Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη από 94€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση στις 4-10. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 20.7
Σαβ 27.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη Θεσσαλονίκη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη Θεσσαλονίκη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.575.007 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Κωνσταντινούπολη προς Κωνσταντινούπολη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
04:30 - 15:30IST-SKG
11ώ 00λ1 στάση
04:50 - 03:25SKG-IST
22ώ 35λ1 στάση
Δευ, 23 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
05:30 - 21:25IST-SKG
15ώ 55λ1 στάση
04:50 - 03:25SKG-IST
22ώ 35λ1 στάση
Παρ, 19 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
18:55 - 20:15IST-SKG
1ώ 20λαπευθείας
21:05 - 22:35SKG-IST
1ώ 30λαπευθείας
218€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 23 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
20:50 - 08:55IST-SKG
12ώ 05λ1 στάση
19:45 - 02:10SKG-IST
6ώ 25λ1 στάση
226€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 26 Αυγ - Πεμ, 29 Αυγ
20:50 - 10:35IST-SKG
13ώ 45λ1 στάση
07:55 - 02:10SKG-IST
18ώ 15λ1 στάση
242€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 27 Ιουλ - Δευ, 29 Ιουλ
07:20 - 08:40IST-SKG
1ώ 20λαπευθείας
21:05 - 22:35SKG-IST
1ώ 30λαπευθείας
254€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 27 Ιουλ - Δευ, 29 Ιουλ
14:00 - 23:00IST-SKG
9ώ 00λ2 στάσεις
08:15 - 21:20SKG-IST
13ώ 05λ1 στάση
Τρι, 9 Ιουλ - Τρι, 16 Ιουλ
14:00 - 22:00IST-SKG
8ώ 00λ1 στάση
12:55 - 21:20SKG-IST
8ώ 25λ2 στάσεις
Τετ, 3 Ιουλ - Παρ, 5 Ιουλ
17:10 - 03:25IST-SKG
10ώ 15λ2 στάσεις
04:50 - 15:00SKG-IST
10ώ 10λ2 στάσεις
Τετ, 3 Ιουλ - Σαβ, 6 Ιουλ
17:10 - 03:25IST-SKG
10ώ 15λ2 στάσεις
04:50 - 14:35SKG-IST
9ώ 45λ2 στάσεις
Τετ, 3 Ιουλ - Δευ, 8 Ιουλ

Πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη είχε κόστος 194€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 313€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Κωνσταντινούπολη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 192€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 297€ και 294€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Κωνσταντινούπολη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 52 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 202€ στην Air Serbia, και το δεύτερο φθηνότερο με την Turkish Airlines (218€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 94€ στην Aegean Airlines και από 102€ στην Air Serbia.

Πόσες πτήσεις Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται 2 απευθείας πτήσεις από Κωνσταντινούπολη με προσγείωσηστη Θεσσαλονίκη και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 20λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 18:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 14 πτήσεις και καθημερινά πραγματοποιείται ο ίδιος αριθμός πτήσεων: 2.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη;

Αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνει τουλάχιστον μία στάση και διαρκεί τουλάχιστον 1ώ 20λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

94€
Πτήση από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Κωνσταντινούπολη προς Κωνσταντινούπολη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη;

  Ο προορισμός Κωνσταντινούπολη έχει 2 μεγάλα αεροδρόμια: Κωνσταντινούπολη και Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen. Το Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στον προορισμό Θεσσαλονίκη. Θα βρείτε τις φθηνότερες προσφορές αν πετάξετε από το Κωνσταντινούπολη.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Θεσσαλονίκη από Κωνσταντινούπολη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Θεσσαλονίκη με μια αεροπορική και πίσω προς Κωνσταντινούπολη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη από Κωνσταντινούπολη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Αερολιμένας Θεσσαλονίκης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Κωνσταντινούπολη to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Δευτέρα

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Κωνσταντινούπολη

Δευτέρα

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Gulf Air,Malaysia Airlines, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Gulf Air, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Κωνσταντινούπολη προς Κωνσταντινούπολη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
4-10Παρ
1 στάσηAegean Airlines
6ώ 50λIST-SKG
94€
19-9Πεμ
1 στάσηAegean Airlines
3ώ 35λIST-SKG
99€
26-10Σαβ
1 στάσηAegean Airlines
19ώ 45λIST-SKG
100€
1-10Τρι
1 στάσηAir Serbia
22ώ 30λIST-SKG
102€
3-9Τρι
1 στάση
23ώ 25λSAW-SKG
104€
22-7Δευ
1 στάση
3ώ 35λSAW-SKG
107€
4-10Παρ
1 στάση
8ώ 35λSAW-SKG
108€
19-9Πεμ
1 στάσηAir Serbia
22ώ 55λIST-SKG
110€
1-10Τρι
απευθείαςTurkish Airlines
1ώ 20λIST-SKG
125€
4-10Παρ
απευθείαςTurkish Airlines
1ώ 20λIST-SKG
130€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
25-6Τρι
πολλές στάσεις
6ώ 15λIST-SKG
26-6Τετ
απευθείας
1ώ 30λSKG-IST
522€
25-6Τρι
πολλές στάσεις
11ώ 55λIST-SKG
26-6Τετ
απευθείας
1ώ 30λSKG-IST
532€
25-6Τρι
πολλές στάσεις
17ώ 10λSAW-SKG
26-6Τετ
πολλές στάσεις
21ώ 30λSKG-SAW
539€
25-6Τρι
πολλές στάσεις
12ώ 45λSAW-SKG
26-6Τετ
πολλές στάσεις
4ώ 50λSKG-SAW
549€
25-6Τρι
πολλές στάσεις
6ώ 15λIST-SKG
26-6Τετ
πολλές στάσεις
22ώ 15λSKG-IST
684€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Θεσσαλονίκη

Προορισμός:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη

Κατηγορίες θέσης: