Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

KRK - SKG

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη από 52€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση στις 26-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sun 31.3
Sun 7.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κρακοβία Θεσσαλονίκη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κρακοβία Θεσσαλονίκη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.369.401 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Κρακοβία προς Κρακοβία με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
17:25 - 20:20KRK-SKG
1ώ 55λαπευθείας
00:00 - 01:00SKG-KRK
2ώ 00λαπευθείας
Fri, 19 Apr - Tue, 23 Apr
17:25 - 20:20KRK-SKG
1ώ 55λαπευθείας
00:00 - 01:00SKG-KRK
2ώ 00λαπευθείας
Fri, 19 Apr - Tue, 23 Apr
20:30 - 02:50KRK-SKG
5ώ 20λ1 στάση
16:05 - 19:50SKG-KRK
4ώ 45λ1 στάση
Wed, 10 Apr - Sun, 14 Apr
06:00 - 12:05KRK-SKG
5ώ 05λ1 στάση
15:35 - 23:20SKG-KRK
8ώ 45λ1 στάση
Fri, 12 Apr - Tue, 16 Apr
09:25 - 09:40KRK-SKG
23ώ 15λ1 στάση
10:40 - 08:45SKG-KRK
23ώ 05λ1 στάση
Sat, 6 Apr - Sun, 14 Apr
09:10 - 02:50KRK-SKG
16ώ 40λ1 στάση
04:50 - 08:30SKG-KRK
4ώ 40λ1 στάση
Fri, 31 May - Mon, 3 Jun
11:15 - 17:55KRK-SKG
5ώ 40λ1 στάση
12:55 - 23:20SKG-KRK
11ώ 25λ1 στάση
Fri, 19 Apr - Fri, 26 Apr
09:10 - 15:20KRK-SKG
5ώ 10λ1 στάση
23:10 - 11:40SKG-KRK
13ώ 30λ1 στάση
Fri, 19 Apr - Wed, 24 Apr
09:10 - 15:20KRK-SKG
5ώ 10λ1 στάση
11:55 - 23:40SKG-KRK
12ώ 45λ1 στάση
Fri, 19 Apr - Tue, 23 Apr
09:25 - 09:40KRK-SKG
23ώ 15λ1 στάση
13:40 - 12:45SKG-KRK
24ώ 05λ2 στάσεις
Sat, 6 Apr - Sun, 14 Apr

Πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Κρακοβία προς Κρακοβία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 50€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 181€ και 157€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Κρακοβία προς Κρακοβία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 81 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Κρακοβία-Θεσσαλονίκη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Κρακοβία-Θεσσαλονίκη που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 61€ στην Ryanair, και το δεύτερο φθηνότερο με την Air Serbia (149€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 52€ στην Ryanair και από 70€ στην Air Serbia.

Πόσες πτήσεις Κρακοβία-Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Κρακοβία με προσγείωσησε Θεσσαλονίκη και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 55λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 6 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Κρακοβία-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Κρακοβία-Θεσσαλονίκη;

Η διάρκεια μιας απευθείας πτήσης Κρακοβία-Θεσσαλονίκη είναι συνήθως 1ώ 55λ. Η απόσταση είναι 1.755 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Κρακοβία στις 06:00 με ώρα προσγείωσης σε Θεσσαλονίκη στις 08:55.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Κρακοβία προς Κρακοβία είναι στις 20:40 με ώρα προσγείωσης 23:35.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Απρίλιος

Φθηνότερη πτήση

52€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 32% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 9% στις τιμές.
Πτήση από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Κρακοβία προς Κρακοβία με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Θεσσαλονίκη από Κρακοβία θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Θεσσαλονίκη με μια αεροπορική και πίσω προς Κρακοβία με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη από Κρακοβία έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Κρακοβία

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με επιστροφή με 64€ ή λιγότερα.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Κρακοβία J. Paul II Balice-Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από J. Paul II Balice προς Αερολιμένας Θεσσαλονίκης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Κρακοβία J. Paul II Balice to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Δευτέρα

Ryanair

Ryanair

Τρίτη

Ryanair

Ryanair

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Ryanair

Ryanair

Παρασκευή

Ryanair

Ryanair

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Ryanair

Ryanair

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Κρακοβία J. Paul II Balice

Δευτέρα

Ryanair

Ryanair

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Ryanair

Ryanair

Παρασκευή

Ryanair

Ryanair

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Ryanair

Ryanair

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Κρακοβία προς Κρακοβία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
26-8Mon
απευθείαςRyanair
1ώ 55λKRK-SKG
52€
31-5Fri
1 στάσηAir Serbia
16ώ 40λKRK-SKG
70€
8-5Wed
2 στάσεις
24ώ 35λKRK-SKG
105€
15-5Wed
2 στάσεις
24ώ 35λKRK-SKG
111€
16-3Sat
1 στάσηAustrian Airlines
23ώ 45λKRK-SKG
149€
22-7Mon
2 στάσειςairBaltic
10ώ 10λKRK-SKG
155€
30-5Thu
1 στάσηLufthansa
5ώ 40λKRK-SKG
186€
26-8Mon
2 στάσειςairBaltic
9ώ 55λKRK-SKG
215€
20-3Wed
1 στάσηLufthansa
23ώ 00λKRK-SKG
245€
22-6Sat
1 στάσηAustrian Airlines
12ώ 00λKRK-SKG
259€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Κρακοβία προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
2-3Sat
απευθείαςRyanair
1ώ 55λKRK-SKG
7-3Thu
απευθείαςRyanair
2ώ 00λSKG-KRK
94€
2-3Sat
πολλές στάσεις
16ώ 40λKRK-SKG
7-3Thu
πολλές στάσεις
17ώ 45λSKG-KRK
289€
2-3Sat
πολλές στάσεις
10ώ 35λKRK-SKG
7-3Thu
πολλές στάσεις
10ώ 10λSKG-KRK
346€
2-3Sat
πολλές στάσεις
16ώ 40λKRK-SKG
6-3Wed
πολλές στάσεις
8ώ 20λSKG-KRK
432€
2-3Sat
πολλές στάσεις
23ώ 20λKRK-SKG
7-3Thu
πολλές στάσεις
17ώ 45λSKG-KRK
439€
2-3Sat
πολλές στάσεις
10ώ 35λKRK-SKG
6-3Wed
πολλές στάσεις
8ώ 20λSKG-KRK
477€
2-3Sat
πολλές στάσεις
23ώ 20λKRK-SKG
7-3Thu
πολλές στάσεις
11ώ 50λSKG-KRK
531€
2-3Sat
πολλές στάσεις
23ώ 20λKRK-SKG
6-3Wed
πολλές στάσεις
8ώ 20λSKG-KRK
561€
2-3Sat
πολλές στάσεις
23ώ 20λKRK-SKG
6-3Wed
πολλές στάσεις
10ώ 05λSKG-KRK
619€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Κρακοβία - Θεσσαλονίκη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Κρακοβία (KRK)Πολωνία

Προορισμός:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Θεσσαλονίκη - Κρακοβία

Κατηγορίες θέσης:

61€