Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

PAR - HER

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο από 39€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Παρίσι προς Ηράκλειο με αναχώρηση στις 30-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τετ 26.6
Τετ 3.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ηράκλειο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Ηράκλειο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Ηράκλειο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 42.816.550 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο (PAR-HER)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Παρίσι προς Παρίσι με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
19:00 - 23:30ORY-HER
3ώ 30λαπευθείας
07:00 - 09:45HER-ORY
3ώ 45λαπευθείας
97€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Τρι, 25 Ιουν - Τρι, 9 Ιουλ
17:40 - 22:00CDG-HER
3ώ 20λαπευθείας
14:00 - 16:40HER-CDG
3ώ 40λαπευθείας
Σαβ, 16 Νοε - Σαβ, 23 Νοε
06:45 - 23:20ORY-HER
15ώ 35λ2 στάσεις
07:00 - 09:45HER-ORY
3ώ 45λαπευθείας
Πεμ, 27 Ιουν - Πεμ, 4 Ιουλ
06:45 - 23:20ORY-HER
15ώ 35λ2 στάσεις
07:00 - 09:45HER-ORY
3ώ 45λαπευθείας
Πεμ, 27 Ιουν - Πεμ, 11 Ιουλ
10:40 - 15:00CDG-HER
3ώ 20λαπευθείας
07:05 - 09:50HER-CDG
3ώ 45λαπευθείας
129€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 26 Ιουν - Τετ, 10 Ιουλ
18:45 - 23:05CDG-HER
3ώ 20λαπευθείας
07:05 - 09:50HER-CDG
3ώ 45λαπευθείας
131€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 13 Ιουν - Τετ, 26 Ιουν
06:20 - 10:50CDG-HER
3ώ 30λαπευθείας
11:40 - 14:25HER-CDG
3ώ 45λαπευθείας
Τετ, 26 Ιουν - Τετ, 3 Ιουλ
06:10 - 10:40CDG-HER
3ώ 30λαπευθείας
11:25 - 14:10HER-CDG
3ώ 45λαπευθείας
Πεμ, 27 Ιουν - Πεμ, 11 Ιουλ
09:15 - 20:40BVA-HER
10ώ 25λ1 στάση
21:05 - 12:50HER-BVA
16ώ 45λ1 στάση
144€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Τετ, 26 Ιουν - Τρι, 2 Ιουλ
13:05 - 20:30BVA-HER
6ώ 25λ1 στάση
21:05 - 12:50HER-BVA
16ώ 45λ1 στάση
181€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Τρι, 23 Ιουλ - Τρι, 30 Ιουλ

Πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Παρίσι προς Ηράκλειο;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Παρίσι προς Ηράκλειο
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Παρίσι προς Ηράκλειο κοστίζει 61€ ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς το αεροδρόμιο Ηράκλειο. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Παρίσι προς Παρίσι, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο είναι ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 191€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 437€ και 412€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Παρίσι προς Ηράκλειο;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Παρίσι προς Παρίσι, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Παρίσι προς Ηράκλειο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 42 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Παρίσι-Ηράκλειο;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η easyJet πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 39€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Παρίσι-Ηράκλειο στην Transavia France από 97€ και στην Sky Express από 100€.

Πόσες πτήσεις Παρίσι-Ηράκλειο πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 5 έως 6 απευθείας πτήσεις από Παρίσι με προσγείωση σε Ηράκλειο και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 28λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 10:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 38 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Κυριακή, που αναχωρεί το 16% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τετάρτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Παρίσι-Ηράκλειο;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Παρίσι-Ηράκλειο;

Οι απευθείας πτήσεις διαρκούν κατά μέσο όρο 3ώ 20λ για να διανύσουν τα 3.849 χλμ. της πτήσης Παρίσι-Ηράκλειο.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Παρίσι προς Ηράκλειο;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Παρίσι στις 06:00 με ώρα προσγείωσης σε Ηράκλειο στις 10:30.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Παρίσι προς Ηράκλειο;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Παρίσι προς Παρίσι είναι στις 19:00 με ώρα προσγείωσης 23:30.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

39€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 8% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 43% στις τιμές.
Πτήση από Παρίσι Charles de Gaulle προς Ηράκλειο

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Παρίσι προς Παρίσι με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Παρίσι-Ηράκλειο;

  Παρίσι: Για να φύγετε, θα χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα αεροδρόμια: Παρίσι Beauvais-Tille, Παρίσι Charles de Gaulle ή Παρίσι Orly. Θα προσγειωθείτε στο Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Παρίσι προς Ηράκλειο;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Παρίσι προς Ηράκλειο είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο;

  Οι Star Alliance, και SkyTeam είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Παρίσι-Ηράκλειο, με την SkyTeam να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Παρίσι προς Ηράκλειο;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Παρίσι προς Ηράκλειο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Ηράκλειο από Παρίσι θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Ηράκλειο με μια αεροπορική και πίσω προς Παρίσι με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Παρίσι προς Ηράκλειο;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Ηράκλειο από Παρίσι έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Παρίσι

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση απλής μετάβασης με 61€ ή λιγότερα.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Παρίσι-Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Παρίσι προς Αερολιμένας Ηρακλείου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Παρίσι to Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου

Δευτέρα

Aegean Airlines,Sky Express,Transavia France, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Sky Express, +4 ακόμη

Τρίτη

Sky Express,Transavia France,easyJet, +2 ακόμη

Sky Express,Transavia France, +3 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Transavia France,Volotea, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Transavia France, +4 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Transavia France,Volotea, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Transavia France, +4 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Sky Express,Transavia France, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Sky Express, +5 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Air France,Delta, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Air France, +4 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Transavia France,Volotea, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Transavia France, +4 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου to Παρίσι

Δευτέρα

Aegean Airlines,Sky Express,Transavia France, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Sky Express, +4 ακόμη

Τρίτη

Sky Express,Transavia France,easyJet, +1 ακόμη

Sky Express,Transavia France, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Transavia France,Volotea, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Transavia France, +4 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Transavia France,Volotea, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Transavia France, +4 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Sky Express,Transavia France, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Sky Express, +5 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Air France,Sky Express, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Air France, +4 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Transavia France,Volotea, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Transavia France, +3 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Παρίσι προς Παρίσι που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
30-8Παρ
απευθείαςeasyJet
3ώ 30λCDG-HER
39€
26-8Δευ
απευθείαςTransavia France
3ώ 30λORY-HER
43€
26-8Δευ
1 στάση
8ώ 15λBVA-HER
47€
5-9Πεμ
1 στάσηWizz Air Malta
5ώ 50λBVA-HER
51€
5-9Πεμ
1 στάσηWizz Air Malta
5ώ 50λBVA-HER
52€
26-8Δευ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 20λCDG-HER
62€
11-9Τετ
1 στάση
19ώ 20λBVA-HER
62€
5-9Πεμ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 20λCDG-HER
63€
20-8Τρι
απευθείαςSky Express
3ώ 20λCDG-HER
66€
30-8Παρ
1 στάσηSky Express
6ώ 30λCDG-HER
88€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Παρίσι προς Ηράκλειο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
30-5Πεμ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 20λCDG-HER
6-6Πεμ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 45λHER-CDG
153€
1-6Σαβ
απευθείαςTransavia France
3ώ 30λORY-HER
3-7Τετ
απευθείαςTransavia France
3ώ 45λHER-ORY
160€
30-5Πεμ
απευθείας
3ώ 20λCDG-HER
8-6Σαβ
απευθείας
3ώ 40λHER-CDG
164€
1-6Σαβ
πολλές στάσεις
14ώ 45λORY-HER
3-7Τετ
απευθείας
3ώ 45λHER-ORY
169€
31-5Παρ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
25ώ 35λCDG-HER
7-6Παρ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
28ώ 20λHER-CDG
199€
1-6Σαβ
απευθείαςSky Express
3ώ 20λCDG-HER
8-6Σαβ
απευθείαςSky Express
3ώ 40λHER-CDG
200€
1-6Σαβ
πολλές στάσειςSWISS
5ώ 15λCDG-HER
9-6Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
9ώ 45λHER-CDG
204€
1-6Σαβ
πολλές στάσειςSWISS
5ώ 15λCDG-HER
6-6Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
12ώ 50λHER-CDG
205€
1-6Σαβ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
8ώ 15λCDG-HER
6-6Πεμ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
14ώ 50λHER-CDG
208€
31-5Παρ
απευθείαςSky Express
3ώ 20λCDG-HER
7-6Παρ
απευθείαςSky Express
3ώ 40λHER-CDG
310€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Ηράκλειο

Προορισμός:

Ηράκλειο (HER)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ηράκλειο - Παρίσι

Κατηγορίες θέσης:

70€