Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

MLA - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα από 33€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Λούκα προς Αθήνα με αναχώρηση στις 27-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 18.5
Sat 25.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λούκα Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λούκα Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.471.296 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα (MLA-ATH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Λούκα προς Λούκα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
19:50 - 22:25MLA-ATH
1ώ 35λαπευθείας
17:05 - 17:55ATH-MLA
1ώ 50λαπευθείας
Wed, 22 May - Sat, 25 May
08:00 - 10:35MLA-ATH
1ώ 35λαπευθείας
22:55 - 23:45ATH-MLA
1ώ 50λαπευθείας
Wed, 15 May - Wed, 22 May
05:50 - 08:25MLA-ATH
1ώ 35λαπευθείας
16:45 - 17:35ATH-MLA
1ώ 50λαπευθείας
Thu, 16 May - Tue, 21 May
07:55 - 10:05MLA-ATH
25ώ 10λ2 στάσεις
08:25 - 09:05ATH-MLA
1ώ 40λαπευθείας
Thu, 30 May - Sun, 2 Jun
07:55 - 13:05MLA-ATH
4ώ 10λ1 στάση
22:55 - 15:40ATH-MLA
41ώ 45λ2 στάσεις
Thu, 30 May - Sun, 2 Jun
07:55 - 17:00MLA-ATH
8ώ 05λ1 στάση
14:00 - 07:50ATH-MLA
18ώ 50λ1 στάση
Thu, 2 May - Sat, 11 May
09:00 - 11:35MLA-ATH
1ώ 35λαπευθείας
07:35 - 08:15ATH-MLA
1ώ 40λαπευθείας
185€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Thu, 12 Sep - Mon, 16 Sep
09:50 - 12:25MLA-ATH
1ώ 35λαπευθείας
07:35 - 08:15ATH-MLA
1ώ 40λαπευθείας
206€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Sun, 8 Sep - Mon, 16 Sep
19:05 - 12:30MLA-ATH
16ώ 25λ1 στάση
12:05 - 18:15ATH-MLA
7ώ 10λ1 στάση
Thu, 6 Jun - Sun, 9 Jun
19:05 - 00:45MLA-ATH
4ώ 40λ1 στάση
12:05 - 18:15ATH-MLA
7ώ 10λ1 στάση
Mon, 24 Jun - Tue, 25 Jun

Πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Λούκα προς Λούκα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 67€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Απρίλιος και ο Μάρτιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 262€ και 164€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Λούκα προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Λούκα προς Λούκα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Λούκα προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 24 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Λούκα-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την Ryanair (33€) και την easyJet (59€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην Ryanair (45€) και την easyJet (179€).

Πόσες πτήσεις Λούκα-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 3 απευθείας πτήσεις από Λούκα με προσγείωση σε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 38λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 13 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Δευτέρα, που αναχωρεί το 23% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τρίτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Λούκα-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Λούκα-Αθήνα;

Μια απευθείας πτήση για τον προορισμό Αθήνα θα διαρκέσει περίπου 1ώ 35λ για να διανύσει την απόσταση των 1.403 χλμ. από την περιοχή Λούκα.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Λούκα προς Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Λούκα στις 05:45 με ώρα προσγείωσης σε Αθήνα στις 08:20.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Λούκα προς Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Λούκα προς Λούκα είναι στις 22:10 με ώρα προσγείωσης 00:45.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Απρίλιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

33€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 99% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 12% στις τιμές.
Πτήση από Λούκα προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Λούκα προς Λούκα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Λούκα-Αθήνα;

  Το αεροδρόμιο του προορισμού Λούκα λέγεται Λούκα Malta Intl και το μόνο αεροδρόμιο στον προορισμό Αθήνα είναι το Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Λούκα προς Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Λούκα προς Αθήνα είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Λούκα-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Λούκα προς Αθήνα;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Λούκα προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Λούκα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Λούκα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Λούκα προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Λούκα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Λούκα Malta Intl-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Malta Intl προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Λούκα Malta Intl to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Ryanair,Volotea, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Ryanair, +2 ακόμη

Τρίτη

Ryanair

Ryanair

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Aegean Airlines,Ryanair,Volotea

Aegean Airlines,Ryanair, +1 ακόμη

Παρασκευή

Ryanair,Voyage Air

Ryanair,Voyage Air

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Aegean Airlines,Ryanair,Volotea

Aegean Airlines,Ryanair, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Λούκα Malta Intl

Δευτέρα

Aegean Airlines,Ryanair,Volotea, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Ryanair, +2 ακόμη

Τρίτη

Ryanair

Ryanair

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Aegean Airlines,Ryanair,Volotea

Aegean Airlines,Ryanair, +1 ακόμη

Παρασκευή

Ryanair,Voyage Air

Ryanair,Voyage Air

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Aegean Airlines,Ryanair,Volotea

Aegean Airlines,Ryanair, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Λούκα προς Λούκα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
27-4Sat
απευθείαςRyanair
1ώ 35λMLA-ATH
33€
14-8Wed
απευθείαςRyanair
1ώ 35λMLA-ATH
35€
13-10Sun
1 στάσηeasyJet
11ώ 55λMLA-ATH
59€
11-9Wed
1 στάσηeasyJet
14ώ 05λMLA-ATH
72€
20-5Mon
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 35λMLA-ATH
73€
27-4Sat
1 στάσηWizz Air
16ώ 25λMLA-ATH
75€
23-9Mon
απευθείαςVolotea
1ώ 35λMLA-ATH
81€
28-4Sun
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λMLA-ATH
92€
27-4Sat
1 στάσηWizz Air
16ώ 25λMLA-ATH
106€
2-6Sun
απευθείαςVolotea
1ώ 35λMLA-ATH
119€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Λούκα προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Λούκα προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
19-4Fri
απευθείαςRyanair
1ώ 35λMLA-ATH
22-4Mon
απευθείαςRyanair
1ώ 50λATH-MLA
204€
19-4Fri
απευθείαςRyanair
1ώ 35λMLA-ATH
22-4Mon
απευθείαςRyanair
1ώ 50λATH-MLA
211€
19-4Fri
απευθείαςRyanair
1ώ 35λMLA-ATH
27-4Sat
απευθείαςRyanair
1ώ 50λATH-MLA
302€
19-4Fri
απευθείας
1ώ 35λMLA-ATH
27-4Sat
πολλές στάσεις
13ώ 05λATH-MLA
334€
19-4Fri
απευθείας
1ώ 35λMLA-ATH
27-4Sat
πολλές στάσεις
13ώ 05λATH-MLA
409€
19-4Fri
πολλές στάσειςLufthansa
9ώ 05λMLA-ATH
22-4Mon
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 35λATH-MLA
500€
19-4Fri
πολλές στάσειςLufthansa
9ώ 05λMLA-ATH
27-4Sat
πολλές στάσειςLufthansa
11ώ 55λATH-MLA
504€
19-4Fri
πολλές στάσειςSWISS
11ώ 00λMLA-ATH
22-4Mon
πολλές στάσειςSWISS
17ώ 00λATH-MLA
520€
19-4Fri
πολλές στάσειςTurkish Airlines
12ώ 45λMLA-ATH
21-4Sun
πολλές στάσειςTurkish Airlines
15ώ 25λATH-MLA
832€
19-4Fri
πολλές στάσειςTurkish Airlines
6ώ 50λMLA-ATH
26-4Fri
πολλές στάσειςTurkish Airlines
15ώ 25λATH-MLA
839€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Λούκα - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Λούκα (MLA)Μάλτα

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Λούκα

Κατηγορίες θέσης:

104€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: