Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

ORY - RHO

38€ Βρείτε φθηνές πτήσεις Παρίσι Orly-Ρόδος

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Orly προς Ρόδο με αναχώρηση στις 31-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 17.8
Σαβ 24.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ρόδο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Ρόδο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Ρόδο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 48.802.366 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Orly προς Ρόδο (ORY-RHO)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Orly προς Orly με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
22:15 - 02:55ORY-RHO
3ώ 40λαπευθείας
13:25 - 22:50RHO-ORY
10ώ 25λ1 στάση
Κυρ, 25 Αυγ - Τρι, 3 Σεπ
08:20 - 13:00ORY-RHO
3ώ 40λαπευθείας
13:25 - 22:50RHO-ORY
10ώ 25λ1 στάση
Παρ, 30 Αυγ - Τρι, 3 Σεπ
09:20 - 14:00ORY-RHO
3ώ 40λαπευθείας
13:25 - 22:50RHO-ORY
10ώ 25λ1 στάση
Τρι, 27 Αυγ - Τρι, 3 Σεπ
08:20 - 13:00ORY-RHO
3ώ 40λαπευθείας
13:25 - 22:50RHO-ORY
10ώ 25λ1 στάση
Δευ, 26 Αυγ - Τρι, 3 Σεπ
14:00 - 18:35ORY-RHO
3ώ 35λαπευθείας
13:25 - 22:50RHO-ORY
10ώ 25λ1 στάση
Σαβ, 24 Αυγ - Τρι, 3 Σεπ
13:20 - 21:00ORY-RHO
6ώ 40λ1 στάση
18:35 - 21:40RHO-ORY
4ώ 05λαπευθείας
Πεμ, 10 Οκτ - Πεμ, 17 Οκτ
13:10 - 17:50ORY-RHO
3ώ 40λαπευθείας
18:35 - 21:40RHO-ORY
4ώ 05λαπευθείας
205€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 10 Οκτ - Πεμ, 17 Οκτ
08:20 - 13:00ORY-RHO
3ώ 40λαπευθείας
18:35 - 21:40RHO-ORY
4ώ 05λαπευθείας
218€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Τρι, 17 Σεπ - Πεμ, 26 Σεπ
19:20 - 13:15ORY-RHO
16ώ 55λ1 στάση
19:15 - 22:10RHO-ORY
3ώ 55λαπευθείας
Δευ, 29 Ιουλ - Τρι, 6 Αυγ
09:50 - 19:15ORY-RHO
8ώ 25λ1 στάση
21:55 - 12:30RHO-ORY
15ώ 35λ1 στάση
Κυρ, 1 Σεπ - Πεμ, 5 Σεπ

Πτήσεις από Orly προς Ρόδο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Orly προς Ρόδο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Ρόδο;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Αεροδρόμιο Παρίσι Orly, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Ρόδο είναι ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 223€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Μάιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 406€ και 371€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Ρόδο;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Αεροδρόμιο Παρίσι Orly, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Ρόδο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 23 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Παρίσι Orly-Ρόδος;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την easyJet (38€) και την Transavia France (53€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην Transavia France (205€) και την easyJet (255€).

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Παρίσι Orly-Ρόδος πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 3 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly με προσγείωση στη Ρόδο και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 39λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 08:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 14 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Σάββατο, που αναχωρεί το 21% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Παρασκευή.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Παρίσι Orly-Ρόδος;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Παρίσι Orly-Ρόδος;

Οι απευθείας πτήσεις από την περιοχή Παρίσι Orly συνήθως φτάνουν στον προορισμό Ρόδος σε 3ώ 35λ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι 4.011 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Παρίσι Orly για την πόλη Ρόδος;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly στις 08:10 με ώρα προσγείωσης στη Ρόδο στις 12:50.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Παρίσι Orly για την πόλη Ρόδος;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Αεροδρόμιο Παρίσι Orly είναι στις 22:30 με ώρα προσγείωσης 03:10.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιούνιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

38€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 26% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 16% στις τιμές.
Πτήση από Παρίσι Orly προς Ρόδος

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Orly προς Ρόδο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Orly προς Orly με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Παρίσι Orly προς Ρόδος

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Παρίσι Orly-Ρόδος;

  Όταν πετάτε από τον προορισμό Παρίσι Orly, θα χρησιμοποιείτε το Παρίσι Orly. Θα προσγειωθείτε στο Ρόδος που είναι γνωστό και ως Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Παρίσι Orly-Ρόδος;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Παρίσι Orly προς Ρόδο είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Παρίσι Orly-Ρόδος;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Παρίσι Orly-Ρόδος σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Παρίσι Orly-Ρόδος;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Παρίσι Orly-Ρόδος.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Παρίσι Orly-Ρόδος;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Παρίσι Orly-Ρόδος θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Παρίσι Orly-Ρόδος;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Ρόδος με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Παρίσι Orly με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Παρίσι Orly-Ρόδος;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Παρίσι Orly-Ρόδος έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Παρίσι Orly-Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Αεροδρόμιο Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Παρίσι Orly to Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου

Δευτέρα

Transavia France

Transavia France

Τρίτη

Transavia France,easyJet

Transavia France,easyJet

Τετάρτη

Transavia France

Transavia France

Πέμπτη

Transavia France

Transavia France

Παρασκευή

Transavia France

Transavia France

Σάββατο

Transavia France,easyJet

Transavia France,easyJet

Κυριακή

Transavia France

Transavia France

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου to Παρίσι Orly

Δευτέρα

Transavia France

Transavia France

Τρίτη

Transavia France,easyJet

Transavia France,easyJet

Τετάρτη

Transavia France

Transavia France

Πέμπτη

Transavia France

Transavia France

Παρασκευή

Transavia France

Transavia France

Σάββατο

Transavia France,easyJet

Transavia France,easyJet

Κυριακή

Transavia France

Transavia France

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Παρίσι προς Ρόδο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Παρίσι προς Παρίσι που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
31-8Σαβ
απευθείαςeasyJet
3ώ 35λORY-RHO
38€
20-8Τρι
απευθείαςeasyJet
3ώ 35λORY-RHO
43€
1-9Κυρ
απευθείαςTransavia France
3ώ 40λORY-RHO
53€
18-8Κυρ
απευθείαςTransavia France
3ώ 40λORY-RHO
71€
1-9Κυρ
1 στάση
14ώ 50λORY-RHO
82€
17-8Σαβ
απευθείαςTransavia France
3ώ 40λORY-RHO
86€
31-8Σαβ
1 στάση
8ώ 55λORY-RHO
112€
27-7Σαβ
1 στάσηWizz Air
19ώ 30λORY-RHO
163€
10-8Σαβ
1 στάσηWizz Air
19ώ 30λORY-RHO
182€
25-7Πεμ
2 στάσειςITA Airways
46ώ 50λORY-RHO
342€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Orly προς Ρόδο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Παρίσι προς Ρόδο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-7Τρι
πολλές στάσεις
14ώ 00λORY-RHO
30-7Τρι
απευθείας
4ώ 05λRHO-ORY
230€
20-7Σαβ
απευθείαςeasyJet
3ώ 35λORY-RHO
27-7Σαβ
απευθείαςeasyJet
4ώ 00λRHO-ORY
233€
19-7Παρ
απευθείαςTransavia France
3ώ 40λORY-RHO
21-7Κυρ
απευθείαςTransavia France
4ώ 05λRHO-ORY
244€
20-7Σαβ
απευθείαςeasyJet
3ώ 35λORY-RHO
30-7Τρι
απευθείαςeasyJet
3ώ 55λRHO-ORY
244€
20-7Σαβ
απευθείαςTransavia France
3ώ 40λORY-RHO
28-7Κυρ
απευθείαςTransavia France
4ώ 05λRHO-ORY
251€
23-7Τρι
πολλές στάσεις
12ώ 25λORY-RHO
30-7Τρι
απευθείας
4ώ 05λRHO-ORY
252€
19-7Παρ
πολλές στάσεις
13ώ 10λORY-RHO
21-7Κυρ
απευθείας
4ώ 05λRHO-ORY
266€
23-7Τρι
πολλές στάσεις
14ώ 15λORY-RHO
30-7Τρι
πολλές στάσεις
14ώ 30λRHO-ORY
270€
20-7Σαβ
πολλές στάσειςITA Airways
10ώ 40λORY-RHO
28-7Κυρ
πολλές στάσειςITA Airways
17ώ 15λRHO-ORY
704€
20-7Σαβ
πολλές στάσειςITA Airways
10ώ 40λORY-RHO
27-7Σαβ
πολλές στάσειςITA Airways
23ώ 30λRHO-ORY
730€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Παρίσι Orly - Ρόδος Πτήσεις

Αναχώρηση:

Παρίσι Orly (ORY)Γαλλία

Προορισμός:

Ρόδος (RHO)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ρόδος - Παρίσι Orly

Κατηγορίες θέσης:

475€