Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

IAD - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα από 252€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 12-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Fri 22.3
Fri 29.3

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ουάσιγκτον Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ουάσιγκτον Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.039.094 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Dulles Intl προς Αθήνα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Dulles Intl προς Dulles Intl με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
18:50 - 14:50IAD-ATH
13ώ 00λ1 στάση
10:00 - 17:40ATH-IAD
14ώ 40λ1 στάση
Mon, 22 Apr - Tue, 14 May
18:50 - 14:50IAD-ATH
13ώ 00λ1 στάση
10:00 - 17:40ATH-IAD
14ώ 40λ1 στάση
Mon, 22 Apr - Tue, 14 May
18:50 - 14:50IAD-ATH
13ώ 00λ1 στάση
10:00 - 17:40ATH-IAD
14ώ 40λ1 στάση
Mon, 29 Apr - Tue, 14 May
18:50 - 14:50IAD-ATH
13ώ 00λ1 στάση
10:00 - 17:40ATH-IAD
14ώ 40λ1 στάση
Mon, 8 Apr - Sun, 14 Apr
17:15 - 14:00IAD-ATH
13ώ 45λ1 στάση
19:45 - 15:25ATH-IAD
26ώ 40λ1 στάση
456€Scandinavian Airlines
Βρείτε προσφορά
Wed, 24 Apr - Mon, 29 Apr
17:15 - 14:00IAD-ATH
13ώ 45λ1 στάση
14:50 - 15:25ATH-IAD
31ώ 35λ1 στάση
461€Scandinavian Airlines
Βρείτε προσφορά
Mon, 15 Apr - Wed, 24 Apr
12:45 - 09:00IAD-ATH
13ώ 15λ1 στάση
03:55 - 10:50ATH-IAD
13ώ 55λ1 στάση
513€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 9 Apr - Mon, 22 Apr
21:10 - 08:30IAD-ATH
28ώ 20λ1 στάση
09:50 - 13:55ATH-IAD
34ώ 05λ1 στάση
525€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 5 Mar - Tue, 12 Mar
19:15 - 19:50IAD-ATH
17ώ 35λ3 στάσεις
22:00 - 17:55ATH-IAD
25ώ 55λ2 στάσεις
Mon, 4 Mar - Wed, 13 Mar
19:15 - 03:50IAD-ATH
25ώ 35λ2 στάσεις
22:00 - 17:55ATH-IAD
25ώ 55λ2 στάσεις
Mon, 4 Mar - Wed, 13 Mar

Πτήσεις από Dulles Intl προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Dulles Intl προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αεροδρόμιο Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Αν αναζητάτε προσφορά πτήσης Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα, καλύτερα να φύγετε Δευτέρα και όχι Σάββατο, γιατί είναι η φθηνότερη ημέρα. Όταν επιστρέφετε από την περιοχή Αθήνα, η φθηνότερη ημέρα για να πετάξετε είναι Τετάρτη και η ακριβότερη είναι Κυριακή.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αεροδρόμιο Ουάσιγκτον Dulles Intl, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αθήνα είναι ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 700€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 1.555€ και 1.425€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αεροδρόμιο Ουάσιγκτον Dulles Intl, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 2 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 26 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 379€ στην PLAY, και το δεύτερο φθηνότερο με την Scandinavian Airlines (456€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 366€ στην Scandinavian Airlines και από 387€ στην PLAY.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για αυτό το δρομολόγιο. Η πιο σύντομη πτήση Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα διαρκεί 12ώ 25λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Φεβρουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Σεπτέμβριος

Φθηνότερη πτήση

252€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 29% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 9% στις τιμές.
Πτήση από Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Dulles Intl προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Dulles Intl προς Dulles Intl με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αθήνα

 • Ποιες αεροπορικές παρέχουν WiFi στα αεροπλάνα τους κατά την πτήση Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα;

  Μόνο η Delta παρέχει WiFi στην πτήση από την πόλη Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αθήνα.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Ουάσιγκτον Dulles Intl προς Αθήνα είναι το Boeing 787 Dreamliner.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα;

  Οι Star Alliance, και SkyTeam είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Ουάσιγκτον Dulles Intl με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ουάσιγκτον Dulles Intl-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Dulles Intl προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ουάσιγκτον Dulles Intl to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +3 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +4 ακόμη

Τρίτη

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +3 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +4 ακόμη

Τετάρτη

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +3 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +4 ακόμη

Πέμπτη

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +3 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +4 ακόμη

Παρασκευή

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +3 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +4 ακόμη

Σάββατο

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +2 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +3 ακόμη

Κυριακή

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +3 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +4 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Ουάσιγκτον Dulles Intl

Δευτέρα

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +2 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +3 ακόμη

Τρίτη

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +2 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +3 ακόμη

Τετάρτη

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +2 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +3 ακόμη

Πέμπτη

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +2 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +3 ακόμη

Παρασκευή

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +2 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +3 ακόμη

Σάββατο

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +2 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +3 ακόμη

Κυριακή

Air Canada,Austrian Airlines,Brussels Airlines, +3 ακόμη

Air Canada,Austrian Airlines, +4 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ουάσιγκτον προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ουάσιγκτον προς Ουάσιγκτον που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
12-4Fri
2 στάσεις
32ώ 15λIAD-ATH
252€
13-3Wed
3 στάσεις
38ώ 35λIAD-ATH
318€
13-3Wed
1 στάσηScandinavian Airlines
12ώ 25λIAD-ATH
366€
28-7Sun
1 στάσηPLAY
13ώ 00λIAD-ATH
387€
8-8Thu
1 στάσηPLAY
13ώ 00λIAD-ATH
406€
6-4Sat
1 στάσηScandinavian Airlines
20ώ 00λIAD-ATH
427€
18-7Thu
1 στάσηSAUDIA
35ώ 35λIAD-ATH
434€
12-3Tue
1 στάσηEgypt Air
18ώ 15λIAD-ATH
461€
21-3Thu
1 στάσηEgypt Air
18ώ 15λIAD-ATH
465€
17-7Wed
1 στάσηSAUDIA
35ώ 35λIAD-ATH
481€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Dulles Intl προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ουάσιγκτον προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
25-2Sun
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
13ώ 10λIAD-ATH
19-3Tue
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
33ώ 15λATH-IAD
552€
24-2Sat
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
12ώ 25λIAD-ATH
19-3Tue
πολλές στάσειςScandinavian Airlines
33ώ 15λATH-IAD
561€
21-2Wed
πολλές στάσειςTurkish Airlines
22ώ 20λIAD-ATH
20-3Wed
πολλές στάσειςTurkish Airlines
22ώ 50λATH-IAD
758€
25-2Sun
πολλές στάσεις
22ώ 15λIAD-ATH
18-3Mon
πολλές στάσεις
32ώ 50λATH-IAD
806€
25-2Sun
πολλές στάσεις
19ώ 10λIAD-ATH
18-3Mon
πολλές στάσεις
32ώ 50λATH-IAD
810€
25-2Sun
πολλές στάσειςTurkish Airlines
16ώ 05λIAD-ATH
18-3Mon
πολλές στάσειςTurkish Airlines
22ώ 55λATH-IAD
883€
21-2Wed
πολλές στάσειςLufthansa
12ώ 25λIAD-ATH
15-3Fri
πολλές στάσειςLufthansa
16ώ 00λATH-IAD
995€
21-2Wed
πολλές στάσειςUnited Airlines
21ώ 15λIAD-ATH
15-3Fri
πολλές στάσειςUnited Airlines
16ώ 00λATH-IAD
999€
25-2Sun
πολλές στάσειςUnited Airlines
11ώ 45λIAD-ATH
15-3Fri
πολλές στάσειςUnited Airlines
15ώ 35λATH-IAD
1.012€
22-2Thu
πολλές στάσειςLufthansa
12ώ 10λIAD-ATH
15-3Fri
πολλές στάσειςLufthansa
16ώ 00λATH-IAD
1.036€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Ουάσιγκτον Dulles Intl - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Ουάσιγκτον Dulles Intl (IAD)Ηνωμένες Πολιτείες

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Ουάσιγκτον Dulles Intl

Κατηγορίες θέσης:

1.317€