2Wed
πολλές στάσειςAegean Airlines
9ώ 35λJMK-CDG
581€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Μύκονο

Προορισμός:

Μύκονος (JMK)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Μύκονος - Παρίσι

Κατηγορίες θέσης: