Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

STN - EFL

Βρείτε φθηνές πτήσεις Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι από 54€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση με επιστροφή που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Stansted προς Αργοστόλι με αναχώρηση στις 12-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τετ 22.5
Τετ 29.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αργοστόλι

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λονδίνο Αργοστόλι.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λονδίνο Αργοστόλι.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.632.927 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Stansted προς Αργοστόλι (STN-EFL)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Stansted προς Stansted με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
16:45 - 22:05STN-EFL
3ώ 20λαπευθείας
22:30 - 23:59EFL-STN
3ώ 29λαπευθείας
Κυρ, 12 Μαϊ - Κυρ, 19 Μαϊ
16:50 - 22:10STN-EFL
3ώ 20λαπευθείας
22:50 - 00:20EFL-STN
3ώ 30λαπευθείας
Τετ, 26 Ιουν - Τετ, 3 Ιουλ
16:50 - 22:10STN-EFL
3ώ 20λαπευθείας
22:50 - 00:20EFL-STN
3ώ 30λαπευθείας
Τετ, 10 Ιουλ - Τετ, 17 Ιουλ
16:50 - 22:10STN-EFL
3ώ 20λαπευθείας
22:50 - 00:20EFL-STN
3ώ 30λαπευθείας
Τετ, 26 Ιουν - Τετ, 3 Ιουλ
14:50 - 20:20STN-EFL
3ώ 30λαπευθείας
21:00 - 08:00EFL-STN
13ώ 00λ1 στάση
Δευ, 17 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
14:50 - 20:20STN-EFL
3ώ 30λαπευθείας
21:00 - 08:00EFL-STN
13ώ 00λ1 στάση
Δευ, 17 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
14:50 - 20:20STN-EFL
3ώ 30λαπευθείας
22:50 - 00:20EFL-STN
3ώ 30λαπευθείας
Δευ, 3 Ιουν - Παρ, 7 Ιουν
14:50 - 20:20STN-EFL
3ώ 30λαπευθείας
21:10 - 22:40EFL-STN
3ώ 30λαπευθείας
Δευ, 3 Ιουν - Δευ, 10 Ιουν
07:15 - 12:30STN-EFL
3ώ 15λαπευθείας
14:20 - 15:45EFL-STN
3ώ 25λαπευθείας
Πεμ, 11 Ιουλ - Κυρ, 14 Ιουλ
07:15 - 12:30STN-EFL
3ώ 15λαπευθείας
13:30 - 14:55EFL-STN
3ώ 25λαπευθείας
Πεμ, 12 Σεπ - Πεμ, 19 Σεπ

Πτήσεις από Stansted προς Αργοστόλι - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Stansted προς Αργοστόλι που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted προς Αργοστόλι;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted προς Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted προς Αργοστόλι είναι ο Απρίλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 147€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 453€ και 323€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted προς Αργοστόλι;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted προς Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted προς Αργοστόλι, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 13 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι στην KAYAK ήταν με την easyJet με 117€. Η Ryanair προτείνει πτήση με επιστροφή από 54€ και η Jet2 από 218€.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted με προσγείωση σε Αργοστόλι και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 26λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 5 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τετάρτη, που αναχωρεί το 40% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Σάββατο.

Πόσο διαρκεί η πτήση Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι;

Οι απευθείας πτήσεις καλύπτουν τα 3.530 χλμ. της πτήσης Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι σε περίπου 3ώ 15λ.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Λονδίνο Stansted για την πόλη Αργοστόλι;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted στις 06:00 με ώρα προσγείωσης σε Αργοστόλι στις 11:30.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Λονδίνο Stansted για την πόλη Αργοστόλι;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted προς Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted είναι στις 16:50 με ώρα προσγείωσης 22:10.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

54€
Πτήση από Λονδίνο Stansted προς Αργοστόλι

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Stansted προς Αργοστόλι

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Stansted προς Stansted με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Λονδίνο Stansted προς Αργοστόλι

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Αργοστόλι, θα πετάξετε από το Λονδίνο Stansted και θα προσγειωθείτε στο Αργοστόλι Αερολιμένας Κεφαλονιάς.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Λονδίνο Stansted προς Αργοστόλι είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι κάθε στην Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Αργοστόλι με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Λονδίνο Stansted με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Λονδίνο Stansted-Αργοστόλι Αερολιμένας Κεφαλονιάς;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Stansted προς Αερολιμένας Κεφαλονιάς, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Λονδίνο Stansted to Αργοστόλι Αερολιμένας Κεφαλονιάς

Δευτέρα

Jet2

Jet2

Τετάρτη

Jet2,Ryanair

Jet2,Ryanair

Παρασκευή

Jet2

Jet2

Σάββατο

Jet2

Jet2

Κυριακή

Jet2,Ryanair

Jet2,Ryanair

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αργοστόλι Αερολιμένας Κεφαλονιάς to Λονδίνο Stansted

Δευτέρα

Jet2

Jet2

Τετάρτη

Jet2,Ryanair

Jet2,Ryanair

Παρασκευή

Jet2

Jet2

Σάββατο

Jet2

Jet2

Κυριακή

Jet2,Ryanair

Jet2,Ryanair

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Λονδίνο προς Αργοστόλι

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Λονδίνο προς Λονδίνο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
14-8Τετ
1 στάσηeasyJet
21ώ 20λSTN-EFL
117€
16-8Παρ
απευθείαςJet2
3ώ 30λSTN-EFL
120€
24-7Τετ
απευθείαςRyanair
3ώ 20λSTN-EFL
136€
24-7Τετ
απευθείαςRyanair
3ώ 20λSTN-EFL
139€
15-8Πεμ
1 στάση
12ώ 25λSTN-EFL
152€
13-8Τρι
1 στάση
12ώ 55λSTN-EFL
163€
30-5Πεμ
απευθείαςTUI Airways
3ώ 15λSTN-EFL
266€
15-8Πεμ
απευθείαςTUI Airways
3ώ 15λSTN-EFL
281€
25-8Κυρ
2 στάσειςEmirates
28ώ 50λSTN-EFL
1.268€
7-9Σαβ
2 στάσειςEmirates
28ώ 50λSTN-EFL
1.379€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Stansted προς Αργοστόλι

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Λονδίνο προς Αργοστόλι με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
27-4Σαβ
πολλές στάσεις
22ώ 15λSTN-EFL
4-5Σαβ
απευθείας
3ώ 30λEFL-STN
404€
26-4Παρ
πολλές στάσεις
11ώ 35λSTN-EFL
4-5Σαβ
απευθείας
3ώ 30λEFL-STN
468€
27-4Σαβ
πολλές στάσεις
26ώ 50λSTN-EFL
4-5Σαβ
απευθείας
3ώ 30λEFL-STN
504€
26-4Παρ
πολλές στάσεις
21ώ 15λSTN-EFL
3-5Παρ
πολλές στάσεις
22ώ 30λEFL-STN
591€
26-4Παρ
πολλές στάσεις
11ώ 35λSTN-EFL
4-5Σαβ
πολλές στάσεις
9ώ 30λEFL-STN
616€
25-4Πεμ
πολλές στάσεις
11ώ 35λSTN-EFL
3-5Παρ
πολλές στάσεις
22ώ 30λEFL-STN
662€
27-4Σαβ
πολλές στάσεις
16ώ 55λSTN-EFL
4-5Σαβ
πολλές στάσεις
30ώ 10λEFL-STN
1.225€
27-4Σαβ
πολλές στάσεις
16ώ 55λSTN-EFL
4-5Σαβ
πολλές στάσεις
22ώ 20λEFL-STN
1.270€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Λονδίνο Stansted - Αργοστόλι Πτήσεις

Αναχώρηση:

Λονδίνο Stansted (STN)Ηνωμένο Βασίλειο

Προορισμός:

Αργοστόλι (EFL)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αργοστόλι - Λονδίνο Stansted

Κατηγορίες θέσης: