Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

MXP - HER

Βρείτε φθηνές πτήσεις Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο από 32€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Malpensa προς Ηράκλειο με αναχώρηση στις 29-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 11.5
Sat 18.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ηράκλειο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Μιλάνο Ηράκλειο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Μιλάνο Ηράκλειο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 46.099.007 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Malpensa προς Ηράκλειο (MXP-HER)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Malpensa προς Malpensa με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
18:55 - 22:40MXP-HER
2ώ 45λαπευθείας
23:35 - 01:25HER-MXP
2ώ 50λαπευθείας
Thu, 27 Jun - Thu, 4 Jul
18:55 - 22:40MXP-HER
2ώ 45λαπευθείας
21:05 - 23:10HER-MXP
3ώ 05λαπευθείας
Thu, 27 Jun - Tue, 9 Jul
16:40 - 20:30MXP-HER
2ώ 50λαπευθείας
21:05 - 23:10HER-MXP
3ώ 05λαπευθείας
124€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Tue, 2 Jul - Tue, 9 Jul
16:40 - 20:30MXP-HER
2ώ 50λαπευθείας
21:05 - 23:10HER-MXP
3ώ 05λαπευθείας
150€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Tue, 2 Jul - Tue, 16 Jul
19:10 - 02:25MXP-HER
6ώ 15λ1 στάση
04:30 - 23:35HER-MXP
20ώ 05λ1 στάση
Sun, 30 Jun - Fri, 5 Jul
19:20 - 07:30MXP-HER
11ώ 10λ1 στάση
21:45 - 09:15HER-MXP
12ώ 30λ1 στάση
154€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Wed, 2 Oct - Sat, 12 Oct
19:10 - 10:15MXP-HER
14ώ 05λ1 στάση
05:00 - 23:35HER-MXP
19ώ 35λ1 στάση
Mon, 24 Jun - Sat, 6 Jul
11:15 - 15:00MXP-HER
2ώ 45λαπευθείας
15:45 - 17:40HER-MXP
2ώ 55λαπευθείας
Mon, 9 Sep - Mon, 16 Sep
19:20 - 07:30MXP-HER
11ώ 10λ1 στάση
09:35 - 18:25HER-MXP
9ώ 50λ1 στάση
191€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Mon, 20 May - Wed, 29 May
11:15 - 15:00MXP-HER
2ώ 45λαπευθείας
13:10 - 15:05HER-MXP
2ώ 55λαπευθείας
Mon, 10 Jun - Sat, 15 Jun

Πτήσεις από Malpensa προς Ηράκλειο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Malpensa προς Ηράκλειο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Ηράκλειο;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Ηράκλειο είναι ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 93€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 311€ και 279€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Ηράκλειο;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Ηράκλειο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 22 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, οι καλύτερες προσφορές για την πτήση Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο βρέθηκαν στην easyJet (112€) και στην Wizz Air Malta (124€). Η easyJet προσφέρει τη φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης με 32€.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa με προσγείωσησε Ηράκλειο και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 45λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 12:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 1 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο;

Οι απευθείας πτήσεις από την περιοχή Μιλάνο Malpensa συνήθως φτάνουν στον προορισμό Ηράκλειο σε 2ώ 40λ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι 2.887 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Μιλάνο Malpensa για την πόλη Ηράκλειο;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa στις 12:00 με ώρα προσγείωσης σε Ηράκλειο στις 15:45.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Μιλάνο Malpensa για την πόλη Ηράκλειο;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa είναι στις 18:35 με ώρα προσγείωσης 22:20.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Σεπτέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

32€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 33% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 29% στις τιμές.
Πτήση από Μιλάνο Malpensa προς Ηράκλειο

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Malpensa προς Ηράκλειο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Malpensa προς Malpensa με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Μιλάνο Malpensa προς Ηράκλειο

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο;

  Το αεροδρόμιο του προορισμού Μιλάνο Malpensa λέγεται Μιλάνο Malpensa και το μόνο αεροδρόμιο στον προορισμό Ηράκλειο είναι το Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Μιλάνο Malpensa προς Ηράκλειο είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο κάθε στην Σάββατο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Ηράκλειο με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Μιλάνο Malpensa με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Μιλάνο Malpensa-Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Malpensa προς Αερολιμένας Ηρακλείου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Μιλάνο Malpensa to Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου

Δευτέρα

Ryanair,easyJet

Ryanair,easyJet

Τρίτη

easyJet

easyJet

Τετάρτη

Neos Air,easyJet

Neos Air,easyJet

Πέμπτη

easyJet,Ryanair

easyJet,Ryanair

Παρασκευή

easyJet

easyJet

Σάββατο

Neos Air,Ryanair,easyJet

Neos Air,Ryanair, +1 ακόμη

Κυριακή

easyJet

easyJet

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου to Μιλάνο Malpensa

Δευτέρα

Ryanair,easyJet

Ryanair,easyJet

Τρίτη

easyJet

easyJet

Τετάρτη

Neos Air,easyJet

Neos Air,easyJet

Πέμπτη

easyJet,Ryanair

easyJet,Ryanair

Παρασκευή

easyJet

easyJet

Σάββατο

Neos Air,Ryanair,easyJet

Neos Air,Ryanair, +1 ακόμη

Κυριακή

Neos Air,easyJet

Neos Air,easyJet

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Μιλάνο προς Ηράκλειο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Μιλάνο προς Μιλάνο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
29-8Thu
απευθείαςeasyJet
2ώ 45λMXP-HER
32€
26-9Thu
απευθείαςeasyJet
2ώ 45λMXP-HER
34€
26-9Thu
1 στάση
13ώ 05λMXP-HER
76€
4-7Thu
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 50λMXP-HER
79€
29-8Thu
1 στάση
11ώ 05λMXP-HER
86€
1-6Sat
απευθείαςNeos Air
2ώ 45λMXP-HER
89€
2-7Tue
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 50λMXP-HER
99€
8-6Sat
απευθείαςRyanair
2ώ 45λMXP-HER
114€
8-6Sat
απευθείαςRyanair
2ώ 45λMXP-HER
146€
24-7Wed
απευθείαςNeos Air
2ώ 45λMXP-HER
178€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Malpensa προς Ηράκλειο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Μιλάνο προς Ηράκλειο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
15-4Mon
πολλές στάσειςSWISS
23ώ 45λMXP-HER
24-4Wed
πολλές στάσειςSWISS
14ώ 10λHER-MXP
200€
15-4Mon
πολλές στάσεις
4ώ 50λMXP-HER
24-4Wed
πολλές στάσεις
11ώ 25λHER-MXP
278€
15-4Mon
πολλές στάσεις
11ώ 20λMXP-HER
24-4Wed
πολλές στάσεις
9ώ 50λHER-MXP
328€
15-4Mon
πολλές στάσεις
25ώ 00λMXP-HER
24-4Wed
πολλές στάσεις
19ώ 10λHER-MXP
439€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Μιλάνο Malpensa - Ηράκλειο Πτήσεις

Αναχώρηση:

Μιλάνο Malpensa (MXP)Ιταλία

Προορισμός:

Ηράκλειο (HER)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ηράκλειο - Μιλάνο Malpensa

Κατηγορίες θέσης:

28€