Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

SAW - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα από 51€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Sabiha Gokcen προς Αθήνα με αναχώρηση στις 30-9. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τετ 17.7
Τετ 24.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.229.043 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Sabiha Gokcen προς Αθήνα (SAW-ATH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Sabiha Gokcen προς Sabiha Gokcen με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
08:05 - 08:30SAW-ATH
1ώ 25λαπευθείας
09:30 - 12:00ATH-SAW
1ώ 30λαπευθείας
109€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 21 Νοε - Πεμ, 28 Νοε
17:55 - 19:25SAW-ATH
1ώ 30λαπευθείας
10:25 - 11:50ATH-SAW
1ώ 25λαπευθείας
113€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 6 Οκτ - Παρ, 18 Οκτ
17:55 - 19:25SAW-ATH
1ώ 30λαπευθείας
10:25 - 11:50ATH-SAW
1ώ 25λαπευθείας
116€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 18 Σεπ - Τρι, 24 Σεπ
17:55 - 19:25SAW-ATH
1ώ 30λαπευθείας
10:25 - 11:50ATH-SAW
1ώ 25λαπευθείας
119€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 7 Οκτ - Παρ, 18 Οκτ
17:55 - 19:25SAW-ATH
1ώ 30λαπευθείας
10:25 - 11:50ATH-SAW
1ώ 25λαπευθείας
120€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 9 Σεπ - Πεμ, 12 Σεπ
17:55 - 19:25SAW-ATH
1ώ 30λαπευθείας
10:25 - 11:50ATH-SAW
1ώ 25λαπευθείας
120€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 9 Σεπ - Πεμ, 12 Σεπ
17:55 - 19:25SAW-ATH
1ώ 30λαπευθείας
21:10 - 22:35ATH-SAW
1ώ 25λαπευθείας
121€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 18 Σεπ - Τρι, 24 Σεπ
17:55 - 19:25SAW-ATH
1ώ 30λαπευθείας
10:25 - 11:50ATH-SAW
1ώ 25λαπευθείας
122€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 6 Σεπ - Τρι, 10 Σεπ
17:55 - 19:25SAW-ATH
1ώ 30λαπευθείας
00:20 - 05:25ATH-SAW
5ώ 05λ1 στάση
Κυρ, 6 Οκτ - Πεμ, 17 Οκτ
16:50 - 23:55SAW-ATH
7ώ 05λ1 στάση
10:25 - 11:50ATH-SAW
1ώ 25λαπευθείας
Παρ, 6 Σεπ - Τρι, 17 Σεπ

Πτήσεις από Sabiha Gokcen προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Sabiha Gokcen προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αθήνα είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 80€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 236€ και 227€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 63 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen με προσγείωση στην Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 30λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 17:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 10 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τρίτη, που αναχωρεί το 20% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τετάρτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα;

Οι απευθείας πτήσεις καλύπτουν τα 911 χλμ. της πτήσης Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα σε περίπου 1ώ 25λ.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen για την πόλη Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen στις 07:55 με ώρα προσγείωσης στην Αθήνα στις 09:25.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen για την πόλη Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen είναι στις 18:40 με ώρα προσγείωσης 20:10.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούνιος

Φθηνότερη πτήση

51€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 31% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 23% στις τιμές.
Πτήση από Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Sabiha Gokcen προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Sabiha Gokcen προς Sabiha Gokcen με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα;

  Οι προορισμοί Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen και Αθήνα εξυπηρετούνται από 1 βασικό αεροδρόμιο. Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen: Θα φύγετε από το Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen και θα προσγειωθείτε στο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αθήνα είναι το Airbus A321 (sharklets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen προς Αθήνα

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 113€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 167€ ή λιγότερα με επιστροφή.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Sabiha Gokcen προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Τρίτη

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Τετάρτη

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Πέμπτη

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Παρασκευή

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Σάββατο

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Κυριακή

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen

Δευτέρα

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Τρίτη

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Τετάρτη

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Πέμπτη

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Παρασκευή

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Σάββατο

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Κυριακή

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Κωνσταντινούπολη προς Κωνσταντινούπολη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
30-9Δευ
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
51€
8-10Τρι
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
52€
1-10Τρι
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
53€
7-10Δευ
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
54€
3-10Πεμ
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
56€
23-6Κυρ
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
57€
18-9Τετ
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
58€
16-9Δευ
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
59€
6-8Τρι
1 στάση
6ώ 40λSAW-ATH
101€
6-8Τρι
1 στάση
6ώ 40λSAW-ATH
103€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Sabiha Gokcen προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
21-6Παρ
απευθείας
1ώ 30λSAW-ATH
23-6Κυρ
πολλές στάσεις
24ώ 30λATH-SAW
206€
18-6Τρι
απευθείας
1ώ 30λSAW-ATH
26-6Τετ
πολλές στάσεις
10ώ 05λATH-SAW
236€
18-6Τρι
απευθείας
1ώ 30λSAW-ATH
26-6Τετ
πολλές στάσεις
14ώ 00λATH-SAW
244€
21-6Παρ
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
24-6Δευ
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 25λATH-SAW
245€
21-6Παρ
απευθείας
1ώ 30λSAW-ATH
23-6Κυρ
πολλές στάσεις
12ώ 15λATH-SAW
252€
18-6Τρι
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
26-6Τετ
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 25λATH-SAW
273€
18-6Τρι
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 30λSAW-ATH
18-6Τρι
απευθείαςPegasus Airlines
1ώ 25λATH-SAW
276€
21-6Παρ
πολλές στάσειςITA Airways
12ώ 40λSAW-ATH
24-6Δευ
πολλές στάσειςITA Airways
22ώ 50λATH-SAW
737€
19-6Τετ
πολλές στάσειςITA Airways
12ώ 40λSAW-ATH
23-6Κυρ
πολλές στάσειςITA Airways
12ώ 15λATH-SAW
787€
19-6Τετ
πολλές στάσειςITA Airways
6ώ 30λSAW-ATH
23-6Κυρ
πολλές στάσειςITA Airways
6ώ 15λATH-SAW
834€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen (SAW)Τουρκία

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen

Κατηγορίες θέσης:

167€