Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

BIO - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα από 41€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 4-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sun 24.3
Sun 31.3

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Μπιλμπάο Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Μπιλμπάο Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.407.861 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Μπιλμπάο προς Αθήνα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Μπιλμπάο προς Μπιλμπάο με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
21:05 - 20:55BIO-ATH
22ώ 50λ1 στάση
22:50 - 08:15ATH-BIO
10ώ 25λ1 στάση
Mon, 13 May - Sun, 19 May
21:05 - 20:55BIO-ATH
22ώ 50λ1 στάση
21:35 - 22:40ATH-BIO
26ώ 05λ1 στάση
Mon, 13 May - Thu, 16 May
06:45 - 11:10BIO-ATH
3ώ 25λαπευθείας
11:45 - 14:35ATH-BIO
3ώ 50λαπευθείας
Thu, 11 Apr - Thu, 18 Apr
06:45 - 11:10BIO-ATH
3ώ 25λαπευθείας
11:45 - 14:35ATH-BIO
3ώ 50λαπευθείας
Thu, 11 Apr - Thu, 18 Apr
08:25 - 12:50BIO-ATH
27ώ 25λ1 στάση
16:50 - 07:45ATH-BIO
15ώ 55λ1 στάση
Thu, 11 Apr - Thu, 18 Apr
10:20 - 13:30BIO-ATH
26ώ 10λ1 στάση
20:55 - 08:45ATH-BIO
12ώ 50λ1 στάση
Mon, 8 Apr - Sat, 13 Apr
17:45 - 22:05BIO-ATH
3ώ 20λαπευθείας
14:20 - 17:00ATH-BIO
3ώ 40λαπευθείας
180€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 5 Mar - Tue, 12 Mar
18:25 - 20:20BIO-ATH
24ώ 55λ1 στάση
03:55 - 17:25ATH-BIO
14ώ 30λ1 στάση
182€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Sun, 7 Apr - Wed, 10 Apr
18:25 - 20:20BIO-ATH
24ώ 55λ1 στάση
03:55 - 17:25ATH-BIO
14ώ 30λ1 στάση
183€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Sun, 7 Apr - Wed, 10 Apr
12:30 - 16:50BIO-ATH
3ώ 20λαπευθείας
09:05 - 11:45ATH-BIO
3ώ 40λαπευθείας
191€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Fri, 12 Apr - Fri, 19 Apr

Πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Μπιλμπάο προς Μπιλμπάο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα είναι ο Μάιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 104€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Μάρτιος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 276€ και 275€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Μπιλμπάο προς Μπιλμπάο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Μπιλμπάο προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 88 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Μπιλμπάο-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η Volotea πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 41€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Μπιλμπάο-Αθήνα στην Volotea από 141€ και στην SWISS από 160€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Μπιλμπάο-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα. Είναι η Aegean Airlines και η Volotea. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Volotea, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 82€. Κατά μέσο όρο, η Volotea προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Μπιλμπάο-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Μπιλμπάο με προσγείωσησε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 22λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 07:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 4 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Μπιλμπάο-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Μπιλμπάο-Αθήνα;

Η μέση απευθείας πτήση διαρκεί 3ώ 20λ για μια απόσταση 3.751 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Μπιλμπάο στις 06:45 με ώρα προσγείωσης σε Αθήνα στις 11:10.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Μπιλμπάο προς Μπιλμπάο είναι στις 17:45 με ώρα προσγείωσης 22:05.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Απρίλιος

Φθηνότερη πτήση

41€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 13% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 5% στις τιμές.
Πτήση από Μπιλμπάο προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Μπιλμπάο προς Μπιλμπάο με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Μπιλμπάο προς Αθήνα είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Μπιλμπάο-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα κάθε στην Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Μπιλμπάο θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Μπιλμπάο με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Μπιλμπάο προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Μπιλμπάο έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Μπιλμπάο Bilbao-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Bilbao προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Μπιλμπάο Bilbao to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Τρίτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Πέμπτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Παρασκευή

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Κυριακή

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Μπιλμπάο Bilbao

Τρίτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Πέμπτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Παρασκευή

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Κυριακή

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Μπιλμπάο προς Μπιλμπάο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
4-4Thu
απευθείαςVolotea
3ώ 25λBIO-ATH
41€
25-4Thu
απευθείαςVolotea
3ώ 25λBIO-ATH
45€
5-4Fri
2 στάσεις
34ώ 05λBIO-ATH
66€
4-4Thu
2 στάσεις
13ώ 30λBIO-ATH
69€
2-5Thu
απευθείαςVolotea
3ώ 25λBIO-ATH
80€
5-4Fri
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 20λBIO-ATH
85€
5-4Fri
1 στάσηKLM
12ώ 25λBIO-ATH
92€
26-4Fri
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 20λBIO-ATH
110€
5-4Fri
1 στάσηSWISS
15ώ 25λBIO-ATH
136€
26-4Fri
1 στάσηSWISS
15ώ 25λBIO-ATH
173€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Μπιλμπάο προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Μπιλμπάο προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
26-2Mon
πολλές στάσεις
13ώ 15λBIO-ATH
5-3Tue
πολλές στάσεις
14ώ 55λATH-BIO
186€
26-2Mon
πολλές στάσεις
13ώ 15λBIO-ATH
5-3Tue
πολλές στάσεις
23ώ 25λATH-BIO
216€
26-2Mon
πολλές στάσεις
27ώ 40λBIO-ATH
5-3Tue
πολλές στάσεις
23ώ 25λATH-BIO
272€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Μπιλμπάο - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Μπιλμπάο (BIO)Ισπανία

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Μπιλμπάο

Κατηγορίες θέσης:

57€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: