Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

DUS - RHO

Βρείτε φθηνές πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος από 60€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Duesseldorf Intl προς Ρόδο με αναχώρηση στις 25-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τετ 26.6
Τετ 3.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ρόδο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Ρόδο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Ρόδο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 42.228.413 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Ρόδο (DUS-RHO)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Duesseldorf Intl προς Duesseldorf Intl με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
05:50 - 10:20DUS-RHO
3ώ 30λαπευθείας
14:00 - 16:35RHO-DUS
3ώ 35λαπευθείας
Σαβ, 15 Ιουν - Τρι, 18 Ιουν
08:35 - 13:00DUS-RHO
3ώ 25λαπευθείας
14:00 - 16:35RHO-DUS
3ώ 35λαπευθείας
152€Corendon Airlines Europe
Βρείτε προσφορά
Τρι, 25 Ιουν - Τρι, 2 Ιουλ
05:50 - 10:20DUS-RHO
3ώ 30λαπευθείας
11:10 - 13:50RHO-DUS
3ώ 40λαπευθείας
Πεμ, 20 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
14:30 - 19:00DUS-RHO
3ώ 30λαπευθείας
11:10 - 13:50RHO-DUS
3ώ 40λαπευθείας
Τετ, 3 Ιουλ - Σαβ, 6 Ιουλ
12:50 - 00:10DUS-RHO
10ώ 20λ1 στάση
16:00 - 11:35RHO-DUS
20ώ 35λ1 στάση
200€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 21 Αυγ - Τρι, 3 Σεπ
06:00 - 10:30DUS-RHO
3ώ 30λαπευθείας
11:20 - 14:00RHO-DUS
3ώ 40λαπευθείας
Πεμ, 13 Ιουν - Τετ, 19 Ιουν
20:05 - 10:45DUS-RHO
13ώ 40λ1 στάση
11:30 - 19:15RHO-DUS
8ώ 45λ1 στάση
Δευ, 10 Ιουν - Τρι, 18 Ιουν
06:00 - 10:30DUS-RHO
3ώ 30λαπευθείας
19:50 - 22:30RHO-DUS
3ώ 40λαπευθείας
Πεμ, 20 Ιουν - Τρι, 25 Ιουν
20:05 - 10:25DUS-RHO
13ώ 20λ1 στάση
11:30 - 18:30RHO-DUS
8ώ 00λ1 στάση
Τρι, 25 Ιουν - Τρι, 2 Ιουλ
20:30 - 05:20DUS-RHO
7ώ 50λ1 στάση
20:55 - 12:00RHO-DUS
16ώ 05λ1 στάση
261€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 29 Σεπ - Τρι, 15 Οκτ

Πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Ρόδο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Ρόδο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Ρόδος;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Ρόδος είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 195€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 378€ και 365€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Ρόδος;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Ρόδος, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η Corendon Airlines Europe πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 60€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος στην Corendon Airlines Europe από 152€ και στην TUI fly από 160€.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 3 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl με προσγείωση σε Ρόδος και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 28λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 15 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τρίτη, που αναχωρεί το 20% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Κυριακή.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος;

Οι απευθείας πτήσεις διαρκούν κατά μέσο όρο 3ώ 05λ για να διανύσουν τα 3.799 χλμ. της πτήσης Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl για την πόλη Ρόδος;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl στις 05:50 με ώρα προσγείωσης σε Ρόδος στις 10:20.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl για την πόλη Ρόδος;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl είναι στις 14:30 με ώρα προσγείωσης 19:00.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Φεβρουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Σεπτέμβριος

Φθηνότερη πτήση

60€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 31% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 1% στις τιμές.
Πτήση από Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Ρόδος

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Ρόδο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Duesseldorf Intl προς Duesseldorf Intl με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Ρόδος

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος;

  Το αεροδρόμιο του προορισμού Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl λέγεται Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl και το μόνο αεροδρόμιο στον προορισμό Ρόδος είναι το Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Ρόδο είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Ρόδος με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Αερολιμένας Ρόδου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl to Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου

Δευτέρα

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Τρίτη

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Τετάρτη

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Πέμπτη

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Παρασκευή

Condor,Eurowings

Condor,Eurowings

Σάββατο

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Κυριακή

Condor

Condor

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου to Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl

Δευτέρα

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Τρίτη

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Τετάρτη

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Πέμπτη

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Παρασκευή

Condor,Eurowings

Condor,Eurowings

Σάββατο

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Κυριακή

Condor

Condor

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
25-6Τρι
απευθείαςCorendon Airlines Europe
3ώ 25λDUS-RHO
60€
18-6Τρι
απευθείαςTUI fly
3ώ 25λDUS-RHO
70€
18-6Τρι
απευθείαςEurowings
3ώ 25λDUS-RHO
76€
27-6Πεμ
απευθείαςEurowings
3ώ 25λDUS-RHO
80€
26-6Τετ
απευθείαςCondor
3ώ 30λDUS-RHO
85€
22-6Σαβ
απευθείαςCorendon Airlines Europe
3ώ 15λDUS-RHO
88€
18-6Τρι
1 στάση
5ώ 05λDUS-RHO
142€
23-6Κυρ
απευθείαςCondor
3ώ 30λDUS-RHO
149€
28-7Κυρ
1 στάση
14ώ 35λDUS-RHO
151€
25-6Τρι
1 στάσηSWISS
13ώ 20λDUS-RHO
157€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Duesseldorf Intl προς Ρόδο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
29-5Τετ
απευθείας
3ώ 25λDUS-RHO
5-6Τετ
απευθείας
3ώ 40λRHO-DUS
246€
31-5Παρ
πολλές στάσεις
11ώ 00λDUS-RHO
7-6Παρ
απευθείας
3ώ 40λRHO-DUS
260€
31-5Παρ
απευθείαςCondor
3ώ 35λDUS-RHO
7-6Παρ
απευθείαςCondor
3ώ 40λRHO-DUS
305€
1-6Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 10λDUS-RHO
5-6Τετ
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 35λRHO-DUS
306€
31-5Παρ
πολλές στάσειςSWISS
22ώ 30λDUS-RHO
6-6Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
14ώ 55λRHO-DUS
327€
1-6Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 10λDUS-RHO
5-6Τετ
πολλές στάσειςLufthansa
7ώ 15λRHO-DUS
346€
31-5Παρ
απευθείαςCondor
3ώ 35λDUS-RHO
6-6Πεμ
απευθείαςCondor
3ώ 40λRHO-DUS
386€
31-5Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 45λDUS-RHO
7-6Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 40λRHO-DUS
413€
29-5Τετ
πολλές στάσειςSWISS
26ώ 15λDUS-RHO
3-6Δευ
πολλές στάσειςSWISS
23ώ 45λRHO-DUS
425€
29-5Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 20λDUS-RHO
1-6Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
6ώ 35λRHO-DUS
486€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl - Ρόδος Πτήσεις

Αναχώρηση:

Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl (DUS)Γερμανία

Προορισμός:

Ρόδος (RHO)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ρόδος - Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl

Κατηγορίες θέσης: