Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

MXP - ATH

17€ Βρείτε φθηνές πτήσεις Μιλάνο Malpensa-Αθήνα

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Malpensa προς Αθήνα με αναχώρηση στις 15-11. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τετ 14.8
Τετ 21.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Μιλάνο Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Μιλάνο Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 48.656.472 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Malpensa προς Αθήνα (MXP-ATH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Malpensa προς Malpensa με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
12:25 - 16:00MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
10:50 - 12:35ATH-MXP
2ώ 45λαπευθείας
Δευ, 30 Σεπ - Πεμ, 3 Οκτ
07:15 - 10:45MXP-ATH
2ώ 30λαπευθείας
21:30 - 23:10ATH-MXP
2ώ 40λαπευθείας
Πεμ, 26 Σεπ - Πεμ, 3 Οκτ
06:40 - 10:15MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
10:50 - 12:35ATH-MXP
2ώ 45λαπευθείας
Πεμ, 26 Σεπ - Πεμ, 3 Οκτ
12:30 - 16:05MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
10:50 - 12:35ATH-MXP
2ώ 45λαπευθείας
Δευ, 30 Σεπ - Πεμ, 3 Οκτ
18:30 - 22:05MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
22:30 - 00:05ATH-MXP
2ώ 35λαπευθείας
Δευ, 2 Σεπ - Δευ, 16 Σεπ
11:50 - 15:25MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
10:50 - 12:35ATH-MXP
2ώ 45λαπευθείας
Τετ, 18 Σεπ - Πεμ, 26 Σεπ
18:30 - 22:05MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
10:50 - 12:35ATH-MXP
2ώ 45λαπευθείας
Δευ, 2 Σεπ - Πεμ, 19 Σεπ
18:30 - 22:05MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
15:50 - 17:25ATH-MXP
2ώ 35λαπευθείας
Δευ, 2 Σεπ - Τετ, 18 Σεπ
21:50 - 14:20MXP-ATH
15ώ 30λ1 στάση
22:25 - 09:15ATH-MXP
11ώ 50λ1 στάση
Τρι, 30 Ιουλ - Πεμ, 1 Αυγ
10:40 - 21:00MXP-ATH
9ώ 20λ2 στάσεις
11:05 - 18:25ATH-MXP
8ώ 20λ2 στάσεις
Τετ, 31 Ιουλ - Κυρ, 4 Αυγ

Πτήσεις από Malpensa προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Malpensa προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Αθήνα: Γενικά, θα βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια αν πετάξετε Δευτέρα και πιο ακριβά αν πετάξετε Παρασκευή. Όταν επιστρέψετε στον προορισμό Μιλάνο Malpensa, είναι καλύτερα να φύγετε Τρίτη και όχι Τετάρτη, για να βρείτε φθηνότερες προσφορές.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα είναι ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 73€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 221€ και 149€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 41 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, οι καλύτερες προσφορές για την πτήση Μιλάνο Malpensa-Αθήνα βρέθηκαν στην Wizz Air Malta (40€) και στην easyJet (48€). Η easyJet προσφέρει τη φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης με 17€.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πιο συχνά την πτήση Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

Οι τοποθεσίες Μιλάνο Malpensa και Αθήνα συνδέονται με διαφορετικές αεροπορικές. Οι αεροπορικές που πραγματοποιούν πιο συχνά αυτή τη διαδρομή είναι η Aegean Airlines (14 πτήσεις την εβδομάδα, η easyJet (12 πτήσεις την εβδομάδα) και η Sky Express (7 πτήσεις την εβδομάδα).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα.
Υπάρχουν 5 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα. Είναι οι: Aegean Airlines, Ryanair, Sky Express, Wizz Air Malta και easyJet. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η easyJet προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 61€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η easyJet προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 5 έως 7 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa με προσγείωση στην Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 28λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 40 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Δευτέρα, που αναχωρεί το 18% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τρίτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

Οι απευθείας πτήσεις από την περιοχή Μιλάνο Malpensa συνήθως φτάνουν στον προορισμό Αθήνα σε 2ώ 25λ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι 2.445 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Μιλάνο Malpensa για την πόλη Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa στις 06:00 με ώρα προσγείωσης στην Αθήνα στις 09:35.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Μιλάνο Malpensa για την πόλη Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa είναι στις 20:10 με ώρα προσγείωσης 23:35.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Νοέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

17€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 32% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 75% στις τιμές.
Πτήση από Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Malpensa προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Malpensa προς Malpensa με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Αθήνα, θα πετάξετε από το Μιλάνο Malpensa και θα προσγειωθείτε στο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα είναι το Airbus A321-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Μιλάνο Malpensa-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Μιλάνο Malpensa-Αθήνα σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Μιλάνο Malpensa-Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Μιλάνο Malpensa-Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Μιλάνο Malpensa με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Μιλάνο Malpensa-Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Μιλάνο Malpensa-Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 71€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 25€ ή λιγότερα με επιστροφή.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Μιλάνο Malpensa-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Malpensa προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Μιλάνο Malpensa to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Air Canada,Ryanair, +7 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +8 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Singapore Airlines,Sky Express, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Singapore Airlines, +4 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Ryanair,Singapore Airlines, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Ryanair, +6 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Air Canada,Singapore Airlines, +6 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +7 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Air Canada,Ryanair, +7 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +8 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Air Canada,Singapore Airlines, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +5 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Air Canada,Singapore Airlines, +6 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +7 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Μιλάνο Malpensa

Δευτέρα

Aegean Airlines,Air Canada,Ryanair, +6 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +7 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Air Canada,Singapore Airlines, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +5 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Air Canada,Ryanair, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +6 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Air Canada,Singapore Airlines, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +6 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Air Canada,Ryanair, +6 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +7 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Air Canada,Singapore Airlines, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +5 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Air Canada,Singapore Airlines, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +6 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαία αεροπορική για πτήσεις από Malpensa προς Αθήνα

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Malpensa προς Αθήνα; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
6,9
easyJetΣυνολική βαθμολογία από 2260 κριτικές
5,5Διασκέδαση
6,0Φαγητό
7,7Πλήρωμα
6,7Άνεση
6,7Επιβίβαση
Κριτικές αεροπορικής

Easyjet make one mistake with this flight. Time at morning. Have not trains or buses to move someone from Zurich to Basel . If change that and make it 90 minutes latter can win more customers. . Hope that management think it

6,0 ΚαλόNikolaos, Σεπ 2023BSL - SKG
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της easyJet

Easyjet make one mistake with this flight. Time at morning. Have not trains or buses to move someone from Zurich to Basel . If change that and make it 90 minutes latter can win more customers. . Hope that management think it

Η πτήση μας ήταν σήμερα 6:00πμ εχθες στης 10:30 μ.μ μας ενημέρωσαν πως η πτήση μας θα αναχωρούμε στις 7:30π.μ.Φτασαμε στο αεροδρόμιο στις 6.00πμ και η πτήση είναι αναχώρηση.Η απάντηση τους ήταν απλή χωρίς κανένα ενδιαφέρον πως έπρεπε να είστε εδώ 3 ώρες νωρίτερα.την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με easy jet να μην ξεχάσετε να στήσετε σκηνή.Απλα τραγική.ετσι χάσαμε και την επόμενη μας πτήση από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Μιλάνο προς Μιλάνο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
15-11Παρ
απευθείαςeasyJet
2ώ 25λMXP-ATH
17€
30-8Παρ
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 35λMXP-ATH
17€
23-8Παρ
απευθείαςSky Express
2ώ 25λMXP-ATH
28€
7-10Δευ
απευθείαςRyanair
2ώ 35λMXP-ATH
29€
23-12Δευ
απευθείαςRyanair
2ώ 35λMXP-ATH
39€
30-10Τετ
απευθείαςSky Express
2ώ 25λMXP-ATH
52€
17-9Τρι
1 στάσηWizz Air
18ώ 30λMXP-ATH
56€
5-9Πεμ
2 στάσεις
13ώ 55λMXP-ATH
57€
27-8Τρι
1 στάση
17ώ 15λMXP-ATH
58€
18-8Κυρ
1 στάσηWizz Air
11ώ 30λMXP-ATH
75€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Malpensa προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
18-7Πεμ
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 35λMXP-ATH
29-7Δευ
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 45λATH-MXP
137€
18-7Πεμ
απευθείας
2ώ 35λMXP-ATH
31-7Τετ
απευθείας
2ώ 35λATH-MXP
141€
17-7Τετ
απευθείαςeasyJet
2ώ 30λMXP-ATH
31-7Τετ
απευθείαςeasyJet
2ώ 40λATH-MXP
146€
18-7Πεμ
απευθείας
2ώ 35λMXP-ATH
29-7Δευ
απευθείας
2ώ 35λATH-MXP
147€
18-7Πεμ
απευθείαςeasyJet
2ώ 25λMXP-ATH
31-7Τετ
απευθείαςeasyJet
2ώ 40λATH-MXP
155€
19-7Παρ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 25λMXP-ATH
24-7Τετ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 35λATH-MXP
216€
17-7Τετ
πολλές στάσειςWizz Air
10ώ 50λMXP-ATH
27-7Σαβ
πολλές στάσειςWizz Air
6ώ 20λATH-MXP
218€
19-7Παρ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 25λMXP-ATH
27-7Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 35λATH-MXP
226€
20-7Σαβ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
9ώ 20λMXP-ATH
29-7Δευ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
14ώ 20λATH-MXP
237€
17-7Τετ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
9ώ 35λMXP-ATH
30-7Τρι
πολλές στάσειςAustrian Airlines
8ώ 35λATH-MXP
265€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Μιλάνο Malpensa - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Μιλάνο Malpensa (MXP)Ιταλία

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Μιλάνο Malpensa

Κατηγορίες θέσης:

21€