Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

MIL - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα από 22€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Μιλάνο προς Αθήνα με αναχώρηση στις 13-9. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 18.5
Sat 25.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Μιλάνο Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Μιλάνο Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.471.296 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα (MIL-ATH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Μιλάνο προς Μιλάνο με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
17:55 - 21:25MXP-ATH
2ώ 30λαπευθείας
21:40 - 23:20ATH-MXP
2ώ 40λαπευθείας
Fri, 27 Sep - Thu, 10 Oct
09:40 - 13:10MXP-ATH
2ώ 30λαπευθείας
21:40 - 23:20ATH-MXP
2ώ 40λαπευθείας
Sun, 29 Sep - Thu, 10 Oct
17:55 - 21:25MXP-ATH
2ώ 30λαπευθείας
21:40 - 23:20ATH-MXP
2ώ 40λαπευθείας
Sat, 28 Sep - Thu, 10 Oct
06:10 - 09:45MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
10:40 - 12:25ATH-MXP
2ώ 45λαπευθείας
Sun, 26 May - Fri, 31 May
06:10 - 09:45MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
22:15 - 23:55ATH-MXP
2ώ 40λαπευθείας
Sun, 5 May - Fri, 10 May
06:30 - 10:05MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
22:15 - 23:55ATH-MXP
2ώ 40λαπευθείας
Mon, 6 May - Fri, 17 May
11:50 - 15:25MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
15:50 - 17:25ATH-MXP
2ώ 35λαπευθείας
Wed, 15 May - Wed, 29 May
06:30 - 10:05MXP-ATH
2ώ 35λαπευθείας
10:40 - 12:25ATH-MXP
2ώ 45λαπευθείας
Mon, 20 May - Fri, 31 May
06:10 - 09:30BGY-ATH
2ώ 20λαπευθείας
09:40 - 11:10ATH-BGY
2ώ 30λαπευθείας
Sat, 21 Sep - Thu, 26 Sep
09:30 - 03:15MXP-ATH
16ώ 45λ1 στάση
04:30 - 20:05ATH-MXP
16ώ 35λ1 στάση
Thu, 12 Sep - Sun, 15 Sep

Πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Μιλάνο προς Αθήνα;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Μιλάνο προς Αθήνα
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Μιλάνο προς Αθήνα είχε κόστος 25€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Μιλάνο Malpensa προς το αεροδρόμιο Αθήνα. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 21€.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Μιλάνο-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Για την πτήση Μιλάνο-Αθήνα, είναι καλύτερα να φύγετε Δευτέρα και όχι Τετάρτη, για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Για να επιστρέψετε στον προορισμό Μιλάνο, οι καλύτερες τιμές είναι κάθε Τρίτη και οι πιο ακριβές κάθε Δευτέρα.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Μιλάνο προς Μιλάνο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 70€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Απρίλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 253€ και 184€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Μιλάνο προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Μιλάνο προς Μιλάνο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Μιλάνο προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 3 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 40 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Μιλάνο-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Μιλάνο-Αθήνα που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 53€ στην easyJet, και το δεύτερο φθηνότερο με την Wizz Air Malta (59€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 22€ στην easyJet και από 23€ στην Wizz Air Malta.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πιο συχνά την πτήση Μιλάνο-Αθήνα;

Η Aegean Airlines εκτελεί το δρομολόγιο Μιλάνο-Αθήνα με έως 2 πτήσεις ανά ημέρα. Επίσης, η easyJet πραγματοποιεί 2 πτήσεις ανά ημέρα και ακολουθεί η Ryanair με 1 πτήση ανά ημέρα.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Μιλάνο-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα.
Υπάρχουν 5 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα. Είναι οι: Aegean Airlines, Ryanair, Sky Express, Wizz Air Malta και easyJet. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Ryanair προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 44€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η easyJet προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Μιλάνο-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 5 έως 9 απευθείας πτήσεις από Μιλάνο με προσγείωση σε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 26λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 48 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Παρασκευή, που αναχωρεί το 19% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τρίτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Μιλάνο-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Μιλάνο-Αθήνα;

Η μέση απευθείας πτήση διαρκεί 2ώ 20λ για μια απόσταση 2.380 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Μιλάνο προς Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Μιλάνο στις 06:10 με ώρα προσγείωσης σε Αθήνα στις 09:30.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Μιλάνο προς Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Μιλάνο προς Μιλάνο είναι στις 21:15 με ώρα προσγείωσης 00:40.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Νοέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

22€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 23% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 100% στις τιμές.
Πτήση από Μιλάνο Malpensa προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Μιλάνο προς Μιλάνο με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Μιλάνο-Αθήνα;

  Ο προορισμός Μιλάνο εξυπηρετείται από 2 μεγάλα αεροδρόμια, ενώ στον προορισμό Αθήνα υπάρχει μόνο 1 βασικό αεροδρόμιο. Μιλάνο: Για να φύγετε, θα πετάξετε από ένα από τα εξής αεροδρόμια: Μιλάνο Linate ή Μιλάνο Malpensa. Θα προσγειωθείτε στο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Μιλάνο προς Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Μιλάνο προς Αθήνα είναι το Airbus A321-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Μιλάνο-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Μιλάνο προς Αθήνα;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα σε καθημερινή βάση.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα, η Sky Express ή η easyJet;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα είναι η Sky Express και η easyJet. Με μέση τιμή τα 204€ και γενική βαθμολογία 7,3, η Sky Express είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η easyJet είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 116€ και γενική βαθμολογία 6,9.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Μιλάνο προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Μιλάνο θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Μιλάνο με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Μιλάνο προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Μιλάνο έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Μιλάνο

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 59€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 57€ ή λιγότερα με επιστροφή.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Μιλάνο-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Μιλάνο προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Μιλάνο to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Ryanair,Singapore Airlines, +6 ακόμη

Aegean Airlines,Ryanair, +7 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Singapore Airlines,Sky Express, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Singapore Airlines, +4 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Ryanair,Singapore Airlines, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Ryanair, +6 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Singapore Airlines,Sky Express, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Singapore Airlines, +6 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Ryanair,Singapore Airlines, +6 ακόμη

Aegean Airlines,Ryanair, +7 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Singapore Airlines,Sky Express, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Singapore Airlines, +4 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Singapore Airlines,Sky Express, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Singapore Airlines, +6 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Μιλάνο

Δευτέρα

Aegean Airlines,Air Canada,Ryanair, +6 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +7 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Air Canada,Singapore Airlines, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +5 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Air Canada,Ryanair, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +6 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Singapore Airlines,Sky Express, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Singapore Airlines, +6 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Air Canada,Ryanair, +7 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +8 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Singapore Airlines,Sky Express, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Singapore Airlines, +5 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Air Canada,Singapore Airlines, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Air Canada, +6 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαίες αεροπορικές για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Μιλάνο προς Αθήνα; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
7,3
Sky ExpressΣυνολική βαθμολογία από 122 κριτικές
8,0crew
7,0boarding
7,3comfort
6,3food
6,3entertainment
Κριτικές αεροπορικής

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

2,0 ΜέτριοΕΡΗ, Αυγ 2023ATH - EFL
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Sky Express

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Easyjet make one mistake with this flight. Time at morning. Have not trains or buses to move someone from Zurich to Basel . If change that and make it 90 minutes latter can win more customers. . Hope that management think it

Η πτήση μας ήταν σήμερα 6:00πμ εχθες στης 10:30 μ.μ μας ενημέρωσαν πως η πτήση μας θα αναχωρούμε στις 7:30π.μ.Φτασαμε στο αεροδρόμιο στις 6.00πμ και η πτήση είναι αναχώρηση.Η απάντηση τους ήταν απλή χωρίς κανένα ενδιαφέρον πως έπρεπε να είστε εδώ 3 ώρες νωρίτερα.την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με easy jet να μην ξεχάσετε να στήσετε σκηνή.Απλα τραγική.ετσι χάσαμε και την επόμενη μας πτήση από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Μιλάνο προς Μιλάνο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
13-9Fri
απευθείαςeasyJet
2ώ 30λMXP-ATH
22€
14-9Sat
απευθείαςeasyJet
2ώ 30λMXP-ATH
23€
19-5Sun
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 35λMXP-ATH
23€
19-5Sun
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 35λMXP-ATH
25€
19-5Sun
απευθείαςRyanair
2ώ 20λBGY-ATH
25€
21-9Sat
απευθείαςRyanair
2ώ 20λBGY-ATH
29€
4-6Tue
2 στάσεις
19ώ 05λBGY-ATH
59€
28-5Tue
απευθείαςSky Express
2ώ 25λMXP-ATH
62€
10-6Mon
1 στάση
10ώ 45λMXP-ATH
69€
1-7Mon
απευθείαςSky Express
2ώ 25λMXP-ATH
79€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Μιλάνο προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Μιλάνο προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
21-4Sun
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 35λMXP-ATH
22-4Mon
απευθείαςWizz Air Malta
2ώ 45λATH-MXP
124€
21-4Sun
απευθείαςeasyJet
2ώ 30λMXP-ATH
23-4Tue
απευθείαςeasyJet
2ώ 40λATH-MXP
127€
21-4Sun
απευθείας
2ώ 35λMXP-ATH
23-4Tue
πολλές στάσεις
19ώ 20λATH-MXP
130€
21-4Sun
απευθείας
2ώ 35λMXP-ATH
23-4Tue
απευθείας
2ώ 40λATH-MXP
134€
20-4Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
5ώ 40λMXP-ATH
21-4Sun
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 35λATH-MXP
223€
20-4Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
8ώ 50λMXP-ATH
22-4Mon
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 35λATH-MXP
236€
20-4Sat
απευθείαςRyanair
2ώ 20λBGY-ATH
22-4Mon
απευθείαςRyanair
2ώ 30λATH-BGY
256€
21-4Sun
απευθείαςRyanair
2ώ 20λBGY-ATH
22-4Mon
απευθείαςRyanair
2ώ 30λATH-BGY
261€
22-4Mon
πολλές στάσειςSWISS
4ώ 35λMXP-ATH
28-4Sun
πολλές στάσειςSWISS
17ώ 40λATH-MXP
285€
19-4Fri
πολλές στάσειςSWISS
9ώ 10λMXP-ATH
22-4Mon
πολλές στάσειςSWISS
12ώ 30λATH-MXP
528€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Αθήνα

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Μιλάνο

Κατηγορίες θέσης:

22€