Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

LGW - RHO

59€ Βρείτε φθηνές πτήσεις Λονδίνο Gatwick-Ρόδος

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Gatwick προς Ρόδο με αναχώρηση στις 5-10. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Wed 21.8
Wed 28.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ρόδο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λονδίνο Ρόδο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λονδίνο Ρόδο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 49.460.160 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Gatwick προς Ρόδο (LGW-RHO)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Gatwick προς Gatwick με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
21:35 - 03:40LGW-RHO
4ώ 05λαπευθείας
04:20 - 06:35RHO-LGW
4ώ 15λαπευθείας
Tue, 17 Sep - Wed, 25 Sep
21:35 - 03:40LGW-RHO
4ώ 05λαπευθείας
23:25 - 08:10RHO-LGW
10ώ 45λ1 στάση
Tue, 17 Sep - Wed, 25 Sep
10:40 - 23:30LGW-RHO
10ώ 50λ1 στάση
23:55 - 10:25RHO-LGW
12ώ 30λ1 στάση
Sat, 28 Sep - Sat, 5 Oct
21:35 - 03:40LGW-RHO
4ώ 05λαπευθείας
04:20 - 06:35RHO-LGW
4ώ 15λαπευθείας
Tue, 8 Oct - Wed, 16 Oct
20:50 - 20:55LGW-RHO
22ώ 05λ1 στάση
21:40 - 08:40RHO-LGW
13ώ 00λ1 στάση
Mon, 26 Aug - Tue, 3 Sep
18:45 - 10:45LGW-RHO
14ώ 00λ1 στάση
11:15 - 17:50RHO-LGW
8ώ 35λ1 στάση
Thu, 5 Sep - Wed, 18 Sep
17:00 - 17:40LGW-RHO
22ώ 40λ1 στάση
21:40 - 08:40RHO-LGW
13ώ 00λ1 στάση
Fri, 30 Aug - Tue, 3 Sep
18:45 - 10:45LGW-RHO
14ώ 00λ1 στάση
11:15 - 17:50RHO-LGW
8ώ 35λ1 στάση
Mon, 9 Sep - Wed, 25 Sep
13:40 - 19:45LGW-RHO
4ώ 05λαπευθείας
19:40 - 22:00RHO-LGW
4ώ 20λαπευθείας
273€British Airways
Βρείτε προσφορά
Wed, 9 Oct - Tue, 15 Oct
11:40 - 17:35LGW-RHO
3ώ 55λαπευθείας
19:40 - 22:00RHO-LGW
4ώ 20λαπευθείας
293€British Airways
Βρείτε προσφορά
Sat, 5 Oct - Tue, 15 Oct

Πτήσεις από Gatwick προς Ρόδο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Gatwick προς Ρόδο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick προς Ρόδο;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick προς Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick προς Ρόδο είναι ο Απρίλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 145€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 385€ και 362€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick προς Ρόδο;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick προς Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick προς Ρόδο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 168 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την easyJet (59€) και την Norwegian (111€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην easyJet (108€) και την Norwegian (211€).

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick-Ρόδος πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 3 έως 5 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick με προσγείωση στη Ρόδο και μέση διάρκεια πτήσης 4ώ 03λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 29 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τετάρτη, που αναχωρεί το 17% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Παρασκευή.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

Οι απευθείας πτήσεις καλύπτουν τα 4.457 χλμ. της πτήσης Λονδίνο Gatwick-Ρόδος σε περίπου 3ώ 55λ.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Λονδίνο Gatwick για την πόλη Ρόδος;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick στις 06:15 με ώρα προσγείωσης στη Ρόδο στις 12:20.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Λονδίνο Gatwick για την πόλη Ρόδος;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick προς Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick είναι στις 21:35 με ώρα προσγείωσης 03:40.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Νοέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Σεπτέμβριος

Φθηνότερη πτήση

59€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 48% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 7% στις τιμές.
Πτήση από Λονδίνο Gatwick προς Ρόδος

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Gatwick προς Ρόδο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Gatwick προς Gatwick με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Λονδίνο Gatwick προς Ρόδος

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

  Το αεροδρόμιο του προορισμού Λονδίνο Gatwick λέγεται Λονδίνο Gatwick και το μόνο αεροδρόμιο στον προορισμό Ρόδος είναι το Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Λονδίνο Gatwick προς Ρόδο είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

  Η oneworld είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Λονδίνο Gatwick-Ρόδος.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Λονδίνο Gatwick-Ρόδος σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Λονδίνο Gatwick-Ρόδος.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Λονδίνο Gatwick-Ρόδος θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Ρόδος με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Λονδίνο Gatwick με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Λονδίνο Gatwick-Ρόδος;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Λονδίνο Gatwick-Ρόδος έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Λονδίνο Gatwick-Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick προς Αεροδρόμιο Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Λονδίνο Gatwick to Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου

Δευτέρα

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Τρίτη

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Τετάρτη

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Πέμπτη

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Παρασκευή

easyJet

easyJet

Σάββατο

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Κυριακή

easyJet

easyJet

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου to Λονδίνο Gatwick

Δευτέρα

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Τρίτη

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Τετάρτη

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Πέμπτη

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Παρασκευή

easyJet

easyJet

Σάββατο

British Airways,easyJet

British Airways,easyJet

Κυριακή

easyJet

easyJet

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Λονδίνο προς Ρόδο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Λονδίνο προς Λονδίνο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
5-10Sat
απευθείαςeasyJet
4ώ 05λLGW-RHO
59€
3-9Tue
απευθείαςeasyJet
4ώ 05λLGW-RHO
63€
28-8Wed
1 στάση
20ώ 30λLGW-RHO
78€
31-8Sat
1 στάση
7ώ 45λLGW-RHO
81€
3-9Tue
1 στάση
26ώ 35λLGW-RHO
85€
23-8Fri
1 στάσηNorwegian
23ώ 40λLGW-RHO
111€
6-8Tue
1 στάσηNorwegian
21ώ 25λLGW-RHO
121€
3-9Tue
1 στάσηITA Airways
23ώ 25λLGW-RHO
131€
23-8Fri
απευθείαςTUI Airways
4ώ 00λLGW-RHO
198€
23-8Fri
2 στάσειςITA Airways
22ώ 35λLGW-RHO
343€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Gatwick προς Ρόδο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Λονδίνο προς Ρόδο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-7Tue
απευθείαςeasyJet
4ώ 05λLGW-RHO
26-7Fri
απευθείαςeasyJet
4ώ 30λRHO-LGW
265€
27-7Sat
πολλές στάσειςeasyJet
11ώ 00λLGW-RHO
3-8Sat
απευθείαςeasyJet
4ώ 15λRHO-LGW
319€
23-7Tue
απευθείας
4ώ 05λLGW-RHO
30-7Tue
απευθείας
4ώ 20λRHO-LGW
374€
27-7Sat
πολλές στάσεις
11ώ 00λLGW-RHO
30-7Tue
πολλές στάσεις
11ώ 50λRHO-LGW
377€
24-7Wed
απευθείαςBritish Airways
4ώ 05λLGW-RHO
30-7Tue
απευθείαςBritish Airways
4ώ 20λRHO-LGW
434€
23-7Tue
απευθείαςBritish Airways
4ώ 00λLGW-RHO
27-7Sat
απευθείαςBritish Airways
4ώ 20λRHO-LGW
503€
24-7Wed
πολλές στάσειςSky Express
7ώ 05λLGW-RHO
29-7Mon
πολλές στάσειςSky Express
16ώ 10λRHO-LGW
717€
25-7Thu
πολλές στάσειςSky Express
16ώ 40λLGW-RHO
29-7Mon
πολλές στάσειςSky Express
14ώ 00λRHO-LGW
759€
27-7Sat
πολλές στάσειςSWISS
22ώ 35λLGW-RHO
6-8Tue
πολλές στάσειςSWISS
8ώ 20λRHO-LGW
833€
27-7Sat
πολλές στάσειςSWISS
22ώ 35λLGW-RHO
3-8Sat
πολλές στάσειςSWISS
23ώ 30λRHO-LGW
892€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Λονδίνο Gatwick - Ρόδος Πτήσεις

Αναχώρηση:

Λονδίνο Gatwick (LGW)Ηνωμένο Βασίλειο

Προορισμός:

Ρόδος (RHO)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ρόδος - Λονδίνο Gatwick

Κατηγορίες θέσης:

99€