Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά από 44€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Ντίσελντορφ προς Χανιά με αναχώρηση στις 20-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 13.7
Σαβ 20.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Χανιά

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Χανιά.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Χανιά.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.216.777 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
14:40 - 18:55DUS-CHQ
3ώ 15λαπευθείας
20:15 - 22:45CHQ-DUS
3ώ 30λαπευθείας
Τρι, 2 Ιουλ - Τρι, 9 Ιουλ
06:50 - 11:10NRN-CHQ
3ώ 20λαπευθείας
18:05 - 20:35CHQ-NRN
3ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 23 Ιουν - Πεμ, 4 Ιουλ
06:50 - 11:10NRN-CHQ
3ώ 20λαπευθείας
11:40 - 14:10CHQ-NRN
3ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 23 Ιουν - Κυρ, 30 Ιουν
14:40 - 18:55DUS-CHQ
3ώ 15λαπευθείας
09:15 - 22:05CHQ-DUS
13ώ 50λ1 στάση
Τρι, 25 Ιουν - Σαβ, 6 Ιουλ
08:50 - 13:00DUS-CHQ
3ώ 10λαπευθείας
19:00 - 21:25CHQ-DUS
3ώ 25λαπευθείας
Κυρ, 23 Ιουν - Τετ, 3 Ιουλ
14:45 - 19:00DUS-CHQ
3ώ 15λαπευθείας
09:15 - 22:05CHQ-DUS
13ώ 50λ1 στάση
Τετ, 26 Ιουν - Σαβ, 6 Ιουλ
13:50 - 18:00DUS-CHQ
3ώ 10λαπευθείας
13:45 - 16:10CHQ-DUS
3ώ 25λαπευθείας
Τετ, 3 Ιουλ - Κυρ, 7 Ιουλ
10:00 - 19:00DUS-CHQ
8ώ 00λ1 στάση
19:50 - 09:20CHQ-DUS
14ώ 30λ1 στάση
252€Scandinavian Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 31 Αυγ - Σαβ, 7 Σεπ
20:30 - 08:45DUS-CHQ
11ώ 15λ1 στάση
23:59 - 11:35CHQ-DUS
12ώ 36λ2 στάσεις
259€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 12 Σεπ - Παρ, 20 Σεπ
20:30 - 05:25DUS-CHQ
7ώ 55λ1 στάση
06:00 - 12:00CHQ-DUS
7ώ 00λ1 στάση
276€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 4 Ιουλ - Κυρ, 7 Ιουλ

Πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Ντίσελντορφ προς Χανιά;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Χανιά
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Χανιά κοστίζει 137€ ήταν από το αεροδρόμιο Ντόρτμουντ προς το αεροδρόμιο Χανιά. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά είναι ο Απρίλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 181€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Φεβρουάριος και ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 698€ και 410€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Ντίσελντορφ προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Ντίσελντορφ προς Χανιά, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 65 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ντίσελντορφ-Χανιά;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την Ryanair (44€) και την Condor (61€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην Condor (118€) και την Ryanair (130€).

Πόσες πτήσεις Ντίσελντορφ-Χανιά πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 3 απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ με προσγείωση στα Χανιά και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 13λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 12 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Δευτέρα, που αναχωρεί το 25% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τρίτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Ντίσελντορφ-Χανιά;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ντίσελντορφ-Χανιά;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για το δρομολόγιο Ντίσελντορφ-Χανιά. Το πιο σύντομο δρομολόγιο διαρκεί 3ώ 05λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

44€
Πτήση από Ντίσελντορφ Weeze προς Χανιά

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Ντίσελντορφ-Χανιά;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Χανιά, θα πετάξετε από ένα από τα εξής αεροδρόμια της περιοχής Ντίσελντορφ: Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl ή Ντίσελντορφ Weeze. Θα προσγειωθείτε στο Χανιά Αερολιμένας Χανίων.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Ντίσελντορφ προς Χανιά;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Ντίσελντορφ-Χανιά.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Ντίσελντορφ προς Χανιά;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Χανιά από Ντίσελντορφ θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Χανιά με μια αεροπορική και πίσω προς Ντίσελντορφ με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Ντίσελντορφ προς Χανιά;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Χανιά από Ντίσελντορφ έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ντίσελντορφ-Χανιά Αερολιμένας Χανίων;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Αερολιμένας Χανίων, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ντίσελντορφ to Χανιά Αερολιμένας Χανίων

Δευτέρα

Condor,Ryanair

Condor,Ryanair

Τρίτη

Condor

Condor

Τετάρτη

Aegean Airlines,Condor,Eurowings

Aegean Airlines,Condor, +1 ακόμη

Πέμπτη

Ryanair

Ryanair

Παρασκευή

Condor

Condor

Σάββατο

Condor

Condor

Κυριακή

Aegean Airlines,Eurowings,Ryanair

Aegean Airlines,Eurowings, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Χανιά Αερολιμένας Χανίων to Ντίσελντορφ

Δευτέρα

Condor,Ryanair

Condor,Ryanair

Τρίτη

Condor

Condor

Τετάρτη

Aegean Airlines,Condor,Eurowings

Aegean Airlines,Condor, +1 ακόμη

Πέμπτη

Ryanair

Ryanair

Παρασκευή

Condor

Condor

Σάββατο

Condor

Condor

Κυριακή

Aegean Airlines,Eurowings,Ryanair

Aegean Airlines,Eurowings, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
20-6Πεμ
απευθείαςRyanair
3ώ 20λNRN-CHQ
44€
19-9Πεμ
απευθείαςRyanair
3ώ 20λNRN-CHQ
57€
28-6Παρ
απευθείαςCondor
3ώ 05λDUS-CHQ
61€
3-7Τετ
απευθείαςCondor
3ώ 15λDUS-CHQ
71€
30-6Κυρ
απευθείαςEurowings
3ώ 10λDUS-CHQ
89€
19-10Σαβ
1 στάση
15ώ 30λNRN-CHQ
125€
8-8Πεμ
1 στάσηAegean Airlines
7ώ 55λDUS-CHQ
127€
19-9Πεμ
2 στάσεις
21ώ 05λDUS-CHQ
133€
19-9Πεμ
1 στάσηAegean Airlines
25ώ 55λDUS-CHQ
136€
14-7Κυρ
απευθείαςEurowings
3ώ 10λDUS-CHQ
153€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Ντίσελντορφ προς Χανιά

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Χανιά με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
16-6Κυρ
απευθείας
3ώ 10λDUS-CHQ
19-6Τετ
απευθείας
3ώ 35λCHQ-DUS
206€
18-6Τρι
απευθείαςCondor
3ώ 15λDUS-CHQ
22-6Σαβ
απευθείαςCondor
3ώ 25λCHQ-DUS
213€
16-6Κυρ
απευθείαςRyanair
3ώ 20λNRN-CHQ
23-6Κυρ
απευθείαςRyanair
3ώ 30λCHQ-NRN
217€
16-6Κυρ
πολλές στάσεις
15ώ 35λDUS-CHQ
19-6Τετ
απευθείας
3ώ 35λCHQ-DUS
257€
16-6Κυρ
απευθείας
3ώ 10λDUS-CHQ
20-6Πεμ
πολλές στάσεις
23ώ 35λCHQ-DUS
258€
16-6Κυρ
απευθείας
3ώ 10λDUS-CHQ
19-6Τετ
πολλές στάσεις
12ώ 36λCHQ-DUS
273€
16-6Κυρ
πολλές στάσεις
24ώ 10λDUS-CHQ
19-6Τετ
απευθείας
3ώ 35λCHQ-DUS
295€
16-6Κυρ
απευθείαςEurowings
3ώ 10λDUS-CHQ
23-6Κυρ
απευθείαςEurowings
3ώ 25λCHQ-DUS
309€
16-6Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
16ώ 00λDUS-CHQ
19-6Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
12ώ 36λCHQ-DUS
348€
16-6Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
16ώ 00λDUS-CHQ
20-6Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
6ώ 35λCHQ-DUS
379€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Χανιά

Προορισμός:

Χανιά (CHQ)Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης: