Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

KUT - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα από 30€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 19-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Πεμ 28.3
Πεμ 4.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κουτάισι Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κουτάισι Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.103.318 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Κουτάισι προς Αθήνα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Κουτάισι προς Κουτάισι με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
12:15 - 14:10KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
14:45 - 18:25ATH-KUT
2ώ 40λαπευθείας
Δευ, 1 Απρ - Τετ, 3 Απρ
12:15 - 14:10KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
14:45 - 18:25ATH-KUT
2ώ 40λαπευθείας
Παρ, 19 Απρ - Δευ, 3 Ιουν
06:20 - 08:15KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
14:45 - 18:25ATH-KUT
2ώ 40λαπευθείας
Κυρ, 7 Απρ - Παρ, 12 Απρ
12:15 - 14:10KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
14:45 - 18:25ATH-KUT
2ώ 40λαπευθείας
Δευ, 6 Μαϊ - Παρ, 10 Μαϊ
12:15 - 14:10KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
14:45 - 18:25ATH-KUT
2ώ 40λαπευθείας
Παρ, 5 Απρ - Δευ, 8 Απρ
04:45 - 09:10KUT-ATH
5ώ 25λ1 στάση
20:25 - 03:25ATH-KUT
6ώ 00λ1 στάση
163€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 23 Ιουλ - Τετ, 7 Αυγ
06:00 - 06:55KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
21:35 - 02:10ATH-KUT
2ώ 35λαπευθείας
Πεμ, 7 Μαρ - Παρ, 22 Μαρ
06:20 - 07:15KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
07:30 - 12:05ATH-KUT
2ώ 35λαπευθείας
Κυρ, 17 Μαρ - Πεμ, 21 Μαρ
19:05 - 22:45KUT-ATH
4ώ 40λ1 στάση
14:45 - 18:25ATH-KUT
2ώ 40λαπευθείας
Δευ, 6 Μαϊ - Παρ, 10 Μαϊ
05:00 - 17:00KUT-ATH
14ώ 00λ1 στάση
09:40 - 02:35ATH-KUT
14ώ 55λ1 στάση
355€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 17 Μαρ - Πεμ, 21 Μαρ

Πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Κουτάισι-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Η φθηνότερη ημέρα κατά μέσο όρο για την πτήση Κουτάισι-Αθήνα είναι Δευτέρα και η ακριβότερη Κυριακή. Για πτήσεις επιστροφής Αθήνα-Κουτάισι, οι καλύτερες προσφορές γενικά είναι κάθε Τετάρτη, ενώ η ακριβότερη ημέρα είναι Σάββατο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Κουτάισι προς Κουτάισι, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα είναι ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 101€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 211€ και 190€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Κουτάισι προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Κουτάισι προς Κουτάισι, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Κουτάισι προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 0 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 56 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Κουτάισι-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Κουτάισι-Αθήνα που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 120€ στην Wizz Air, και το δεύτερο φθηνότερο με την Pegasus Airlines (163€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 30€ στην Wizz Air και από 67€ στην Pegasus Airlines.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Κουτάισι-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα.
Υπάρχει μόνο μία αεροπορική με απευθείας πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα και αυτή είναι η Wizz Air. Η καλύτερη προσφορά που βρήκαμε για πτήση απλής μετάβασης της Wizz Air είναι 42€.

Πόσες πτήσεις Κουτάισι-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Κουτάισι με προσγείωσησε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 55λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 5 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Κουτάισι-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Κουτάισι-Αθήνα;

Μια απευθείας πτήση για τον προορισμό Αθήνα θα διαρκέσει περίπου 2ώ 55λ για να διανύσει την απόσταση των 2.642 χλμ. από την περιοχή Κουτάισι.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Κουτάισι προς Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Κουτάισι στις 06:00 με ώρα προσγείωσης σε Αθήνα στις 06:55.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Κουτάισι προς Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Κουτάισι προς Κουτάισι είναι στις 20:05 με ώρα προσγείωσης 21:00.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Φεβρουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Σεπτέμβριος

Φθηνότερη πτήση

30€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 1% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 6% στις τιμές.
Πτήση από Κουτάισι προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Κουτάισι προς Κουτάισι με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Κουτάισι-Αθήνα;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Αθήνα, θα πετάξετε από το Κουτάισι Kutaisi και θα προσγειωθείτε στο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Κουτάισι προς Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Κουτάισι προς Αθήνα είναι το Airbus A321neo.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Κουτάισι προς Αθήνα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα κάθε στην Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Κουτάισι προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Κουτάισι θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Κουτάισι με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Κουτάισι προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Κουτάισι έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Κουτάισι

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση απλής μετάβασης με 38€ ή λιγότερα.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Κουτάισι Kutaisi-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Kutaisi προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Κουτάισι Kutaisi to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Wizz Air

Wizz Air

Τρίτη

Wizz Air

Wizz Air

Τετάρτη

Wizz Air

Wizz Air

Πέμπτη

Wizz Air

Wizz Air

Παρασκευή

Wizz Air

Wizz Air

Κυριακή

Wizz Air

Wizz Air

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Κουτάισι Kutaisi

Δευτέρα

Wizz Air

Wizz Air

Τρίτη

Wizz Air

Wizz Air

Τετάρτη

Wizz Air

Wizz Air

Πέμπτη

Wizz Air

Wizz Air

Παρασκευή

Wizz Air

Wizz Air

Κυριακή

Wizz Air

Wizz Air

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαία αεροπορική για πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε από Κουτάισι προς Κουτάισι; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
6,8
Wizz AirΣυνολική βαθμολογία από 1256 κριτικές
57entertainment
76crew
67boarding
66comfort
69overall
60food
Κριτικές αεροπορικής

Το πλήρωμα έκανε φασαρία επειδή ρώτησα σε πόση ώρα θα φύγει το αεροπλάνο μετά από 4 ώρες καθυστέρηση

Διαβάστε περισσότερα για την Wizz Air

Το πλήρωμα έκανε φασαρία επειδή ρώτησα σε πόση ώρα θα φύγει το αεροπλάνο μετά από 4 ώρες καθυστέρηση

Στο onborarding με ενημερωσαν οτι ειναι overbooked και επρεπε να περιμενω καποιον να ακυρώσει τη θέση του, ενώ είχα ήδη αγοράσει το εισιτήριό μου. Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι μια συνήθης τακτική από τις αεροπορικές εταιρείες. Ωστόσο, θα εκτιμούσα να με ενημερώσουν από πριν ότι υπάρχει θέμα με τις θέσεις της πτήσης ωστε να έχω ηδη σιγουρέψει κι εγώ την πτήση μου με κάποιον τρόπο.

Μειονεκτήματα: "Boarding first of Priority Boarding passes did NOT take place No information on site of the 45 mun delay"

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Κουτάισι προς Κουτάισι που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
19-4Παρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
30€
19-4Παρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
31€
21-4Κυρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
50€
7-3Πεμ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
53€
3-3Κυρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
58€
3-3Κυρ
1 στάσηPegasus Airlines
5ώ 40λKUT-ATH
67€
9-7Τρι
1 στάσηPegasus Airlines
5ώ 25λKUT-ATH
77€
21-4Κυρ
1 στάσηPegasus Airlines
15ώ 40λKUT-ATH
151€
29-3Παρ
1 στάσηPegasus Airlines
6ώ 05λKUT-ATH
189€
28-3Πεμ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
359€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Κουτάισι προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Κουτάισι προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
29-2Πεμ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
14-3Πεμ
απευθείαςWizz Air
2ώ 35λATH-KUT
128€
29-2Πεμ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
4-3Δευ
απευθείαςWizz Air
2ώ 35λATH-KUT
138€
29-2Πεμ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
14-3Πεμ
πολλές στάσειςWizz Air
26ώ 15λATH-KUT
179€
29-2Πεμ
απευθείας
2ώ 55λKUT-ATH
14-3Πεμ
πολλές στάσεις
14ώ 55λATH-KUT
187€
29-2Πεμ
απευθείας
2ώ 55λKUT-ATH
14-3Πεμ
πολλές στάσεις
56ώ 00λATH-KUT
262€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Κουτάισι - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Κουτάισι (KUT)Γεωργία

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Κουτάισι

Κατηγορίες θέσης:

110€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: