Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο από 77€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο με αναχώρηση στις 18-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Κυρ 31.3
Κυρ 7.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ηράκλειο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Ηράκλειο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ντίσελντορφ Ηράκλειο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.369.401 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
18:45 - 23:00DUS-HER
3ώ 15λαπευθείας
23:25 - 14:35HER-DUS
16ώ 10λ1 στάση
Τρι, 18 Ιουν - Δευ, 24 Ιουν
18:45 - 23:00DUS-HER
3ώ 15λαπευθείας
06:00 - 19:40HER-DUS
14ώ 40λ1 στάση
Πεμ, 27 Ιουν - Πεμ, 4 Ιουλ
19:15 - 09:40DUS-HER
13ώ 25λ1 στάση
20:45 - 08:50HER-DUS
13ώ 05λ1 στάση
Τρι, 2 Απρ - Τρι, 9 Απρ
19:00 - 02:25DUS-HER
6ώ 25λ1 στάση
10:25 - 18:10HER-DUS
8ώ 45λ1 στάση
Σαβ, 13 Απρ - Τετ, 17 Απρ
19:00 - 20:10DUS-HER
24ώ 10λ1 στάση
04:30 - 14:05HER-DUS
10ώ 35λ1 στάση
Πεμ, 11 Απρ - Κυρ, 21 Απρ
18:45 - 23:00DUS-HER
3ώ 15λαπευθείας
07:40 - 10:05HER-DUS
3ώ 25λαπευθείας
193€Corendon Airlines Europe
Βρείτε προσφορά
Παρ, 14 Ιουν - Κυρ, 23 Ιουν
18:45 - 23:00DUS-HER
3ώ 15λαπευθείας
07:40 - 10:05HER-DUS
3ώ 25λαπευθείας
208€Corendon Airlines Europe
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 27 Ιουν - Κυρ, 14 Ιουλ
21:00 - 01:15DUS-HER
3ώ 15λαπευθείας
03:40 - 06:10HER-DUS
3ώ 30λαπευθείας
Σαβ, 1 Ιουν - Σαβ, 29 Ιουν
12:05 - 16:25DUS-HER
3ώ 20λαπευθείας
18:55 - 21:25HER-DUS
3ώ 30λαπευθείας
Πεμ, 11 Απρ - Δευ, 22 Απρ
12:05 - 16:25DUS-HER
3ώ 20λαπευθείας
12:45 - 15:15HER-DUS
3ώ 30λαπευθείας
Πεμ, 11 Απρ - Κυρ, 21 Απρ

Πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο είχε κόστος 84€ και ήταν από το αεροδρόμιο Κολωνία προς το αεροδρόμιο Ηράκλειο. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 299€.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Ντίσελντορφ-Ηράκλειο;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Για την πτήση Ντίσελντορφ-Ηράκλειο, είναι καλύτερα να φύγετε Τρίτη και όχι Σάββατο, για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Για να επιστρέψετε στον προορισμό Ντίσελντορφ, οι καλύτερες τιμές είναι κάθε Τετάρτη και οι πιο ακριβές κάθε Πέμπτη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 261€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Οκτώβριος και ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 366€ και 354€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 0 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 0 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ντίσελντορφ-Ηράκλειο;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, τα φθηνότερα εισιτήρια απλής μετάβασης για την πτήση Ντίσελντορφ-Ηράκλειο βρέθηκαν στην Corendon Airlines Europe (77€) και την Corendon Airlines (93€), ενώ τα φθηνότερα εισιτήρια με επιστροφή βρέθηκαν στην SWISS (177€) και την Corendon Airlines Europe (193€).

Πόσες πτήσεις Ντίσελντορφ-Ηράκλειο πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 3 απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ με προσγείωση σε Ηράκλειο και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 18λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 11 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Σάββατο, που αναχωρεί το 27% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Ντίσελντορφ-Ηράκλειο;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ντίσελντορφ-Ηράκλειο;

Η πτήση Ντίσελντορφ-Ηράκλειο διαρκεί τουλάχιστον 3ώ 15λ και περιλαμβάνει τουλάχιστον μία στάση.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

77€
Πτήση από Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl προς Ηράκλειο

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Ντίσελντορφ-Ηράκλειο;

  Ο προορισμός Ντίσελντορφ έχει 2 μεγάλα αεροδρόμια: Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl και Ντίσελντορφ Weeze. Το Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στον προορισμό Ηράκλειο. Θα βρείτε τις φθηνότερες προσφορές αν πετάξετε από το Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Ντίσελντορφ-Ηράκλειο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Ηράκλειο από Ντίσελντορφ θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Ηράκλειο με μια αεροπορική και πίσω προς Ντίσελντορφ με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Ηράκλειο από Ντίσελντορφ έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ντίσελντορφ-Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Αερολιμένας Ηρακλείου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ντίσελντορφ to Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου

Δευτέρα

TUI fly,Eurowings

TUI fly,Eurowings

Τρίτη

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Τετάρτη

TUI fly

TUI fly

Πέμπτη

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Παρασκευή

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Σάββατο

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Κυριακή

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου to Ντίσελντορφ

Δευτέρα

TUI fly,Eurowings

TUI fly,Eurowings

Τρίτη

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Τετάρτη

TUI fly

TUI fly

Πέμπτη

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Παρασκευή

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Σάββατο

Condor,Eurowings,TUI fly

Condor,Eurowings, +1 ακόμη

Κυριακή

Eurowings,TUI fly

Eurowings,TUI fly

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ντίσελντορφ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
18-6Τρι
απευθείαςCorendon Airlines Europe
3ώ 15λDUS-HER
77€
18-6Τρι
απευθείαςCorendon Airlines Europe
3ώ 15λDUS-HER
78€
17-6Δευ
απευθείαςCorendon Airlines
3ώ 15λDUS-HER
93€
11-4Πεμ
απευθείαςEurowings
3ώ 20λDUS-HER
103€
1-6Σαβ
απευθείαςCondor
3ώ 15λDUS-HER
111€
22-6Σαβ
απευθείαςCorendon Airlines
3ώ 15λDUS-HER
112€
11-4Πεμ
2 στάσεις
12ώ 25λDUS-HER
116€
3-4Τετ
2 στάσεις
29ώ 35λDUS-HER
130€
30-3Σαβ
απευθείαςEurowings
3ώ 20λDUS-HER
204€
6-7Σαβ
απευθείαςCondor
3ώ 15λDUS-HER
234€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
1-3Παρ
πολλές στάσεις
17ώ 30λDUS-HER
5-3Τρι
πολλές στάσεις
15ώ 50λHER-DUS
285€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
17ώ 30λDUS-HER
5-3Τρι
πολλές στάσεις
15ώ 50λHER-DUS
296€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
17ώ 30λDUS-HER
5-3Τρι
πολλές στάσεις
15ώ 30λHER-DUS
307€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
17ώ 30λDUS-HER
5-3Τρι
πολλές στάσεις
15ώ 30λHER-DUS
317€
2-3Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 20λDUS-HER
6-3Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 30λHER-DUS
337€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
17ώ 30λDUS-HER
8-3Παρ
πολλές στάσεις
6ώ 15λHER-DUS
338€
2-3Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 20λDUS-HER
6-3Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 10λHER-DUS
343€
2-3Σαβ
πολλές στάσεις
21ώ 20λDUS-HER
6-3Τετ
πολλές στάσεις
15ώ 30λHER-DUS
344€
2-3Σαβ
πολλές στάσεις
21ώ 20λDUS-HER
6-3Τετ
πολλές στάσεις
15ώ 10λHER-DUS
349€
1-3Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 20λDUS-HER
5-3Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 50λHER-DUS
353€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Ηράκλειο

Προορισμός:

Ηράκλειο (HER)Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης: