Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

CDG - SKG

Βρείτε φθηνές πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη από 71€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση στις 14-9. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 18.5
Sat 25.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Θεσσαλονίκη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Θεσσαλονίκη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.471.296 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη (CDG-SKG)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Charles de Gaulle προς Charles de Gaulle με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
18:25 - 22:15CDG-SKG
2ώ 50λαπευθείας
15:30 - 17:35SKG-CDG
3ώ 05λαπευθείας
152€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Wed, 4 Sep - Wed, 11 Sep
18:25 - 22:15CDG-SKG
2ώ 50λαπευθείας
15:30 - 17:35SKG-CDG
3ώ 05λαπευθείας
158€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Wed, 11 Sep - Wed, 18 Sep
18:25 - 22:15CDG-SKG
2ώ 50λαπευθείας
04:50 - 09:15SKG-CDG
5ώ 25λ1 στάση
Wed, 11 Sep - Fri, 13 Sep
14:05 - 20:40CDG-SKG
5ώ 35λ1 στάση
15:30 - 17:35SKG-CDG
3ώ 05λαπευθείας
171€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 25 Jun - Wed, 3 Jul
06:45 - 09:50CDG-SKG
26ώ 05λ1 στάση
13:55 - 19:20SKG-CDG
6ώ 25λ1 στάση
Thu, 20 Jun - Tue, 25 Jun
07:05 - 13:10CDG-SKG
5ώ 05λ1 στάση
21:05 - 17:00SKG-CDG
20ώ 55λ1 στάση
176€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 27 Aug - Tue, 10 Sep
07:05 - 13:10CDG-SKG
5ώ 05λ1 στάση
13:55 - 22:25SKG-CDG
9ώ 30λ1 στάση
177€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 14 May - Tue, 21 May
21:25 - 15:25CDG-SKG
17ώ 00λ1 στάση
04:50 - 20:35SKG-CDG
16ώ 45λ1 στάση
Sat, 1 Jun - Sat, 8 Jun
20:25 - 03:05CDG-SKG
5ώ 40λ1 στάση
16:05 - 09:15SKG-CDG
18ώ 10λ1 στάση
Fri, 27 Sep - Fri, 4 Oct
21:10 - 11:15CDG-SKG
13ώ 05λ1 στάση
10:10 - 22:25SKG-CDG
13ώ 15λ1 στάση
Mon, 17 Jun - Thu, 27 Jun

Πτήσεις από Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 147€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 352€ και 334€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 39 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 152€ στην Aegean Airlines, και το δεύτερο φθηνότερο με την Austrian Airlines (176€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 71€ στην Aegean Airlines και από 102€ στην Volotea.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle με προσγείωσησε Θεσσαλονίκη και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 50λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 18:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το απόγευμα. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 2 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη;

Μια απευθείας πτήση για τον προορισμό Θεσσαλονίκη θα διαρκέσει περίπου 2ώ 50λ για να διανύσει την απόσταση των 2.991 χλμ. από την περιοχή Παρίσι Charles de Gaulle.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Παρίσι Charles de Gaulle για την πόλη Θεσσαλονίκη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle στις 18:25 με ώρα προσγείωσης σε Θεσσαλονίκη στις 22:15.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Παρίσι Charles de Gaulle για την πόλη Θεσσαλονίκη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle είναι στις 18:25 με ώρα προσγείωσης 22:15.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Μάρτιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

71€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 40% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 44% στις τιμές.
Πτήση από Παρίσι Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Charles de Gaulle προς Charles de Gaulle με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Παρίσι Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Παρίσι Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη κάθε στην Τετάρτη, και Σάββατο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Θεσσαλονίκη με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Παρίσι Charles de Gaulle με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από τον προορισμό Παρίσι Charles de Gaulle

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση απλής μετάβασης με 164€ ή λιγότερα.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Charles de Gaulle προς Αερολιμένας Θεσσαλονίκης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Παρίσι Charles de Gaulle to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Τετάρτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Σάββατο

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Παρίσι Charles de Gaulle

Τετάρτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Σάββατο

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Παρίσι προς Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Παρίσι προς Παρίσι που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
14-9Sat
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 50λCDG-SKG
71€
17-8Sat
απευθείαςVolotea
2ώ 50λCDG-SKG
102€
14-9Sat
1 στάση
10ώ 15λCDG-SKG
105€
16-8Fri
1 στάσηScandinavian Airlines
25ώ 45λCDG-SKG
111€
1-9Sun
1 στάση
9ώ 05λCDG-SKG
112€
3-6Mon
1 στάσηAegean Airlines
8ώ 40λCDG-SKG
115€
12-9Thu
1 στάσηeasyJet
11ώ 35λCDG-SKG
117€
17-5Fri
1 στάσηAir Serbia
4ώ 15λCDG-SKG
135€
25-4Thu
1 στάσηeasyJet
5ώ 20λCDG-SKG
147€
4-7Thu
1 στάσηAir Serbia
5ώ 40λCDG-SKG
148€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Charles de Gaulle προς Θεσσαλονίκη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Παρίσι προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
20-4Sat
πολλές στάσειςLufthansa
4ώ 30λCDG-SKG
28-4Sun
πολλές στάσειςLufthansa
5ώ 15λSKG-CDG
225€
20-4Sat
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 50λCDG-SKG
24-4Wed
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 05λSKG-CDG
245€
21-4Sun
πολλές στάσεις
20ώ 05λCDG-SKG
4-5Sat
πολλές στάσεις
6ώ 50λSKG-CDG
247€
22-4Mon
πολλές στάσεις
11ώ 15λCDG-SKG
23-4Tue
πολλές στάσεις
10ώ 25λSKG-CDG
261€
19-4Fri
πολλές στάσειςAustrian Airlines
5ώ 05λCDG-SKG
21-4Sun
πολλές στάσειςAustrian Airlines
20ώ 05λSKG-CDG
313€
20-4Sat
πολλές στάσειςAustrian Airlines
4ώ 40λCDG-SKG
21-4Sun
πολλές στάσειςAustrian Airlines
20ώ 05λSKG-CDG
336€
20-4Sat
πολλές στάσειςSWISS
9ώ 25λCDG-SKG
28-4Sun
πολλές στάσειςSWISS
12ώ 20λSKG-CDG
566€
20-4Sat
πολλές στάσειςSWISS
5ώ 10λCDG-SKG
28-4Sun
πολλές στάσειςSWISS
8ώ 35λSKG-CDG
620€
19-4Fri
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
15ώ 35λCDG-SKG
24-4Wed
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
21ώ 25λSKG-CDG
1.742€
20-4Sat
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
21ώ 30λCDG-SKG
24-4Wed
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
21ώ 25λSKG-CDG
1.747€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Παρίσι Charles de Gaulle - Θεσσαλονίκη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Παρίσι Charles de Gaulle (CDG)Γαλλία

Προορισμός:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Θεσσαλονίκη - Παρίσι Charles de Gaulle

Κατηγορίες θέσης:

86€