Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο από 64€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Ντίσελντορφ προς Ρόδο με αναχώρηση στις 26-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Πεμ 23.5
Πεμ 30.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ρόδο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Ρόδο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Ρόδο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.632.927 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
06:20 - 10:50NRN-RHO
3ώ 30λαπευθείας
11:15 - 14:00RHO-NRN
3ώ 45λαπευθείας
Τετ, 12 Ιουν - Τετ, 19 Ιουν
13:50 - 18:15DUS-RHO
3ώ 25λαπευθείας
19:20 - 22:00RHO-DUS
3ώ 40λαπευθείας
Τετ, 19 Ιουν - Τρι, 25 Ιουν
05:50 - 10:20DUS-RHO
3ώ 30λαπευθείας
11:20 - 14:00RHO-DUS
3ώ 40λαπευθείας
Τετ, 12 Ιουν - Τετ, 19 Ιουν
05:50 - 10:20DUS-RHO
3ώ 30λαπευθείας
18:10 - 14:35RHO-DUS
21ώ 25λ1 στάση
Τρι, 25 Ιουν - Τετ, 3 Ιουλ
05:50 - 10:20DUS-RHO
3ώ 30λαπευθείας
18:10 - 14:35RHO-DUS
21ώ 25λ1 στάση
Τετ, 26 Ιουν - Τετ, 3 Ιουλ
05:50 - 09:55DUS-RHO
3ώ 05λαπευθείας
10:55 - 13:45RHO-DUS
3ώ 50λαπευθείας
Τετ, 3 Ιουλ - Τετ, 10 Ιουλ
14:50 - 10:25DUS-RHO
18ώ 35λ1 στάση
11:30 - 19:15RHO-DUS
8ώ 45λ1 στάση
Τρι, 4 Ιουν - Τρι, 11 Ιουν
09:40 - 08:15DUS-RHO
21ώ 35λ1 στάση
10:20 - 19:10RHO-DUS
9ώ 50λ1 στάση
205€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 11 Μαϊ - Πεμ, 23 Μαϊ
20:05 - 10:25DUS-RHO
13ώ 20λ1 στάση
18:55 - 08:50RHO-DUS
14ώ 55λ1 στάση
Τρι, 14 Μαϊ - Πεμ, 23 Μαϊ
09:40 - 15:25DUS-RHO
4ώ 45λ1 στάση
10:20 - 08:50RHO-DUS
23ώ 30λ1 στάση
221€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 12 Μαϊ - Πεμ, 23 Μαϊ

Πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Ντίσελντορφ προς Ρόδος;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ρόδος
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ρόδος κοστίζει 122€ ήταν από το αεροδρόμιο Κολωνία προς το αεροδρόμιο Ρόδος. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδος;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδος είναι ο Μάρτιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 237€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 433€ και 347€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Ντίσελντορφ προς Ρόδος;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Ντίσελντορφ προς Ρόδος, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 19 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ντίσελντορφ-Ρόδος;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Ντίσελντορφ-Ρόδος στην KAYAK ήταν με την Condor με 64€. Η Ryanair προτείνει πτήση με επιστροφή από 88€ και η Eurowings από 91€.

Πόσες πτήσεις Ντίσελντορφ-Ρόδος πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 2 έως 4 απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ με προσγείωση σε Ρόδος και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 25λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 23 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Πέμπτη, που αναχωρεί το 17% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Κυριακή.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Ντίσελντορφ-Ρόδος;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ντίσελντορφ-Ρόδος;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για αυτό το δρομολόγιο στην KAYAK. Η συντομότερη πτήση με στάση διαρκεί 3ώ 05λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

64€
Πτήση από Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Ρόδος

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Ντίσελντορφ-Ρόδος;

  Ο προορισμός Ντίσελντορφ έχει 2 μεγάλα αεροδρόμια: Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl και Ντίσελντορφ Weeze. Το Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στον προορισμό Ρόδος. Θα βρείτε τις φθηνότερες προσφορές αν πετάξετε από το Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Ντίσελντορφ προς Ρόδο;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Ντίσελντορφ-Ρόδος.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Ντίσελντορφ προς Ρόδο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Ρόδο από Ντίσελντορφ θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Ρόδο με μια αεροπορική και πίσω προς Ντίσελντορφ με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Ντίσελντορφ προς Ρόδο;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Ρόδο από Ντίσελντορφ έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ντίσελντορφ-Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Αερολιμένας Ρόδου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ντίσελντορφ to Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου

Δευτέρα

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Τρίτη

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Τετάρτη

Eurowings,TUI fly,Condor, +1 ακόμη

Eurowings,TUI fly, +2 ακόμη

Πέμπτη

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Παρασκευή

Condor

Condor

Σάββατο

Eurowings,TUI fly,Ryanair

Eurowings,TUI fly, +1 ακόμη

Κυριακή

Condor

Condor

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου to Ντίσελντορφ

Δευτέρα

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Τρίτη

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Τετάρτη

Eurowings,TUI fly,Condor, +1 ακόμη

Eurowings,TUI fly, +2 ακόμη

Πέμπτη

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Παρασκευή

Condor

Condor

Σάββατο

Eurowings,TUI fly,Ryanair

Eurowings,TUI fly, +1 ακόμη

Κυριακή

Condor

Condor

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
26-6Τετ
απευθείαςCondor
3ώ 30λDUS-RHO
64€
31-8Σαβ
απευθείαςRyanair
3ώ 30λNRN-RHO
87€
3-7Τετ
απευθείαςCondor
3ώ 05λDUS-RHO
93€
3-6Δευ
απευθείαςTUI fly
3ώ 25λDUS-RHO
96€
11-8Κυρ
1 στάσηAegean Airlines
7ώ 50λDUS-RHO
100€
1-9Κυρ
1 στάσηAegean Airlines
7ώ 50λDUS-RHO
101€
29-8Πεμ
απευθείαςEurowings
3ώ 25λDUS-RHO
127€
13-8Τρι
απευθείαςCorendon Airlines Europe
3ώ 20λDUS-RHO
132€
23-5Πεμ
απευθείαςEurowings
3ώ 25λDUS-RHO
157€
8-8Πεμ
απευθείαςTUI fly
3ώ 30λDUS-RHO
166€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Ντίσελντορφ προς Ρόδο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρόδο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
25-4Πεμ
πολλές στάσεις
15ώ 15λDUS-RHO
2-5Πεμ
απευθείας
3ώ 40λRHO-DUS
188€
25-4Πεμ
πολλές στάσεις
15ώ 15λDUS-RHO
2-5Πεμ
απευθείας
3ώ 40λRHO-DUS
212€
25-4Πεμ
πολλές στάσεις
15ώ 15λDUS-RHO
3-5Παρ
απευθείας
3ώ 40λRHO-DUS
223€
25-4Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 45λDUS-RHO
28-4Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 40λRHO-DUS
426€
27-4Σαβ
απευθείαςEurowings
3ώ 25λDUS-RHO
2-5Πεμ
απευθείαςEurowings
3ώ 40λRHO-DUS
430€
25-4Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 45λDUS-RHO
29-4Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 40λRHO-DUS
437€
24-4Τετ
πολλές στάσειςSWISS
14ώ 30λDUS-RHO
2-5Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
7ώ 00λRHO-DUS
469€
27-4Σαβ
πολλές στάσειςSWISS
8ώ 55λDUS-RHO
2-5Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
8ώ 00λRHO-DUS
689€
26-4Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
19ώ 45λDUS-RHO
4-5Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
5ώ 40λRHO-DUS
704€
26-4Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
19ώ 45λDUS-RHO
5-5Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
5ώ 30λRHO-DUS
711€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Ρόδο

Προορισμός:

Ρόδος (RHO)Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης: