Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

LTN - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις Λονδίνο Luton-Αθήνα από 24€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Luton προς Αθήνα με αναχώρηση στις 15-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 30.3
Σαβ 6.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λονδίνο Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λονδίνο Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.972.716 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Luton προς Αθήνα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Luton προς Luton με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
15:20 - 21:00LTN-ATH
3ώ 40λαπευθείας
21:30 - 23:25ATH-LTN
3ώ 55λαπευθείας
Παρ, 12 Απρ - Παρ, 19 Απρ
17:50 - 23:30LTN-ATH
3ώ 40λαπευθείας
12:30 - 14:25ATH-LTN
3ώ 55λαπευθείας
Σαβ, 13 Απρ - Τρι, 30 Απρ
17:50 - 23:30LTN-ATH
3ώ 40λαπευθείας
13:25 - 15:20ATH-LTN
3ώ 55λαπευθείας
Σαβ, 20 Απρ - Τετ, 24 Απρ
14:20 - 20:00LTN-ATH
3ώ 40λαπευθείας
21:30 - 23:25ATH-LTN
3ώ 55λαπευθείας
Δευ, 22 Απρ - Παρ, 3 Μαϊ
07:20 - 13:15LTN-ATH
3ώ 55λαπευθείας
14:20 - 16:25ATH-LTN
4ώ 05λαπευθείας
Δευ, 15 Απρ - Τετ, 24 Απρ
07:45 - 13:40LTN-ATH
3ώ 55λαπευθείας
14:20 - 16:25ATH-LTN
4ώ 05λαπευθείας
Τετ, 17 Απρ - Τετ, 24 Απρ
17:50 - 23:30LTN-ATH
3ώ 40λαπευθείας
12:30 - 14:25ATH-LTN
3ώ 55λαπευθείας
Σαβ, 20 Απρ - Τρι, 23 Απρ
07:45 - 18:10LTN-ATH
8ώ 25λ1 στάση
14:25 - 16:25ATH-LTN
4ώ 00λαπευθείας
Τρι, 14 Μαϊ - Τετ, 22 Μαϊ
07:20 - 13:15LTN-ATH
3ώ 55λαπευθείας
18:45 - 02:10ATH-LTN
9ώ 25λ1 στάση
Δευ, 15 Απρ - Τρι, 23 Απρ
08:25 - 19:40LTN-ATH
9ώ 15λ1 στάση
23:50 - 07:40ATH-LTN
9ώ 50λ1 στάση
Πεμ, 9 Μαϊ - Κυρ, 12 Μαϊ

Πτήσεις από Luton προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Luton προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Λονδίνο Luton-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Η φθηνότερη ημέρα κατά μέσο όρο για την πτήση Λονδίνο Luton-Αθήνα είναι Δευτέρα και η ακριβότερη Παρασκευή. Για πτήσεις επιστροφής Αθήνα-Λονδίνο Luton, οι καλύτερες προσφορές γενικά είναι κάθε Πέμπτη, ενώ η ακριβότερη ημέρα είναι Τρίτη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton προς Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton προς Αθήνα είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 67€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 286€ και 269€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton προς Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 25 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Λονδίνο Luton-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, οι καλύτερες προσφορές για την πτήση Λονδίνο Luton-Αθήνα βρέθηκαν στην Ryanair (47€) και στην Wizz Air UK (61€). Η Ryanair προσφέρει τη φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης με 24€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton προς Αθήνα.
Υπάρχει μόνο μία αεροπορική με απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton προς Αθήνα και αυτή είναι η Wizz Air UK. Η καλύτερη προσφορά που βρήκαμε για πτήση απλής μετάβασης της Wizz Air UK είναι 61€.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton με προσγείωσησε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 45λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 12:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 4 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Λονδίνο Luton-Αθήνα;

Μια απευθείας πτήση για τον προορισμό Αθήνα θα διαρκέσει περίπου 3ώ 40λ για να διανύσει την απόσταση των 3.929 χλμ. από την περιοχή Λονδίνο Luton.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Λονδίνο Luton για την πόλη Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton στις 06:25 με ώρα προσγείωσης σε Αθήνα στις 12:05.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Λονδίνο Luton για την πόλη Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton προς Αεροδρόμιο Λονδίνο Luton είναι στις 17:50 με ώρα προσγείωσης 23:30.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Απρίλιος

Φθηνότερη πτήση

24€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 60% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 43% στις τιμές.
Πτήση από Λονδίνο Luton προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Luton προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Luton προς Luton με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Λονδίνο Luton προς Αθήνα

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Λονδίνο Luton-Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Λονδίνο Luton προς Αθήνα είναι το Airbus A321neo.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Λονδίνο Luton-Αθήνα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Λονδίνο Luton-Αθήνα κάθε στην Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Λονδίνο Luton-Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Λονδίνο Luton-Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Λονδίνο Luton-Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Λονδίνο Luton-Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Λονδίνο Luton-Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Λονδίνο Luton με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Λονδίνο Luton-Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Λονδίνο Luton-Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από τον προορισμό Λονδίνο Luton

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 56€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 73€ ή λιγότερα με επιστροφή.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Λονδίνο Luton-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Luton προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Λονδίνο Luton to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Wizz Air UK,Ryanair

Wizz Air UK,Ryanair

Τρίτη

Ryanair

Ryanair

Τετάρτη

Wizz Air UK,Ryanair

Wizz Air UK,Ryanair

Παρασκευή

Wizz Air UK,Ryanair

Wizz Air UK,Ryanair

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Wizz Air UK

Wizz Air UK

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Λονδίνο Luton

Δευτέρα

Wizz Air UK,Ryanair

Wizz Air UK,Ryanair

Τρίτη

Ryanair

Ryanair

Τετάρτη

Wizz Air UK,Ryanair

Wizz Air UK,Ryanair

Παρασκευή

Wizz Air UK,Ryanair

Wizz Air UK,Ryanair

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Wizz Air UK

Wizz Air UK

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαία αεροπορική για πτήσεις από Luton προς Αθήνα

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε από Luton προς Luton; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
5,8
Wizz Air UKΣυνολική βαθμολογία από 118 κριτικές
68crew
49food
59overall
58boarding
56comfort
42entertainment
Κριτικές αεροπορικής

Η πτηση ακυρωθηκε ενω ημουν καθοδον. Στην αρχη ελαβα μηνυμα για καθυστερηση 2 ωρων και μετα ακυρωθηκε εντελως. Την ιδια μερα, 2 ωρες πριν την πτηση ακυρωθηκε η πτηση. Απαραδεκτο.

Διαβάστε περισσότερα για την Wizz Air UK

Η πτηση ακυρωθηκε ενω ημουν καθοδον. Στην αρχη ελαβα μηνυμα για καθυστερηση 2 ωρων και μετα ακυρωθηκε εντελως. Την ιδια μερα, 2 ωρες πριν την πτηση ακυρωθηκε η πτηση. Απαραδεκτο.

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Λονδίνο προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Λονδίνο προς Λονδίνο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
15-4Δευ
απευθείαςRyanair
3ώ 40λLTN-ATH
24€
13-4Σαβ
απευθείαςRyanair
3ώ 40λLTN-ATH
25€
14-4Κυρ
απευθείαςWizz Air UK
3ώ 55λLTN-ATH
26€
14-4Κυρ
απευθείαςWizz Air UK
3ώ 55λLTN-ATH
27€
21-4Κυρ
1 στάση
6ώ 50λLTN-ATH
37€
12-4Παρ
1 στάση
18ώ 10λLTN-ATH
39€
8-4Δευ
1 στάσηWizz Air
23ώ 20λLTN-ATH
41€
8-4Δευ
1 στάσηWizz Air
23ώ 25λLTN-ATH
46€
7-3Πεμ
1 στάσηeasyJet
21ώ 45λLTN-ATH
122€
15-6Σαβ
2 στάσειςeasyJet
12ώ 05λLTN-ATH
151€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Luton προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Λονδίνο προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
4-3Δευ
πολλές στάσεις
17ώ 30λLTN-ATH
17-3Κυρ
απευθείας
4ώ 05λATH-LTN
116€
4-3Δευ
απευθείαςWizz Air UK
3ώ 45λLTN-ATH
17-3Κυρ
απευθείαςWizz Air UK
4ώ 05λATH-LTN
121€
4-3Δευ
απευθείαςWizz Air UK
3ώ 45λLTN-ATH
6-3Τετ
απευθείαςWizz Air UK
4ώ 05λATH-LTN
134€
4-3Δευ
απευθείαςWizz Air UK
3ώ 45λLTN-ATH
8-3Παρ
απευθείαςWizz Air UK
4ώ 05λATH-LTN
138€
4-3Δευ
πολλές στάσεις
17ώ 30λLTN-ATH
7-3Πεμ
πολλές στάσεις
10ώ 05λATH-LTN
145€
4-3Δευ
απευθείαςWizz Air UK
3ώ 45λLTN-ATH
8-3Παρ
απευθείαςWizz Air UK
4ώ 05λATH-LTN
146€
2-3Σαβ
πολλές στάσεις
13ώ 50λLTN-ATH
10-3Κυρ
απευθείας
4ώ 05λATH-LTN
152€
4-3Δευ
πολλές στάσεις
16ώ 55λLTN-ATH
8-3Παρ
απευθείας
4ώ 05λATH-LTN
156€
4-3Δευ
απευθείας
3ώ 45λLTN-ATH
7-3Πεμ
πολλές στάσεις
10ώ 05λATH-LTN
159€
4-3Δευ
πολλές στάσεις
16ώ 55λLTN-ATH
8-3Παρ
απευθείας
4ώ 05λATH-LTN
162€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Λονδίνο Luton - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Λονδίνο Luton (LTN)Ηνωμένο Βασίλειο

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Λονδίνο Luton

Κατηγορίες θέσης:

49€