Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

ORY - JTR

Βρείτε φθηνές πτήσεις Παρίσι Orly-Σαντορίνη από 45€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Orly προς Σαντορίνη με αναχώρηση στις 4-9. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Παρ 17.5
Παρ 24.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Σαντορίνη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Σαντορίνη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Σαντορίνη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.553.814 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Orly προς Σαντορίνη (ORY-JTR)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Orly προς Orly με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
14:55 - 19:20ORY-JTR
3ώ 25λαπευθείας
13:25 - 16:10JTR-ORY
3ώ 45λαπευθείας
121€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 1 Σεπ - Τρι, 10 Σεπ
11:25 - 15:50ORY-JTR
3ώ 25λαπευθείας
13:35 - 16:20JTR-ORY
3ώ 45λαπευθείας
127€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Τρι, 27 Αυγ - Τετ, 16 Οκτ
14:55 - 19:20ORY-JTR
3ώ 25λαπευθείας
13:35 - 16:20JTR-ORY
3ώ 45λαπευθείας
128€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 1 Σεπ - Τετ, 11 Σεπ
14:50 - 19:15ORY-JTR
3ώ 25λαπευθείας
13:35 - 16:20JTR-ORY
3ώ 45λαπευθείας
129€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Δευ, 26 Αυγ - Τετ, 11 Σεπ
14:55 - 19:20ORY-JTR
3ώ 25λαπευθείας
13:25 - 16:10JTR-ORY
3ώ 45λαπευθείας
132€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 25 Αυγ - Τρι, 10 Σεπ
14:55 - 19:20ORY-JTR
3ώ 25λαπευθείας
20:05 - 22:50JTR-ORY
3ώ 45λαπευθείας
133€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 5 Σεπ - Πεμ, 12 Σεπ
08:15 - 12:40ORY-JTR
3ώ 25λαπευθείας
13:25 - 16:10JTR-ORY
3ώ 45λαπευθείας
134€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Τρι, 2 Ιουλ - Τρι, 9 Ιουλ
08:15 - 12:40ORY-JTR
3ώ 25λαπευθείας
23:55 - 08:00JTR-ORY
9ώ 05λ1 στάση
Τρι, 2 Ιουλ - Δευ, 8 Ιουλ
14:15 - 18:40ORY-JTR
3ώ 25λαπευθείας
20:05 - 22:50JTR-ORY
3ώ 45λαπευθείας
139€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Τετ, 26 Ιουν - Πεμ, 11 Ιουλ
10:10 - 20:30ORY-JTR
9ώ 20λ1 στάση
20:45 - 07:30JTR-ORY
11ώ 45λ1 στάση
Κυρ, 1 Σεπ - Δευ, 9 Σεπ

Πτήσεις από Orly προς Σαντορίνη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Orly προς Σαντορίνη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Αεροδρόμιο Παρίσι Orly, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Σαντορίνη είναι ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 223€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 384€ και 363€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Αεροδρόμιο Παρίσι Orly, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Σαντορίνη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 4 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 89 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Παρίσι Orly-Σαντορίνη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Παρίσι Orly-Σαντορίνη που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 121€ στην Transavia France, και το δεύτερο φθηνότερο με την easyJet (233€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 45€ στην Transavia France και από 88€ στην easyJet.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Παρίσι Orly-Σαντορίνη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly με προσγείωση σε Σαντορίνη και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 25λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 07:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 13 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Παρασκευή, που αναχωρεί το 15% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Σάββατο.

Πόσο διαρκεί η πτήση Παρίσι Orly-Σαντορίνη;

Μια απευθείας πτήση για τον προορισμό Σαντορίνη θα διαρκέσει περίπου 3ώ 25λ για να διανύσει την απόσταση των 3.735 χλμ. από την περιοχή Παρίσι Orly.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Παρίσι Orly για την πόλη Σαντορίνη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly στις 07:25 με ώρα προσγείωσης σε Σαντορίνη στις 11:50.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Παρίσι Orly για την πόλη Σαντορίνη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Αεροδρόμιο Παρίσι Orly είναι στις 14:55 με ώρα προσγείωσης 19:20.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιούνιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Μάιος

Φθηνότερη πτήση

45€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 31% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 13% στις τιμές.
Πτήση από Παρίσι Orly προς Σαντορίνη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Orly προς Σαντορίνη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Orly προς Orly με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Παρίσι Orly προς Σαντορίνη

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Παρίσι Orly-Σαντορίνη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Παρίσι Orly προς Σαντορίνη είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Παρίσι Orly-Σαντορίνη;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Παρίσι Orly-Σαντορίνη σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Παρίσι Orly-Σαντορίνη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Παρίσι Orly-Σαντορίνη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Παρίσι Orly-Σαντορίνη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Παρίσι Orly-Σαντορίνη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Παρίσι Orly-Σαντορίνη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Σαντορίνη με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Παρίσι Orly με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Παρίσι Orly-Σαντορίνη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Παρίσι Orly-Σαντορίνη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Παρίσι Orly-Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Orly προς Αερολιμένας Σαντορίνης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Παρίσι Orly to Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης

Δευτέρα

Transavia France

Transavia France

Τρίτη

Transavia France

Transavia France

Τετάρτη

Transavia France

Transavia France

Πέμπτη

Transavia France

Transavia France

Παρασκευή

Transavia France

Transavia France

Σάββατο

Transavia France

Transavia France

Κυριακή

Transavia France

Transavia France

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης to Παρίσι Orly

Δευτέρα

Transavia France

Transavia France

Τρίτη

Transavia France

Transavia France

Τετάρτη

Transavia France

Transavia France

Πέμπτη

Transavia France

Transavia France

Παρασκευή

Transavia France

Transavia France

Σάββατο

Transavia France

Transavia France

Κυριακή

Transavia France

Transavia France

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Παρίσι προς Σαντορίνη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Παρίσι προς Παρίσι που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
4-9Τετ
απευθείαςTransavia France
3ώ 25λORY-JTR
45€
1-9Κυρ
απευθείαςTransavia France
3ώ 25λORY-JTR
47€
26-8Δευ
απευθείαςTransavia France
3ώ 25λORY-JTR
49€
23-8Παρ
απευθείαςTransavia France
3ώ 25λORY-JTR
50€
3-9Τρι
1 στάση
7ώ 45λORY-JTR
68€
2-10Τετ
1 στάση
15ώ 40λORY-JTR
70€
12-6Τετ
1 στάσηeasyJet
25ώ 20λORY-JTR
88€
12-6Τετ
1 στάσηeasyJet
12ώ 05λORY-JTR
89€
14-6Παρ
1 στάσηVolotea
14ώ 10λORY-JTR
102€
12-6Τετ
2 στάσειςVolotea
21ώ 00λORY-JTR
116€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Orly προς Σαντορίνη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Παρίσι προς Σαντορίνη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
22-4Δευ
απευθείαςTransavia France
3ώ 25λORY-JTR
1-5Τετ
απευθείαςTransavia France
3ώ 45λJTR-ORY
155€
22-4Δευ
απευθείας
3ώ 25λORY-JTR
1-5Τετ
πολλές στάσεις
12ώ 45λJTR-ORY
196€
22-4Δευ
απευθείαςTransavia France
3ώ 25λORY-JTR
29-4Δευ
απευθείαςTransavia France
3ώ 45λJTR-ORY
209€
18-4Πεμ
απευθείας
3ώ 25λORY-JTR
23-4Τρι
πολλές στάσεις
12ώ 05λJTR-ORY
216€
22-4Δευ
απευθείας
3ώ 25λORY-JTR
1-5Τετ
πολλές στάσεις
21ώ 41λJTR-ORY
229€
21-4Κυρ
απευθείας
3ώ 25λORY-JTR
23-4Τρι
πολλές στάσεις
12ώ 05λJTR-ORY
230€
22-4Δευ
απευθείας
3ώ 25λORY-JTR
29-4Δευ
πολλές στάσεις
11ώ 45λJTR-ORY
231€
18-4Πεμ
απευθείας
3ώ 25λORY-JTR
22-4Δευ
πολλές στάσεις
12ώ 05λJTR-ORY
237€
18-4Πεμ
απευθείαςTransavia France
3ώ 25λORY-JTR
23-4Τρι
απευθείαςTransavia France
3ώ 45λJTR-ORY
258€
22-4Δευ
πολλές στάσειςeasyJet
11ώ 05λORY-JTR
29-4Δευ
πολλές στάσειςeasyJet
11ώ 45λJTR-ORY
303€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Παρίσι Orly - Σαντορίνη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Παρίσι Orly (ORY)Γαλλία

Προορισμός:

Σαντορίνη (JTR)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Σαντορίνη - Παρίσι Orly

Κατηγορίες θέσης: