Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

DUS - JTR

Βρείτε φθηνές πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη από 90€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη με αναχώρηση στις 12-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 18.5
Σαβ 25.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Σαντορίνη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Σαντορίνη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Σαντορίνη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.471.296 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη (DUS-JTR)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Duesseldorf Intl προς Duesseldorf Intl με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
06:50 - 11:05DUS-JTR
3ώ 15λαπευθείας
11:50 - 14:20JTR-DUS
3ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 12 Μαϊ - Κυρ, 19 Μαϊ
06:50 - 11:05DUS-JTR
3ώ 15λαπευθείας
11:50 - 14:20JTR-DUS
3ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 12 Μαϊ - Κυρ, 19 Μαϊ
06:50 - 11:05DUS-JTR
3ώ 15λαπευθείας
11:50 - 14:20JTR-DUS
3ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 12 Μαϊ - Κυρ, 19 Μαϊ
06:50 - 11:05DUS-JTR
3ώ 15λαπευθείας
11:50 - 14:20JTR-DUS
3ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 16 Ιουν - Τετ, 26 Ιουν
19:00 - 20:10DUS-JTR
24ώ 10λ1 στάση
10:50 - 19:15JTR-DUS
9ώ 25λ1 στάση
Σαβ, 11 Μαϊ - Τετ, 15 Μαϊ
20:30 - 06:35DUS-JTR
9ώ 05λ1 στάση
22:05 - 12:00JTR-DUS
14ώ 55λ1 στάση
264€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 6 Οκτ - Κυρ, 13 Οκτ
12:25 - 22:30DUS-JTR
9ώ 05λ1 στάση
23:05 - 11:35JTR-DUS
13ώ 30λ1 στάση
280€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 11 Σεπ - Τετ, 18 Σεπ
09:40 - 20:50DUS-JTR
10ώ 10λ1 στάση
21:40 - 08:50JTR-DUS
12ώ 10λ1 στάση
314€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 20 Αυγ - Σαβ, 31 Αυγ
19:15 - 09:55DUS-JTR
13ώ 40λ1 στάση
19:20 - 10:00JTR-DUS
15ώ 40λ1 στάση
Τρι, 28 Μαϊ - Παρ, 31 Μαϊ
18:25 - 20:50DUS-JTR
25ώ 25λ1 στάση
19:05 - 08:45JTR-DUS
14ώ 40λ1 στάση
391€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 2 Αυγ - Κυρ, 18 Αυγ

Πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 287€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Οκτώβριος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 395€ και 391€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 89 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την Eurowings (90€) και την Air France (127€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην Eurowings (172€) και την SWISS (254€).

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl με προσγείωσησε Σαντορίνη και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 15λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 2 πτήσεις.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη;

Η διάρκεια μιας απευθείας πτήσης Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη είναι συνήθως 3ώ 15λ. Η απόσταση είναι 3.572 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl για την πόλη Σαντορίνη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl στις 06:50 με ώρα προσγείωσης σε Σαντορίνη στις 11:05.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl για την πόλη Σαντορίνη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl είναι στις 06:50 με ώρα προσγείωσης 11:05.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Οκτώβριος

Φθηνότερη πτήση

90€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 13% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 14% στις τιμές.
Πτήση από Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Duesseldorf Intl προς Duesseldorf Intl με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη;

  Όταν πετάτε από τον προορισμό Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl, θα χρησιμοποιείτε το Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl. Θα προσγειωθείτε στο Σαντορίνη που είναι γνωστό και ως Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη είναι το Airbus A319.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη κάθε στην Τετάρτη, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Σαντορίνη με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Αερολιμένας Σαντορίνης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl to Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης

Τετάρτη

Eurowings

Eurowings

Κυριακή

Eurowings

Eurowings

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης to Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl

Τετάρτη

Eurowings

Eurowings

Κυριακή

Eurowings

Eurowings

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Σαντορίνη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
12-5Κυρ
απευθείαςEurowings
3ώ 15λDUS-JTR
90€
26-8Δευ
1 στάση
8ώ 45λDUS-JTR
98€
28-8Τετ
1 στάση
26ώ 50λDUS-JTR
112€
25-8Κυρ
1 στάση
11ώ 40λDUS-JTR
115€
23-8Παρ
1 στάσηAir France
16ώ 15λDUS-JTR
127€
10-10Πεμ
1 στάσηAegean Airlines
5ώ 30λDUS-JTR
153€
4-8Κυρ
1 στάσηAegean Airlines
26ώ 45λDUS-JTR
161€
4-8Κυρ
1 στάσηAegean Airlines
23ώ 55λDUS-JTR
162€
10-10Πεμ
1 στάσηSWISS
22ώ 30λDUS-JTR
163€
26-4Παρ
1 στάσηAir France
16ώ 15λDUS-JTR
237€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Duesseldorf Intl προς Σαντορίνη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Σαντορίνη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 50λDUS-JTR
2-5Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 00λJTR-DUS
312€
23-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 50λDUS-JTR
30-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 30λJTR-DUS
313€
23-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 50λDUS-JTR
30-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 55λJTR-DUS
315€
23-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 25λDUS-JTR
30-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 55λJTR-DUS
319€
23-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 50λDUS-JTR
1-5Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 30λJTR-DUS
336€
23-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 25λDUS-JTR
1-5Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 55λJTR-DUS
342€
23-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 50λDUS-JTR
2-5Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
6ώ 35λJTR-DUS
362€
23-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 35λDUS-JTR
2-5Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
17ώ 20λJTR-DUS
372€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl - Σαντορίνη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl (DUS)Γερμανία

Προορισμός:

Σαντορίνη (JTR)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Σαντορίνη - Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl

Κατηγορίες θέσης: