Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

LON - KLX

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα από 74€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Λονδίνο προς Καλαμάτα με αναχώρηση στις 14-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 18.5
Σαβ 25.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Καλαμάτα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λονδίνο Καλαμάτα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λονδίνο Καλαμάτα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.471.296 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα (LON-KLX)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Λονδίνο προς Λονδίνο με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
10:15 - 15:50STN-KLX
3ώ 35λαπευθείας
16:15 - 18:10KLX-STN
3ώ 55λαπευθείας
Τετ, 26 Ιουν - Τετ, 10 Ιουλ
14:15 - 19:50STN-KLX
3ώ 35λαπευθείας
20:40 - 22:25KLX-STN
3ώ 45λαπευθείας
Τετ, 12 Ιουν - Τετ, 19 Ιουν
06:00 - 19:50LHR-KLX
11ώ 50λ1 στάση
16:15 - 07:55KLX-LHR
17ώ 40λ1 στάση
Παρ, 31 Μαϊ - Τρι, 11 Ιουν
06:00 - 15:25LHR-KLX
7ώ 25λ1 στάση
20:35 - 08:20KLX-LHR
13ώ 45λ1 στάση
Τρι, 11 Ιουν - Τρι, 18 Ιουν
20:05 - 19:50LHR-KLX
21ώ 45λ1 στάση
16:15 - 19:25KLX-LHR
5ώ 10λ1 στάση
Πεμ, 30 Μαϊ - Τρι, 11 Ιουν
10:00 - 19:45LHR-KLX
7ώ 45λ1 στάση
16:15 - 21:45KLX-LHR
7ώ 30λ1 στάση
Τρι, 4 Ιουν - Τρι, 11 Ιουν
05:40 - 11:20LGW-KLX
3ώ 40λαπευθείας
12:00 - 13:50KLX-LGW
3ώ 50λαπευθείας
Τρι, 4 Ιουν - Τρι, 11 Ιουν
05:40 - 11:20LGW-KLX
3ώ 40λαπευθείας
12:00 - 13:50KLX-LGW
3ώ 50λαπευθείας
Τρι, 9 Ιουλ - Τρι, 16 Ιουλ
16:35 - 00:05LHR-KLX
5ώ 30λ1 στάση
12:00 - 17:55KLX-LHR
7ώ 55λ1 στάση
348€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 4 Οκτ - Τετ, 9 Οκτ
22:15 - 20:45LHR-KLX
20ώ 30λ1 στάση
07:50 - 21:10KLX-LHR
15ώ 20λ2 στάσεις
366€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 15 Ιουν - Σαβ, 29 Ιουν

Πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Λονδίνο προς Καλαμάτα
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Λονδίνο προς Καλαμάτα κοστίζει 328€ ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted προς το αεροδρόμιο Καλαμάτα. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Λονδίνο προς Λονδίνο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα είναι ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 193€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιανουάριος και ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 938€ και 857€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Λονδίνο προς Λονδίνο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Λονδίνο προς Καλαμάτα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 2 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Λονδίνο-Καλαμάτα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Λονδίνο-Καλαμάτα στην KAYAK ήταν με την easyJet με 100€. Η Ryanair προτείνει πτήση με επιστροφή από 122€ και η Jet2 από 150€.

Πόσες πτήσεις Λονδίνο-Καλαμάτα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Λονδίνο με προσγείωση σε Καλαμάτα και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 41λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 5 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Σάββατο, που αναχωρεί το 40% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τρίτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Λονδίνο-Καλαμάτα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Λονδίνο-Καλαμάτα;

Η μέση απευθείας πτήση διαρκεί 3ώ 25λ για μια απόσταση 3.806 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Λονδίνο στις 05:40 με ώρα προσγείωσης σε Καλαμάτα στις 11:20.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Λονδίνο προς Λονδίνο είναι στις 14:15 με ώρα προσγείωσης 19:40.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

74€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 141% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 21% στις τιμές.
Πτήση από Λονδίνο Luton προς Καλαμάτα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Λονδίνο προς Λονδίνο με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Λονδίνο-Καλαμάτα;

  Ο προορισμός Λονδίνο έχει 6 μεγάλα αεροδρόμια: Λονδίνο London City, Λονδίνο Gatwick, Λονδίνο Χίθροου, Λονδίνο Luton, Λονδίνο Southend και Λονδίνο Stansted. Το Καλαμάτας είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στον προορισμό Καλαμάτα. Θα βρείτε τις φθηνότερες προσφορές αν πετάξετε από το Λονδίνο Gatwick.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Λονδίνο προς Καλαμάτα είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

  Η oneworld είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Λονδίνο-Καλαμάτα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα κάθε στην Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Καλαμάτα από Λονδίνο θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Καλαμάτα με μια αεροπορική και πίσω προς Λονδίνο με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Λονδίνο προς Καλαμάτα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Καλαμάτα από Λονδίνο έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Λονδίνο

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση απλής μετάβασης με 385€ ή λιγότερα.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Λονδίνο-Καλαμάτας;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτας, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Λονδίνο to Καλαμάτας

Τρίτη

easyJet

easyJet

Τετάρτη

Jet2,Ryanair

Jet2,Ryanair

Πέμπτη

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Σάββατο

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Κυριακή

British Airways,Jet2

British Airways,Jet2

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Καλαμάτας to Λονδίνο

Τρίτη

easyJet

easyJet

Τετάρτη

Jet2,Ryanair

Jet2,Ryanair

Πέμπτη

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Σάββατο

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Κυριακή

British Airways,Jet2

British Airways,Jet2

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Λονδίνο προς Λονδίνο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
14-5Τρι
1 στάση
26ώ 10λLTN-KLX
74€
7-9Σαβ
1 στάση
13ώ 45λLGW-KLX
85€
27-4Σαβ
απευθείαςeasyJet
3ώ 40λLGW-KLX
100€
12-5Κυρ
απευθείαςJet2
3ώ 35λSTN-KLX
116€
23-4Τρι
απευθείαςeasyJet
3ώ 40λLGW-KLX
118€
3-10Πεμ
1 στάσηAegean Airlines
27ώ 05λLHR-KLX
161€
19-5Κυρ
απευθείαςJet2
3ώ 35λSTN-KLX
172€
7-9Σαβ
1 στάσηAegean Airlines
20ώ 30λLHR-KLX
185€
14-8Τετ
1 στάσηEurowings
15ώ 35λLHR-KLX
192€
13-5Δευ
1 στάσηEurowings
13ώ 20λLHR-KLX
336€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Λονδίνο προς Καλαμάτα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-4Τρι
απευθείας
3ώ 40λLGW-KLX
18-5Σαβ
πολλές στάσεις
13ώ 25λKLX-LGW
239€
23-4Τρι
πολλές στάσειςSWISS
7ώ 25λLHR-KLX
30-4Τρι
πολλές στάσειςSWISS
7ώ 30λKLX-LHR
246€
23-4Τρι
απευθείαςeasyJet
3ώ 40λLGW-KLX
18-5Σαβ
απευθείαςeasyJet
3ώ 50λKLX-LGW
250€
23-4Τρι
πολλές στάσειςSWISS
5ώ 20λLCY-KLX
30-4Τρι
πολλές στάσειςSWISS
27ώ 10λKLX-LCY
261€
20-4Σαβ
απευθείας
3ώ 40λLGW-KLX
28-4Κυρ
πολλές στάσεις
25ώ 15λKLX-LGW
284€
20-4Σαβ
απευθείαςeasyJet
3ώ 40λLGW-KLX
30-4Τρι
απευθείαςeasyJet
3ώ 50λKLX-LGW
310€
20-4Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
8ώ 25λLHR-KLX
30-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 05λKLX-LHR
449€
20-4Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
8ώ 25λLHR-KLX
29-4Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
20ώ 45λKLX-LHR
450€
21-4Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
9ώ 35λLHR-KLX
28-4Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
7ώ 45λKLX-LHR
551€
20-4Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
25ώ 15λLHR-KLX
28-4Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
27ώ 30λKLX-LHR
585€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Καλαμάτα

Προορισμός:

Καλαμάτα (KLX)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Καλαμάτα - Λονδίνο

Κατηγορίες θέσης: