Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

ORY - SKG

Βρείτε φθηνές πτήσεις Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη από 40€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Orly προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση στις 25-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Παρ 19.7
Παρ 26.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Θεσσαλονίκη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Θεσσαλονίκη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.229.043 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Orly προς Θεσσαλονίκη (ORY-SKG)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Orly προς Orly με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
15:00 - 18:55ORY-SKG
2ώ 55λαπευθείας
19:40 - 21:50SKG-ORY
3ώ 10λαπευθείας
100€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Τετ, 4 Σεπ - Τετ, 18 Σεπ
15:00 - 18:55ORY-SKG
2ώ 55λαπευθείας
19:40 - 21:50SKG-ORY
3ώ 10λαπευθείας
112€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Τετ, 9 Οκτ - Τετ, 23 Οκτ
09:10 - 13:05ORY-SKG
2ώ 55λαπευθείας
19:40 - 21:50SKG-ORY
3ώ 10λαπευθείας
117€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Παρ, 13 Σεπ - Τετ, 18 Σεπ
10:00 - 13:55ORY-SKG
2ώ 55λαπευθείας
14:40 - 16:50SKG-ORY
3ώ 10λαπευθείας
120€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 5 Σεπ - Πεμ, 12 Σεπ
15:00 - 18:55ORY-SKG
2ώ 55λαπευθείας
19:55 - 22:05SKG-ORY
3ώ 10λαπευθείας
126€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Τετ, 4 Σεπ - Κυρ, 15 Σεπ
15:00 - 18:55ORY-SKG
2ώ 55λαπευθείας
19:55 - 22:05SKG-ORY
3ώ 10λαπευθείας
144€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Τετ, 11 Σεπ - Κυρ, 15 Σεπ
07:10 - 09:50ORY-SKG
25ώ 40λ1 στάση
19:55 - 22:05SKG-ORY
3ώ 10λαπευθείας
Τετ, 11 Σεπ - Κυρ, 15 Σεπ
09:55 - 19:10ORY-SKG
8ώ 15λ1 στάση
19:40 - 21:50SKG-ORY
3ώ 10λαπευθείας
Σαβ, 14 Σεπ - Τετ, 18 Σεπ
20:30 - 09:30ORY-SKG
12ώ 00λ1 στάση
10:10 - 20:15SKG-ORY
11ώ 05λ1 στάση
Τρι, 30 Ιουλ - Κυρ, 4 Αυγ
20:30 - 09:30ORY-SKG
12ώ 00λ1 στάση
10:10 - 19:55SKG-ORY
10ώ 45λ1 στάση
Τρι, 13 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ

Πτήσεις από Orly προς Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Orly προς Θεσσαλονίκη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Αεροδρόμιο Παρίσι Orly, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Θεσσαλονίκη είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 112€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 356€ και 266€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Αεροδρόμιο Παρίσι Orly, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 2 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 80 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, τα φθηνότερα εισιτήρια απλής μετάβασης για την πτήση Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στην Transavia France (40€) και την Wizz Air (125€), ενώ τα φθηνότερα εισιτήρια με επιστροφή βρέθηκαν στην Transavia France (100€) και την easyJet (395€).

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly με προσγείωσηστη Θεσσαλονίκη και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 55λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 09:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 5 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη;

Οι απευθείας πτήσεις καλύπτουν τα 2.992 χλμ. της πτήσης Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη σε περίπου 2ώ 55λ.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Παρίσι Orly για την πόλη Θεσσαλονίκη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly στις 09:10 με ώρα προσγείωσης στη Θεσσαλονίκη στις 13:05.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Παρίσι Orly για την πόλη Θεσσαλονίκη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Orly προς Αεροδρόμιο Παρίσι Orly είναι στις 15:50 με ώρα προσγείωσης 19:45.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

40€
Πτήση από Παρίσι Orly προς Θεσσαλονίκη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Orly προς Θεσσαλονίκη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Orly προς Orly με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Παρίσι Orly προς Θεσσαλονίκη

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Θεσσαλονίκη, θα πετάξετε από το Παρίσι Orly και θα προσγειωθείτε στο Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Παρίσι Orly προς Θεσσαλονίκη είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη κάθε στην Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Θεσσαλονίκη με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Παρίσι Orly με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Παρίσι Orly-Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Orly προς Αερολιμένας Θεσσαλονίκης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Παρίσι Orly to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Δευτέρα

Transavia France

Transavia France

Τετάρτη

Transavia France

Transavia France

Πέμπτη

Transavia France

Transavia France

Παρασκευή

Transavia France

Transavia France

Κυριακή

Transavia France

Transavia France

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Παρίσι Orly

Δευτέρα

Transavia France

Transavia France

Τετάρτη

Transavia France

Transavia France

Πέμπτη

Transavia France

Transavia France

Παρασκευή

Transavia France

Transavia France

Κυριακή

Transavia France

Transavia France

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Παρίσι προς Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Παρίσι προς Παρίσι που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
25-8Κυρ
απευθείαςTransavia France
2ώ 55λORY-SKG
40€
30-8Παρ
απευθείαςTransavia France
2ώ 55λORY-SKG
43€
1-9Κυρ
απευθείαςTransavia France
2ώ 55λORY-SKG
46€
23-10Τετ
1 στάση
16ώ 10λORY-SKG
95€
30-8Παρ
1 στάση
11ώ 10λORY-SKG
96€
1-8Πεμ
1 στάσηWizz Air
26ώ 05λORY-SKG
125€
31-7Τετ
1 στάσηWizz Air
26ώ 35λORY-SKG
152€
20-10Κυρ
1 στάσηeasyJet
17ώ 20λORY-SKG
172€
20-10Κυρ
1 στάσηBritish Airways
13ώ 35λORY-SKG
308€
2-7Τρι
1 στάσηBritish Airways
17ώ 15λORY-SKG
315€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Orly προς Θεσσαλονίκη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Παρίσι προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
21-6Παρ
απευθείαςTransavia France
2ώ 55λORY-SKG
1-7Δευ
απευθείαςTransavia France
3ώ 10λSKG-ORY
164€
20-6Πεμ
απευθείαςTransavia France
2ώ 55λORY-SKG
24-6Δευ
απευθείαςTransavia France
3ώ 10λSKG-ORY
172€
21-6Παρ
απευθείαςTransavia France
2ώ 55λORY-SKG
28-6Παρ
απευθείαςTransavia France
3ώ 10λSKG-ORY
204€
20-6Πεμ
απευθείας
2ώ 55λORY-SKG
24-6Δευ
πολλές στάσεις
10ώ 55λSKG-ORY
206€
21-6Παρ
απευθείαςTransavia France
2ώ 55λORY-SKG
24-6Δευ
απευθείαςTransavia France
3ώ 10λSKG-ORY
208€
21-6Παρ
απευθείας
2ώ 55λORY-SKG
1-7Δευ
πολλές στάσεις
10ώ 55λSKG-ORY
212€
21-6Παρ
απευθείας
2ώ 55λORY-SKG
24-6Δευ
πολλές στάσεις
10ώ 55λSKG-ORY
250€
21-6Παρ
απευθείας
2ώ 55λORY-SKG
28-6Παρ
πολλές στάσεις
10ώ 55λSKG-ORY
257€
21-6Παρ
απευθείας
2ώ 55λORY-SKG
28-6Παρ
πολλές στάσεις
9ώ 20λSKG-ORY
266€
20-6Πεμ
απευθείας
2ώ 55λORY-SKG
24-6Δευ
πολλές στάσεις
11ώ 45λSKG-ORY
269€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Παρίσι Orly - Θεσσαλονίκη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Παρίσι Orly (ORY)Γαλλία

Προορισμός:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Θεσσαλονίκη - Παρίσι Orly

Κατηγορίες θέσης:

166€