Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

CDG - HER

Βρείτε φθηνές πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο από 39€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Charles de Gaulle προς Ηράκλειο με αναχώρηση στις 27-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Παρ 17.5
Παρ 24.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ηράκλειο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Ηράκλειο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Ηράκλειο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.553.814 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Charles de Gaulle προς Ηράκλειο (CDG-HER)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Charles de Gaulle προς Charles de Gaulle με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
18:45 - 23:05CDG-HER
3ώ 20λαπευθείας
11:25 - 14:10HER-CDG
3ώ 45λαπευθείας
Πεμ, 13 Ιουν - Τρι, 25 Ιουν
18:45 - 23:05CDG-HER
3ώ 20λαπευθείας
11:25 - 14:10HER-CDG
3ώ 45λαπευθείας
Πεμ, 13 Ιουν - Τρι, 25 Ιουν
06:10 - 10:40CDG-HER
3ώ 30λαπευθείας
16:10 - 18:50HER-CDG
27ώ 40λ1 στάση
Κυρ, 2 Ιουν - Τρι, 11 Ιουν
15:25 - 19:55CDG-HER
3ώ 30λαπευθείας
11:40 - 14:25HER-CDG
3ώ 45λαπευθείας
Παρ, 28 Ιουν - Τετ, 3 Ιουλ
18:45 - 23:05CDG-HER
3ώ 20λαπευθείας
15:10 - 17:55HER-CDG
3ώ 45λαπευθείας
160€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 2 Σεπ - Παρ, 13 Σεπ
22:15 - 07:30CDG-HER
8ώ 15λ1 στάση
15:10 - 17:55HER-CDG
3ώ 45λαπευθείας
161€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 17 Ιουν - Δευ, 1 Ιουλ
15:05 - 09:40CDG-HER
17ώ 35λ1 στάση
04:30 - 08:55HER-CDG
5ώ 25λ1 στάση
Τρι, 14 Μαϊ - Τρι, 21 Μαϊ
06:45 - 20:10CDG-HER
12ώ 25λ1 στάση
20:55 - 22:55HER-CDG
27ώ 00λ1 στάση
Παρ, 31 Μαϊ - Παρ, 7 Ιουν
07:05 - 19:50CDG-HER
11ώ 45λ1 στάση
20:40 - 09:00HER-CDG
13ώ 20λ1 στάση
194€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 29 Μαϊ - Τετ, 5 Ιουν
15:55 - 09:45CDG-HER
16ώ 50λ1 στάση
16:00 - 22:25HER-CDG
7ώ 25λ1 στάση
254€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 16 Μαϊ - Παρ, 24 Μαϊ

Πτήσεις από Charles de Gaulle προς Ηράκλειο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Charles de Gaulle προς Ηράκλειο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Ηράκλειο;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Ηράκλειο είναι ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 178€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 415€ και 337€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Ηράκλειο;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Ηράκλειο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 5 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 87 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο στην KAYAK ήταν με την easyJet με 39€. Η easyJet προτείνει πτήση με επιστροφή από 147€ και η Aegean Airlines από 160€.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle με προσγείωση σε Ηράκλειο και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 22λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 10:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 10 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Σάββατο, που αναχωρεί το 20% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Πέμπτη.

Πόσο διαρκεί η πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο;

Οι απευθείας πτήσεις από την περιοχή Παρίσι Charles de Gaulle συνήθως φτάνουν στον προορισμό Ηράκλειο σε 3ώ 20λ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι 3.843 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Παρίσι Charles de Gaulle για την πόλη Ηράκλειο;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle στις 06:10 με ώρα προσγείωσης σε Ηράκλειο στις 10:40.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Παρίσι Charles de Gaulle για την πόλη Ηράκλειο;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle είναι στις 20:10 με ώρα προσγείωσης 00:30.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

39€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 19% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 44% στις τιμές.
Πτήση από Παρίσι Charles de Gaulle προς Ηράκλειο

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Charles de Gaulle προς Ηράκλειο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Charles de Gaulle προς Charles de Gaulle με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Παρίσι Charles de Gaulle προς Ηράκλειο

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Παρίσι Charles de Gaulle προς Ηράκλειο είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο;

  Οι Star Alliance, και SkyTeam είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο, με την SkyTeam να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Ηράκλειο με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Παρίσι Charles de Gaulle με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Charles de Gaulle προς Αερολιμένας Ηρακλείου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Παρίσι Charles de Gaulle to Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου

Δευτέρα

Aegean Airlines,Sky Express,Volotea

Aegean Airlines,Sky Express, +1 ακόμη

Τρίτη

Sky Express,easyJet

Sky Express,easyJet

Τετάρτη

Aegean Airlines,Volotea,easyJet

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Volotea,easyJet

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Παρασκευή

Sky Express,Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Sky Express,Aegean Airlines, +2 ακόμη

Σάββατο

Air France,Delta,Sky Express, +2 ακόμη

Air France,Delta, +3 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Volotea,easyJet

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου to Παρίσι Charles de Gaulle

Δευτέρα

Aegean Airlines,Sky Express,Volotea

Aegean Airlines,Sky Express, +1 ακόμη

Τρίτη

Sky Express,easyJet

Sky Express,easyJet

Τετάρτη

Aegean Airlines,Volotea,easyJet

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Volotea,easyJet

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Παρασκευή

Sky Express,Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Sky Express,Aegean Airlines, +2 ακόμη

Σάββατο

Air France,Sky Express,Aegean Airlines, +1 ακόμη

Air France,Sky Express, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Volotea,easyJet

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Παρίσι προς Παρίσι που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
27-8Τρι
απευθείαςeasyJet
3ώ 30λCDG-HER
39€
23-8Παρ
απευθείαςeasyJet
3ώ 30λCDG-HER
39€
26-8Δευ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 20λCDG-HER
61€
20-9Παρ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 20λCDG-HER
62€
1-10Τρι
1 στάσηSky Express
6ώ 30λCDG-HER
70€
24-9Τρι
1 στάσηSky Express
6ώ 30λCDG-HER
70€
27-8Τρι
1 στάση
8ώ 30λCDG-HER
73€
26-8Δευ
απευθείαςAir France
3ώ 30λCDG-HER
76€
1-9Κυρ
απευθείαςAir France
3ώ 25λCDG-HER
77€
3-9Τρι
1 στάση
7ώ 30λCDG-HER
83€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Charles de Gaulle προς Ηράκλειο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
19-4Παρ
πολλές στάσειςSky Express
27ώ 10λCDG-HER
23-4Τρι
απευθείαςSky Express
3ώ 40λHER-CDG
195€
19-4Παρ
πολλές στάσειςSky Express
26ώ 15λCDG-HER
23-4Τρι
απευθείαςSky Express
3ώ 40λHER-CDG
197€
20-4Σαβ
πολλές στάσειςSWISS
5ώ 15λCDG-HER
28-4Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
5ώ 25λHER-CDG
198€
19-4Παρ
πολλές στάσειςSky Express
6ώ 40λCDG-HER
23-4Τρι
απευθείαςSky Express
3ώ 40λHER-CDG
199€
21-4Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
23ώ 10λCDG-HER
28-4Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
5ώ 25λHER-CDG
205€
19-4Παρ
πολλές στάσεις
8ώ 45λCDG-HER
23-4Τρι
απευθείας
3ώ 40λHER-CDG
209€
22-4Δευ
πολλές στάσεις
8ώ 15λCDG-HER
18-5Σαβ
απευθείας
3ώ 45λHER-CDG
212€
18-4Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
8ώ 15λCDG-HER
27-6Πεμ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 45λHER-CDG
250€
22-4Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
8ώ 15λCDG-HER
19-5Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
6ώ 00λHER-CDG
266€
18-4Πεμ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
22ώ 15λCDG-HER
26-4Παρ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
28ώ 20λHER-CDG
294€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Παρίσι Charles de Gaulle - Ηράκλειο Πτήσεις

Αναχώρηση:

Παρίσι Charles de Gaulle (CDG)Γαλλία

Προορισμός:

Ηράκλειο (HER)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ηράκλειο - Παρίσι Charles de Gaulle

Κατηγορίες θέσης:

71€