Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

DUS - PVK

90€ Βρείτε φθηνές πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα με αναχώρηση στις 8-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Παρ 23.8
Παρ 30.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Πρέβεζα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Πρέβεζα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Πρέβεζα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.552.773 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα (DUS-PVK)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Duesseldorf Intl προς Duesseldorf Intl με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
06:00 - 09:40DUS-PVK
2ώ 40λαπευθείας
10:40 - 12:30PVK-DUS
2ώ 50λαπευθείας
Σαβ, 10 Αυγ - Σαβ, 24 Αυγ
16:00 - 19:50DUS-PVK
2ώ 50λαπευθείας
20:45 - 22:35PVK-DUS
2ώ 50λαπευθείας
Τρι, 20 Αυγ - Τρι, 27 Αυγ
10:50 - 18:35DUS-PVK
6ώ 45λ1 στάση
22:50 - 15:35PVK-DUS
17ώ 45λ1 στάση
Τρι, 10 Σεπ - Σαβ, 28 Σεπ
06:00 - 09:40DUS-PVK
2ώ 40λαπευθείας
19:00 - 14:35PVK-DUS
20ώ 35λ1 στάση
Σαβ, 17 Αυγ - Πεμ, 22 Αυγ
17:45 - 09:00DUS-PVK
14ώ 15λ1 στάση
09:25 - 22:05PVK-DUS
13ώ 40λ1 στάση
Τρι, 10 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
14:45 - 13:50DUS-PVK
22ώ 05λ1 στάση
20:45 - 22:35PVK-DUS
2ώ 50λαπευθείας
Τρι, 20 Αυγ - Τρι, 27 Αυγ
09:40 - 16:45DUS-PVK
6ώ 05λ2 στάσεις
17:40 - 08:50PVK-DUS
16ώ 10λ1 στάση
Παρ, 16 Αυγ - Τρι, 20 Αυγ
06:05 - 16:45DUS-PVK
9ώ 40λ3 στάσεις
17:40 - 19:40PVK-DUS
27ώ 00λ2 στάσεις
Παρ, 16 Αυγ - Τρι, 20 Αυγ
15:05 - 20:30DUS-PVK
4ώ 25λ1 στάση
09:15 - 14:15PVK-DUS
6ώ 00λ1 στάση
386€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 10 Αυγ - Σαβ, 24 Αυγ
18:25 - 20:30DUS-PVK
25ώ 05λ1 στάση
09:15 - 08:50PVK-DUS
24ώ 35λ1 στάση
441€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 9 Αυγ - Σαβ, 17 Αυγ

Πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 116 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η Condor πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 90€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα στην Condor από 244€ και στην SWISS από 334€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα.
Υπάρχει μόνο μία αεροπορική με απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα και αυτή είναι η Condor. Η καλύτερη προσφορά που βρήκαμε για πτήση απλής μετάβασης της Condor είναι 79€.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl με προσγείωσηστην Πρέβεζα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 50λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 3 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

Η μέση απευθείας πτήση διαρκεί 2ώ 40λ για μια απόσταση 2.819 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl για την πόλη Πρέβεζα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl στις 05:50 με ώρα προσγείωσης στην Πρέβεζα στις 09:40.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl για την πόλη Πρέβεζα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl είναι στις 16:00 με ώρα προσγείωσης 19:50.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

90€
Πτήση από Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Duesseldorf Intl προς Duesseldorf Intl με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

  Οι προορισμοί Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl και Πρέβεζα εξυπηρετούνται από 1 βασικό αεροδρόμιο. Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl: Θα φύγετε από το Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl και θα προσγειωθείτε στο Πρέβεζα Ακτίου.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα κάθε στην Τρίτη, Πέμπτη, και Σάββατο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Πρέβεζα με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl-Πρέβεζα Ακτίου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Αεροδρόμιο Πρέβεζα Ακτίου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl to Πρέβεζα Ακτίου

Τρίτη

Condor

Condor

Πέμπτη

Condor

Condor

Σάββατο

Condor

Condor

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Πρέβεζα Ακτίου to Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl

Τρίτη

Condor

Condor

Πέμπτη

Condor

Condor

Σάββατο

Condor

Condor

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Πρέβεζα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
8-8Πεμ
απευθείαςCondor
2ώ 50λDUS-PVK
90€
8-8Πεμ
απευθείαςCondor
2ώ 50λDUS-PVK
94€
21-9Σαβ
1 στάσηAustrian Airlines
4ώ 25λDUS-PVK
144€
21-9Σαβ
2 στάσεις
17ώ 45λDUS-PVK
166€
30-7Τρι
1 στάση
7ώ 25λDUS-PVK
181€
8-8Πεμ
2 στάσεις
11ώ 20λDUS-PVK
216€
8-8Πεμ
1 στάση
8ώ 55λDUS-PVK
217€
8-8Πεμ
3 στάσειςLufthansa
21ώ 15λDUS-PVK
269€
8-8Πεμ
3 στάσειςLufthansa
21ώ 05λDUS-PVK
283€
13-10Κυρ
1 στάσηBritish Airways
6ώ 10λDUS-PVK
602€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Duesseldorf Intl προς Πρέβεζα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Πρέβεζα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
29-7Δευ
πολλές στάσειςSWISS
20ώ 50λDUS-PVK
13-8Τρι
πολλές στάσειςSWISS
25ώ 30λPVK-DUS
354€
29-7Δευ
πολλές στάσειςSWISS
20ώ 50λDUS-PVK
16-8Παρ
πολλές στάσειςSWISS
16ώ 00λPVK-DUS
370€
29-7Δευ
πολλές στάσεις
16ώ 35λDUS-PVK
15-8Πεμ
πολλές στάσεις
8ώ 05λPVK-DUS
376€
29-7Δευ
πολλές στάσεις
16ώ 35λDUS-PVK
18-8Κυρ
πολλές στάσεις
14ώ 15λPVK-DUS
389€
29-7Δευ
πολλές στάσειςLufthansa
19ώ 20λDUS-PVK
13-8Τρι
πολλές στάσειςLufthansa
15ώ 00λPVK-DUS
420€
29-7Δευ
πολλές στάσειςLufthansa
31ώ 20λDUS-PVK
16-8Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
24ώ 05λPVK-DUS
434€
26-7Παρ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
21ώ 45λDUS-PVK
3-8Σαβ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
24ώ 35λPVK-DUS
441€
27-7Σαβ
απευθείαςCondor
2ώ 40λDUS-PVK
3-8Σαβ
απευθείαςCondor
2ώ 50λPVK-DUS
504€
27-7Σαβ
απευθείαςCondor
2ώ 40λDUS-PVK
3-8Σαβ
απευθείαςCondor
2ώ 50λPVK-DUS
538€
27-7Σαβ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
4ώ 25λDUS-PVK
17-8Σαβ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
24ώ 35λPVK-DUS
569€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl - Πρέβεζα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl (DUS)Γερμανία

Προορισμός:

Πρέβεζα (PVK)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Πρέβεζα - Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl

Κατηγορίες θέσης:

538€