Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

LCA - SKG

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη από 53€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση στις 3-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 30.3
Σαβ 6.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λάρνακα Θεσσαλονίκη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Λάρνακα Θεσσαλονίκη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.972.716 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Λάρνακα προς Λάρνακα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
15:20 - 17:35LCA-SKG
2ώ 15λαπευθείας
09:40 - 11:40SKG-LCA
2ώ 00λαπευθείας
Τετ, 13 Μαρ - Σαβ, 16 Μαρ
19:20 - 21:35LCA-SKG
2ώ 15λαπευθείας
22:10 - 00:10SKG-LCA
2ώ 00λαπευθείας
Πεμ, 14 Μαρ - Πεμ, 21 Μαρ
15:20 - 17:35LCA-SKG
2ώ 15λαπευθείας
18:25 - 20:25SKG-LCA
2ώ 00λαπευθείας
Τετ, 13 Μαρ - Τετ, 20 Μαρ
21:35 - 23:25LCA-SKG
1ώ 50λαπευθείας
10:20 - 12:10SKG-LCA
1ώ 50λαπευθείας
Παρ, 24 Μαϊ - Πεμ, 30 Μαϊ
12:55 - 14:55LCA-SKG
2ώ 00λαπευθείας
19:00 - 20:50SKG-LCA
1ώ 50λαπευθείας
129€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 8 Ιουν - Παρ, 14 Ιουν
08:00 - 10:00LCA-SKG
2ώ 00λαπευθείας
21:00 - 23:00SKG-LCA
2ώ 00λαπευθείας
131€Cyprus Airways
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 6 Ιουν - Κυρ, 9 Ιουν
07:30 - 12:20LCA-SKG
4ώ 50λ1 στάση
19:00 - 20:50SKG-LCA
1ώ 50λαπευθείας
138€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 14 Μαϊ - Παρ, 24 Μαϊ
20:40 - 22:40LCA-SKG
2ώ 00λαπευθείας
18:05 - 23:55SKG-LCA
5ώ 50λ1 στάση
Κυρ, 14 Απρ - Τετ, 17 Απρ
07:00 - 17:30LCA-SKG
10ώ 30λ1 στάση
12:10 - 14:00SKG-LCA
1ώ 50λαπευθείας
Τετ, 3 Απρ - Δευ, 15 Απρ
12:55 - 14:55LCA-SKG
2ώ 00λαπευθείας
10:20 - 12:10SKG-LCA
1ώ 50λαπευθείας
Κυρ, 7 Απρ - Πεμ, 11 Απρ

Πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Λάρνακα-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Αν αναζητάτε προσφορά πτήσης Λάρνακα-Θεσσαλονίκη, καλύτερα να φύγετε Δευτέρα και όχι Πέμπτη, γιατί είναι η φθηνότερη ημέρα. Όταν επιστρέφετε από την περιοχή Θεσσαλονίκη, η φθηνότερη ημέρα για να πετάξετε είναι Πέμπτη και η ακριβότερη είναι Κυριακή.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Λάρνακα προς Λάρνακα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 62€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Απρίλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 152€ και 139€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Λάρνακα προς Λάρνακα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 77 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την Aegean Airlines (53€) και την Wizz Air Malta (54€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην Wizz Air (61€) και την Olympic Air (124€).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Λάρνακα-Θεσσαλονίκη;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη.
Υπάρχουν 3 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη. Είναι οι: Aegean Airlines, Sky Express και Wizz Air. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Wizz Air προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 36€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η Wizz Air προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Λάρνακα-Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 3 έως 4 απευθείας πτήσεις από Λάρνακα με προσγείωση σε Θεσσαλονίκη και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 03λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 12:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 23 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Κυριακή, που αναχωρεί το 17% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Παρασκευή.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Λάρνακα-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχουν 2 επιλογές κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο. Είναι οι κατηγορίες "Business" και "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Λάρνακα-Θεσσαλονίκη;

Οι απευθείας πτήσεις καλύπτουν τα 1.812 χλμ. της πτήσης Λάρνακα-Θεσσαλονίκη σε περίπου 1ώ 50λ.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Λάρνακα στις 06:40 με ώρα προσγείωσης σε Θεσσαλονίκη στις 08:55.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Λάρνακα προς Λάρνακα είναι στις 23:25 με ώρα προσγείωσης 01:25.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Μάιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

53€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 8% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 60% στις τιμές.
Πτήση από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Λάρνακα προς Λάρνακα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη

 • Πώς μπορώ να πάω στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας;

  Το Αεροδρόμιο Λάρνακας έχει πολύ καλή σύνδεση με όλες τις πόλεις της Κύπρου με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ Μπορείς εύκολα μέσα σε 10 λεπτά περίπου να πας με το αυτοκίνητο ή με ένα αστικό λεωφορείο του δήμου από το κέντρο της Λάρνακας στο αεροδρόμιο. Από τη Λευκωσία, την πρωτεύουσα, το εισιτήριο κοστίζει γύρω στα 8€ και το παίρνεις από τον κεντρικό σταθμό του Καπνού στη Λευκωσία. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Δεν έχει λεωφορεία όλη μέρα οπότε καλό είναι να ελέγξεις τα δρομολόγια και αν χρειαστεί να κλείσεις ταξί

 • Πού μπορώ να εργαστώ ήσυχα όταν φτάσω στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης;

  Αν έχεις μια επείγουσα συνάντηση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Aegean Business Lounge αγοράζοντας κάρτα-μέλους ή business class εισιτήριο και να εργαστείς σε έναν ήσυχο χώρο στον 3ο όροφο με υπέροχη θέα όπου μπορείς να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις με κάποιο φαγητό η ποτό. Υπάρχουν και διαθέσιμα meeting rooms για ακόμα μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Επίσης, και εκτός του lounge θα βρεις δωρεάν σημεία φόρτισης συσκευών σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου.

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Λάρνακα-Θεσσαλονίκη;

  Το αεροδρόμιο του προορισμού Λάρνακα λέγεται Λάρνακα και το μόνο αεροδρόμιο στον προορισμό Θεσσαλονίκη είναι το Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη είναι το Airbus A320neo.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Λάρνακα-Θεσσαλονίκη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη σε καθημερινή βάση.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη, η Wizz Air ή η Aegean Airlines;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη είναι η Wizz Air και η Aegean Airlines. Με μέση τιμή τα 96€ και γενική βαθμολογία 6,8, η Wizz Air είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η Aegean Airlines είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 163€ και γενική βαθμολογία 8,0.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Θεσσαλονίκη από Λάρνακα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Θεσσαλονίκη με μια αεροπορική και πίσω προς Λάρνακα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη από Λάρνακα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Λάρνακα

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 64€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 85€ ή λιγότερα με επιστροφή.
 • Η πτήση Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη εκτελείται απευθείας χωρίς να χρειαστεί να κάνεις αλλαγές. Μπορείς να δοκιμάσεις να πετάξεις από την Πάφο αν δεν βρεις εισιτήρια από τη Λάρνακα. Η Πάφος απέχει περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά από τη Λάρνακα και είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή για το ταξίδι σου στη Θεσσαλονίκη, εξίσου οικονομική.
 • Μπορείς να πετάξεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη παίρνοντας 2 πτήσεις από διαφορετικές εταιρείες με ενδιάμεση στάση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα. Δεν συνίσταται παρά μόνο σε περίπτωση που δεν βρεις άλλη απευθείας πτήση αφού και είναι πιο ακριβή και ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος. H Wizz, η Aegean και Olympic Airways κάνουν απευθείας πτήσεις και η Sky Express κάνει πτήσεις με ανταπόκριση μέσω Αθήνας.
 • Αν είναι καλοκαίρι και έχει πολύ κόσμο, μπορείς να γλιτώσεις χρόνο φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με την υπηρεσία παραλαβής αποσκευών με προτεραιότητα της Sky Express με επιπλέον κόστος περίπου 5€. Είναι μια καλή λύση αν είστε σε μια γεμάτη πτήση, καθώς δεν θα πρέπει να περιμένεις με τις ώρες να πάρεις τα πράγματά σου.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Λάρνακα-Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Αερολιμένας Θεσσαλονίκης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Λάρνακα to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Δευτέρα

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +3 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +3 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +3 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +3 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Λάρνακα

Δευτέρα

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +3 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +3 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +3 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +3 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Cyprus Airways,Olympic Air, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Cyprus Airways, +3 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε από Λάρνακα προς Λάρνακα; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,1
Olympic AirΣυνολική βαθμολογία από 242 κριτικές
86crew
77boarding
72entertainment
82overall
76food
83comfort
Κριτικές αεροπορικής

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Διαβάστε περισσότερα για την Olympic Air

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Μειονεκτήματα: "Καθυστερημένη άφιξη,60 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα..Κακή ενημέρωση όσον αφορά την καθυστέρηση."

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Το πλήρωμα έκανε φασαρία επειδή ρώτησα σε πόση ώρα θα φύγει το αεροπλάνο μετά από 4 ώρες καθυστέρηση

Στο onborarding με ενημερωσαν οτι ειναι overbooked και επρεπε να περιμενω καποιον να ακυρώσει τη θέση του, ενώ είχα ήδη αγοράσει το εισιτήριό μου. Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι μια συνήθης τακτική από τις αεροπορικές εταιρείες. Ωστόσο, θα εκτιμούσα να με ενημερώσουν από πριν ότι υπάρχει θέμα με τις θέσεις της πτήσης ωστε να έχω ηδη σιγουρέψει κι εγώ την πτήση μου με κάποιον τρόπο.

Μειονεκτήματα: "Boarding first of Priority Boarding passes did NOT take place No information on site of the 45 mun delay"

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Λάρνακα προς Λάρνακα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
3-6Δευ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 50λLCA-SKG
53€
15-4Δευ
1 στάσηWizz Air Malta
23ώ 40λLCA-SKG
54€
20-4Σαβ
1 στάσηWizz Air Malta
13ώ 10λLCA-SKG
55€
6-6Πεμ
απευθείαςCyprus Airways
2ώ 00λLCA-SKG
63€
30-3Σαβ
απευθείαςWizz Air
2ώ 15λLCA-SKG
66€
15-4Δευ
απευθείαςSky Express
2ώ 00λLCA-SKG
68€
22-4Δευ
απευθείαςSky Express
2ώ 00λLCA-SKG
69€
28-3Πεμ
απευθείαςWizz Air
2ώ 15λLCA-SKG
70€
21-4Κυρ
1 στάση
27ώ 08λLCA-SKG
79€
15-5Τετ
1 στάση
10ώ 25λLCA-SKG
93€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
2-3Σαβ
απευθείαςWizz Air
2ώ 15λLCA-SKG
9-3Σαβ
απευθείαςWizz Air
2ώ 00λSKG-LCA
92€
3-3Κυρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 15λLCA-SKG
6-3Τετ
απευθείαςWizz Air
2ώ 00λSKG-LCA
100€
3-3Κυρ
απευθείας
2ώ 15λLCA-SKG
6-3Τετ
πολλές στάσεις
11ώ 35λSKG-LCA
135€
3-3Κυρ
απευθείας
2ώ 15λLCA-SKG
5-3Τρι
πολλές στάσεις
23ώ 55λSKG-LCA
149€
3-3Κυρ
πολλές στάσειςSky Express
22ώ 25λLCA-SKG
5-3Τρι
πολλές στάσειςSky Express
11ώ 35λSKG-LCA
183€
3-3Κυρ
πολλές στάσειςSky Express
22ώ 25λLCA-SKG
6-3Τετ
πολλές στάσειςSky Express
15ώ 00λSKG-LCA
194€
2-3Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
4ώ 15λLCA-SKG
9-3Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 50λSKG-LCA
211€
2-3Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
3ώ 35λLCA-SKG
9-3Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
5ώ 20λSKG-LCA
220€
3-3Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
20ώ 50λLCA-SKG
5-3Τρι
πολλές στάσειςLufthansa
32ώ 10λSKG-LCA
552€
2-3Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
20ώ 50λLCA-SKG
4-3Δευ
πολλές στάσειςLufthansa
32ώ 10λSKG-LCA
922€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Λάρνακα - Θεσσαλονίκη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Λάρνακα (LCA)Κύπρος

Προορισμός:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Θεσσαλονίκη - Λάρνακα

Κατηγορίες θέσης:

50€