Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα από 67€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα με αναχώρηση στις 9-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 11.5
Σαβ 18.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Κέρκυρα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Κέρκυρα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Κέρκυρα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 46.099.007 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
14:05 - 17:40NRN-CFU
2ώ 35λαπευθείας
18:15 - 20:05CFU-NRN
2ώ 50λαπευθείας
Πεμ, 9 Μαϊ - Πεμ, 16 Μαϊ
06:00 - 09:35DUS-CFU
2ώ 35λαπευθείας
10:25 - 12:05CFU-DUS
2ώ 40λαπευθείας
Τρι, 2 Ιουλ - Τρι, 9 Ιουλ
06:00 - 09:35DUS-CFU
2ώ 35λαπευθείας
10:25 - 12:05CFU-DUS
2ώ 40λαπευθείας
Τρι, 2 Ιουλ - Τρι, 9 Ιουλ
06:00 - 09:35DUS-CFU
2ώ 35λαπευθείας
21:50 - 22:20CFU-DUS
25ώ 30λ1 στάση
Τρι, 2 Ιουλ - Πεμ, 11 Ιουλ
14:25 - 20:30DUS-CFU
5ώ 05λ1 στάση
10:25 - 12:05CFU-DUS
2ώ 40λαπευθείας
Τρι, 2 Ιουλ - Τρι, 9 Ιουλ
18:25 - 10:15DUS-CFU
14ώ 50λ1 στάση
16:50 - 14:15CFU-DUS
22ώ 25λ1 στάση
206€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 28 Μαϊ - Τρι, 11 Ιουν
19:00 - 19:20DUS-CFU
23ώ 20λ1 στάση
15:40 - 14:05CFU-DUS
23ώ 25λ1 στάση
Δευ, 27 Μαϊ - Δευ, 10 Ιουν
19:30 - 09:00DUS-CFU
12ώ 30λ1 στάση
09:20 - 22:00CFU-DUS
13ώ 40λ1 στάση
Σαβ, 25 Μαϊ - Πεμ, 30 Μαϊ
13:50 - 19:20DUS-CFU
4ώ 30λ1 στάση
15:40 - 14:05CFU-DUS
23ώ 25λ1 στάση
Τρι, 28 Μαϊ - Δευ, 10 Ιουν
07:30 - 12:40DUS-CFU
4ώ 10λ1 στάση
09:20 - 17:55CFU-DUS
9ώ 35λ1 στάση
Τρι, 3 Σεπ - Παρ, 13 Σεπ

Πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα είχε κόστος 148€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς το αεροδρόμιο Κέρκυρα. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 386€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 197€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 585€ και 335€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 20 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ντίσελντορφ-Κέρκυρα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Ντίσελντορφ-Κέρκυρα που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 105€ στην Ryanair, και το δεύτερο φθηνότερο με την TUI fly (177€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 67€ στην Ryanair και από 86€ στην TUI fly.

Πόσες πτήσεις Ντίσελντορφ-Κέρκυρα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 5 απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ με προσγείωση σε Κέρκυρα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 29λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 16 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Σάββατο, που αναχωρεί το 31% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Ντίσελντορφ-Κέρκυρα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ντίσελντορφ-Κέρκυρα;

Αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνει τουλάχιστον μία στάση και διαρκεί τουλάχιστον 2ώ 30λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

67€
Πτήση από Ντίσελντορφ Weeze προς Κέρκυρα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Ντίσελντορφ-Κέρκυρα;

  Υπάρχουν 2 αεροδρόμια στον προορισμό Ντίσελντορφ (Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl και Ντίσελντορφ Weeze.) Στον προορισμό Κέρκυρα υπάρχει μόνο 1 αεροδρόμιο (Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας). Οι πτήσεις Ντίσελντορφ Weeze-Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας είναι συνήθως οι φθηνότερες.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα;

  Οι oneworld, και Star Alliance είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Ντίσελντορφ-Κέρκυρα, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Κέρκυρα από Ντίσελντορφ θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Κέρκυρα με μια αεροπορική και πίσω προς Ντίσελντορφ με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Κέρκυρα από Ντίσελντορφ έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ντίσελντορφ-Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Αερολιμένας Κερκύρας, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ντίσελντορφ to Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας

Δευτέρα

Condor

Condor

Τρίτη

Aegean Airlines,Eurowings,TUI fly, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Eurowings, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Eurowings,Condor

Aegean Airlines,Eurowings, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Eurowings,Ryanair

Aegean Airlines,Eurowings, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Eurowings

Aegean Airlines,Eurowings

Σάββατο

Aegean Airlines,Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Condor, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Condor,Eurowings

Aegean Airlines,Condor, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας to Ντίσελντορφ

Δευτέρα

Condor

Condor

Τρίτη

Aegean Airlines,Eurowings,TUI fly, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Eurowings, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Eurowings,Condor

Aegean Airlines,Eurowings, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Eurowings,Ryanair

Aegean Airlines,Eurowings, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Eurowings

Aegean Airlines,Eurowings

Σάββατο

Aegean Airlines,Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Condor, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Condor,Eurowings

Aegean Airlines,Condor, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
9-5Πεμ
απευθείαςRyanair
2ώ 35λNRN-CFU
67€
13-6Πεμ
απευθείαςRyanair
2ώ 35λNRN-CFU
82€
16-5Πεμ
απευθείαςRyanair
2ώ 35λNRN-CFU
85€
25-6Τρι
απευθείαςTUI fly
2ώ 35λDUS-CFU
86€
11-6Τρι
απευθείαςCondor
2ώ 35λDUS-CFU
94€
30-6Κυρ
απευθείαςCondor
2ώ 30λDUS-CFU
122€
13-6Πεμ
απευθείαςEurowings
2ώ 30λDUS-CFU
128€
30-6Κυρ
1 στάση
24ώ 15λDUS-CFU
135€
23-4Τρι
1 στάση
14ώ 55λDUS-CFU
141€
16-5Πεμ
απευθείαςEurowings
2ώ 30λDUS-CFU
211€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Κέρκυρα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
14-4Κυρ
απευθείαςEurowings
2ώ 30λDUS-CFU
21-4Κυρ
απευθείαςEurowings
2ώ 40λCFU-DUS
173€
14-4Κυρ
απευθείας
2ώ 30λDUS-CFU
21-4Κυρ
απευθείας
2ώ 40λCFU-DUS
209€
14-4Κυρ
απευθείας
2ώ 30λDUS-CFU
21-4Κυρ
πολλές στάσεις
16ώ 35λCFU-DUS
217€
14-4Κυρ
απευθείας
2ώ 30λDUS-CFU
20-4Σαβ
πολλές στάσεις
17ώ 00λCFU-DUS
222€
16-4Τρι
πολλές στάσεις
16ώ 15λDUS-CFU
25-4Πεμ
απευθείας
2ώ 40λCFU-DUS
223€
14-4Κυρ
απευθείαςCitizenPlane
2ώ 30λDUS-CFU
21-4Κυρ
απευθείαςCitizenPlane
2ώ 40λCFU-DUS
253€
15-4Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
18ώ 35λDUS-CFU
21-4Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
40ώ 35λCFU-DUS
278€
14-4Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
18ώ 10λDUS-CFU
21-4Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
40ώ 35λCFU-DUS
279€
14-4Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
18ώ 10λDUS-CFU
20-4Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
16ώ 35λCFU-DUS
303€
16-4Τρι
πολλές στάσειςSWISS
19ώ 10λDUS-CFU
24-4Τετ
πολλές στάσειςSWISS
18ώ 05λCFU-DUS
308€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Κέρκυρα

Προορισμός:

Κέρκυρα (CFU)Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης: